Weer gevoelens voor mijn ex...

2 antwoorden en 28129185x bekeken

MamaVanJordanEnMacy 16-05 om 17:12

Hey trotse mama's.
Ik zit in een dilemma... Ik ben in verwachting van mijn derde kindje, maar met zijn vader heb ik gebroken.. (teveel informatie) Nu komt regelmatig (4/5x in de week) mijn ex , de vader van mijn twee dochters langs om mij te helpen waar ik hulp nodig heb.. Allemaal heel lief en aardig maar ik merk dat ik weer gevoelens voor hem krijg..
Ik en mijn ex zijn toen die tijd uit elkaar gegaan omdat het allemaal niet zo goed liep, veel ruzie en ik kwam overal alleen voor te staan (Hij was werken en daarna door naar zijn ouders) Nu besef ik dat hij is veranderd en komen de gevoelens voor hem weer terug..  

Ik merk dat het super gezellig en heel leuk is als hij bij ons is.. En vergeet ik alles waarvoor we toen uit elkaar zijn gegaan.. 

Hij laat merken dat hij voor ons als gezin gaat en wilt dit kleintje ook opvoeden als zijn eigen kindje als wij weer samen komen.. Maar ik ben bang dat alles dan weer zoals vroeger loopt Ik ben echt nog gek op Yusüf maar toch.. 

liefs, Rosanna

reageer

Falca 16-05 om 20:26

Moeilijk het kan 2 kanten opgaan. Zou er wel voorzichtig mee zijn juist vanwege je kinderen, neem de tijd, kijk het bijvoorbeeld eerst eens een jaar aan zonder dat jullie gelijk weer permanent bij elkaar intrekken. Het is voor je kinderen wel fijn dat papa er weer vaker is en dat mama het gezellig heeft met papa. Maar dat maakt het des te pijnlijker en onduidelijker voor je kinderen als het mis gaat door overhaaste beslissingen. Ik hoop en gun het je uiteraard dat alles goed gaat en jullie weer gelukkig worden. 

MamaVanJordanEnMacy 17-05 om 14:20

Dankjewel voor je bericht, Het is inderdaad voor de kinderen dan heel erg onduidelijk als papa eerst 4/5x in de week langskomt en daarna niet meer.. Ik ben vandaag met mijn ex/vriend even naar de pretecho geweest en hebben we daarna even gegeten en alles besproken.
We hebben er voor gekozen wel weer een relatie te willen, maar het eerste jaar rustig aan te doen, zo hebben we gepland met de kinderen in Juli op vakantie te gaan (Als gezin) naar Turkije  

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Weer gevoelens voor mijn ex...' in het Zwangerschapsforum