Eisprong / innesteling

3 antwoorden en 28572123x bekeken

Chann (Gast) 26-04 om 10:58

Hallo , ik had een vraag ik heb heel erg veel pijn . Het lijkt er op dat ik ongestel moet worden zo voelt het aan . Ben ook heel erg misselijk . Maar het duurt nog ongeveer 13 dagen voor ik echt ongesteld moet worden . Kan het een innesteling zijn ? Heb dit  wel een keer eerder mee gemaakt toen bleek ik zwanger te zijn is helaas met heel veel verdriet na tien weken toch een miskraam geworden . Wil niet te veel hoop hebben dus vandaar dag ik het hoer maar vraag . 

reageer

Anoniem (Gast) 26-04 om 11:47

" Hallo , ik had een vraag ik heb heel erg veel pijn . Het lijkt er op dat ik ongestel moet worden zo voelt het aan . Ben ook heel erg misselijk . Maar het duurt nog ongeveer 13 dagen voor ik echt ongesteld moet worden . Kan het een innesteling zijn ? Heb dit  wel een keer eerder mee gemaakt toen bleek ik zwanger te zijn is helaas met heel veel verdriet na tien weken toch een miskraam geworden . Wil niet te veel hoop hebben dus vandaar dag ik het hoer maar vraag .  "
Chann

Hoer moet natuurlijk hier zijn

Samantha89 26-04 om 21:19

Heb je altijd een zelfde cyclus? En innesteling kan het niet zijn wel misschien je eisprong. Bij de meeste vrouwen is het dat je rond de 14 de dag je ovulatie hebt en dan 14 dagen erna je ongesteldheid dit is bij een cyclus van 28 dagen maar je hebt 9 van de 10 keer 14 dagen voor je ongesteld je ovulatie/piek

Samantha89 26-04 om 21:20

En de innesteling is meestal 5 tot 9 dagen na je ovulatie- eisprong

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Eisprong / innesteling' in het Zwangerschapsforum