in de knoop met familie.

5 antwoorden en 45777829x bekeken

wendy (Gast) 16-10 om 13:49

Hoi meiden,
Ik zit ff een beetje in de knoop en hoop dat jullie mij een beetje kunnen helpen.
Wij verwachten begin jan. ons eerste kindje :-D nu zijn mijn ouders bijna een jaar uit elkaar (beetje rot gegaan allemaal) en heb ik tot heden nog niks van mijn vaders kant van de familie gehoord (2 zussen). Ook niet met mijn verjaardag of een belletje of wat dan ook hoe het gaat met de zwangerschap ofzo..(wat ze wel weten van mijn vader en oma) Nu zit ik er een beetje mee dat ik niet zo goed weet wat ik moet doen. Zouden jullie in mijn situatie hun nog een geboorte kaartje sturen ? of zou je denken laat maar zitten...
Hoop dat jullie je een beetje kunnen verplaatsen en mij jullie idee kunnen geven erg bedankt alvast!
Liefs wendy

reageer

Anne 16-10 om 13:59

Hallo Wendy,

Ten eerste...gefeliciteerd met je zwangerschap! Joh, wat rot dat je in deze situatie zit en nog niks van dat gedeelte van je familie hebt gehoord. Het is een beetje lastig oordelen zo van een afstand, maar ik kan me voorstellen dat het voor hun ook een "lastige" situatie is. Misschien vinden zij het ook wel moeilijk om met je verjaardag te bellen of wat dan ook. Ik snap dat je even niet weet wat je met de situatie aan moet. 

Wat ik zelf zou doen is iedereen een kaartje sturen aan wie ik het wil laten weten dan onze kleine geboren is. Dus ja, mijn familie hoort daarbij. Op die manier kan je dan ook laten weten dat je (graag) contact wilt blijven houden. Ik proef namelijk een beetje tussen de regels door dat je graag contact wilt blijven houden. 

Fijne zwangerschap verder & succes met het nemen van je beslissing.

Groetjes,
Anne

Sandra 16-10 om 14:03

Jeetje wat vervelend voor je  Waardeloos om over zulke dingen te moeten piekeren terwijl dit toch een hele onbezorgde periode voor je zou moeten zijn. Ik kan me je twijfel voorstellen, ik zou denk ik zelf het idee hebben van laat maar zitten, maar zou waarschijnlijk wel kiezen om een kaartje te sturen, dan kun je iig nooit het verwijt krijgen dat niet gedaan te hebben...
Heel veel succes met de situatie.

wendy (Gast) 16-10 om 14:15

Bedankt voor jullie snelle reactie En jullie natuurlijk ook van harte gefeliciteerd met jullie zwangerschap hihi!!!

Ik heb inderdaad ook een beetje het gevoel van ik stuur het gewoon op dan ligt het in ieder geval niet aan mij en zien ze maar wat ze ermee doen.
Dank jullie wel!
Liefs wendy

Anne 16-10 om 14:22

Dank je wel, hihi. Ik denk dat je hiermee een goede beslissing hebt genomen. Aan jou zal het in ieder geval niet liggen. 

Graag gedaan!!!

Liefs,
Anne

Lexie 16-10 om 20:12

Gefeliciteerd met je zwangerschap! Ik zou de eer aan jezelf houden en een kaartje sturen. Je merkt vanzelf wat ze er mee doen maar dan heb jij in ieder geval het goede gedaan.

Je kunt reageren op dit onderwerp 'in de knoop met familie.' in het Zwangerschapsforum