Stuitligging

5 antwoorden en 27958454x bekeken

Babydoll 13-06 om 12:40

Lieve dames! 
Ik ben in verwachting van mijn eerste kindje en ben uitgerekend op 21-7-2018 afgelopen week had ik een groei echo en de kleine lag nog in stuitligging! Volgende week moet ik terug komen bij de verloskundige om te kijken of meneer al gedraaid is iemand tips of info hierover ik lees van alles op internet en weet niet zo goed wat ik moet geloven. En wat is het allemaal spannend en nieuw nog meer dames in verwachting van de 1e of leuke ervaringen en tips allemaal welkom! 

Liefs,

Babydoll????

reageer

Dorien (Gast) 13-06 om 17:12

Hoi, 
Hopelijk draait het nog.. Maar als ik je een tip mag geven; mocht het voor de bevalling nog in stuit liggen dan zal ik voor een keizersnede kiezen. Bij mij was het net zo.. Toch geprobeerd om natuurlijk te bevallen maar mijn zoontje heeft te lang in het geboortekanaal gelegen. En daardoor hersenbeschadiging opgelopen. Uiteindelijk is het nog een keizersnede geworden..
Hopelijk draait het bij jou nog! Succes! 

Babydoll 15-06 om 12:17

Hoi Dorien ik heb het geval gehad dat die gedraaid is even afwachten tot dinsdag voor de echo bedankt! 

Anoniem (Gast) 16-06 om 14:27

In sommige gevallen kunnen ze van buitenaf je kind nog proberen te laten te draaien, zolang die nog niet te ver ingedaald is kan het. Met een stuit bevalling hoef je niet perse een keizersnee, het kan wel veilig maar er zijn inderdaad meer risico's. Echter onderschat de risico's van een keizersnee ook niet, het is wel een grote buikoperatie met alle risico's die daarbij horen zoals infectie's. Plus je ben erna langer bezig met te herstellen in vergelijking met een vaginale bevalling. 

Tooby 16-06 om 14:35

Ja mja als ze een keizersnede voorstellen heb je vaak geen keus...je kan wel zeggen "nou die wil ik niet want er zitten risicos aan verbonden", maar als je tegen doktersadvies in gaat en je kind lijdt daaronder omdat he per se natuurlijk wilt bevallen, vergeef je jezelf dat nooit. Dát is ook een risico.

Een bevalling is sowieso vol risico's, of je nu thuis of in het ziekenhuis bevalt, keizersnede of niet. Gewoon dokters(verloskundige)adviezen opvolgen, zij doen dit al jaren.

Babydoll 16-06 om 15:25

Ik wacht het gewoon even af dinsdag weet ik meer of die al gedraaid is pf niet 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Stuitligging' in het Zwangerschapsforum