Zou ik zwanger zijn?

1 antwoord en 27531064x bekeken

fifi 23-07 om 15:45

Goedemiddag iedereen,
Binnen 6 maand zouden ik en mijn vriend voor ons eerste kindje willen gaan. Maar ik denk dat dit wel eens sneller kan gebeuren. 
ik zal even kort mijn verhaal doen: 
Op 30 juni ben ik de laatste keer ongesteld geworden. Veel korter en minder dan anders. Maar dit kan ik misschien nog wijten aan het goede weer? 
In diezelfde week ben ik ziek geworden en heb ik een week antibiotica moeten nemen. Nog in diezelfde week moest ik met een nieuwe pil strip beginnen. Ik ben toen (in mijn eerste week dus) mijn pil 2 dagen achter elkaar vergeten te nemen. 
Vorige week heb ik 4 dagen licht bloedverlies gehad met wat buikpijn. Je kan het zelfs niet echt bloedverlies noemen. Gewoon bij het afkuisen na het plassen een roze schijn en soms bruinig van kleur. 
Nu heb ik sinds 3 dagen een zeurende buikpijn. Alsof er een ballon in mijn onderbuik zit en soms trekt het aan de zijkanten. Mijn buik staat ook opgezwollen en mijn darmen zijn constant actief!
Verder word ik misselijk van geuren waar ik anders tegen kan. Ik ben super moe, kan op elk moment van de dag slapen. 
Binnen 5 dagen zou ik ongesteld moeten worden, maar er is een stemmetje in mijn hoofd dat zegt dat het prijs is. Een gevoel dat ik niet kan omschrijven.

Kunnen dit gewoon menstruatieklachten zijn of zou er toch iets meer aan de hand zijn? 

reageer

Snowflake 23-07 om 15:50

Dat zijn waarschijnlijk gewoon ontpillings verschijnselen. Ik had dat vroeger regelmatig als ik de pil meer dan 1 keer achter elkaar vergat (we deden het dan natuurlijk wel steeds met condoom)
Er zit heel wat rommel in de pil en vanaf de moment dat ik meer dan eentje vergat was heel mijn hormoonspiegel uit balans en had ik dus ook deze klachten.
Veel succes alvast binnen 6 maand!

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Zou ik zwanger zijn?' in het Zwangerschapsforum