Mogelijk zwanger?

6 antwoorden en 27461340x bekeken

Anoniem 28-07 om 17:01

Hallo,
Zondag 1 juli was mijn eerste dag van mijn laatste menstruatie. Nu heb ik donderdag 12 juli veilige seks gehad, alleen zit ik zelf niet aan de pil. Zaterdag 14 juli heb ik mijn eisprong gevoeld en woensdag 18 juli had ik bij het afvegen bloedverlies en de dagen daarna bruin slijmverlies opgemerkt. Ook last gehad van een opgezette buik, gevoelige borsten en wat andere symptomen. Maandag 23 juli bruinverlies en kramp, wat de volgende dag doorzette. Alleen verloor ik bloed bij het naar de wc gaan. Tot donderdagochtend 26 juli weinig maandverband hoeven te gebruiken. Dit was ook de dag dat eigenlijk mijn menstruatie had moeten beginnen. Sindsdien geen bloedverlies meer, maar nog steeds een opgezette buik hebben, moe voelen, boeren, vaker plassen en zo nu en dan last van mn borsten. Gisteravond een pijnlijke steek gevoeld van onderen. Zou dit eventueel op een zwangerschap kunnen wijzen?

reageer

Anoniem 28-07 om 18:48

Niemand? Ik ben niet bewust bezig met zwanger worden. Wellicht dat er 12 juli iets fout is gegaan. Mijn cyclus is 26 dagen. Ik vraag het mij alleen af. 

kruimel 28-07 om 19:09

Er is gewoon geen zinnig antwoord op te geven 

Het enige wat je uitsluitsel kan geven is een zwangerschapstest.. 
wat je ‘klachten’ betreft, dit kan idd wijzen op een zwangerschap, maar dat hoeft niet...
Doe een test dan weet je het vanzelf! 

Lies 28-07 om 19:11

Veilige sex?onder het mom van condoom? Het zou kunnen zijn dat je zwanger bent maar ja het enige wat uitsluitsel geeft is een test doen. Bij de action heb je goedkope testen eventueel. Succes!

Anoniem 28-07 om 19:41

Kruimel en Lies,
Bedankt voor jullie reactie! 
Ja, met condoom...maar ik twijfel nu heel erg dat er iets mis is gegaan. 
Hoe zat het met jullie reukvermogen in het begin? Ik ruik opeens ook alles beter. Deze week al van ver een vuilnislucht geroken en even later kwam de vuilniswagen voorbij gereden. Iemand die naar zweet rook, werd ik ook onpasselijk van. De geur van mn moeders haar (wat lekker was trouwens) kon ik al van een afstandje ruiken. En vanmorgen toen ik thuis kwam, kwam de geur van gewassen goed al van meters tegemoet. 
Gisterochtend heb ik een test gedaan, maar die was negatief. Als mijn klachten volgende week nog aanhouden, dan test ik opnieuw.

kruimel 28-07 om 20:01

Om eerlijk te zijn, heb/had ik de eerste 6 weken van alledrie mijn zwangerschappen geen enkele klachten..
De maanden dat ik veel bezig was met een eventuele zwangerschap maar uiteindelijk helemaal niet zwanger was, voelde ik vannalles...

Succes en hopelijk krijg je de uiteindelijke uitslag die je hoopt!
 

Orchidea 29-07 om 07:49

Het zou kunnen dat je zwanger bent, maar in de periode dat ik echt zwanger was had ik de eerste 7-8 weken vrijwel nergens last van, daarna kwam pas de misselijkheid, en het reageren op geur. Uiteraard is dat bij elke vrouw anders, maar toen ik zwanger wilde worden dacht ik ook bij alle “symptomen” dat het zaangerschap gerealateerd was. Gewoon even een testje doen, die sluit een zwangerschap zeker uit!

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Mogelijk zwanger?' in het Zwangerschapsforum