Een beetje in shock

7 antwoorden en 26837424x bekeken

Lesabel 04-09 om 21:46

Vorige week waren we op vakantie en verwachtte ik ongesteld te worden. Deze week nog steeds niks dus maar even testen. Direct een dikke streep!
Ik ben echt heel blij! Maar vind het ook zo raar.... toen we drie jaar geleden besloten voor onze eerste te gaan hebben we ieder moment en elke kans op een zwangerschap zo intens beleefd. En nu waren we er niet zo mee bezig (ik wilde wel, manlief had nog even nodig) en ineens bam. Zwanger dus. 
Zo leuk, zo raar, echt een beetje in shock.

reageer

proud_mommy 04-09 om 22:06

Gefeliciteerd meid. Los laten helpt vaker. Ken veel mensen bij wie het niet lukte, en wanneer ze op vakantie gaan worden ze daar zwanger.

Lesabel 04-09 om 23:43

Dank je wel! Ja drie jaar geleden was ik ook zwanger geworden. Hebben nu een dochter van twee dus dit wordt de tweede. Maar de eerste keer veel getest, maand na maand naar uitgekeken en nu zo onverwachts.... 

Bloempje 04-09 om 23:49

Gefeliciteerd hoor!! Ik heb precies hetzelfde gehad. Non stop mee bezig zijn. Ovutesten, gericht seks, zelfs blijven liggen daarna en al die gekkigheid. En op vakantie totaal niks van dit alles gedaan en geen idee wanneer de eisprong was want dit voel ik nooit en toch bam zwanger. Heel onwerkelijk ! Geniet ervan !

Merel 05-09 om 00:05

Gefelicteerd meis, wat een mooie verrassing!! Probeerde jullie wel of had je gewoon geen pil en onbeschermde sex en de natuur zijn beloop gelaten? Of was je wel je ei aan het zoeken?

Lesabel 05-09 om 10:33

Dank je! Nou ik was een half jaar geleden met de pil gestopt omdat ik gewoon niet meer blij was met die hormonen. Ik voel mijn eisprong altijd heel duidelijk. 5 tot 6 uur pijnlijke steek in mijn onderbuik en mijn cyclus is altijd heel precies. Ik wist ook wel dat we een keer een beetje dichtbij waren, maar was er niet vanuit gegaan dat het raak zou zijn.

Merel 05-09 om 13:57

Leuk zo spontaan! Maar wel een wens van jullie?

Lesabel 05-09 om 20:32

Ja absoluut! Ik was er al een tijdje klaar voor, manlief nog niet helemaal. Maar we zijn er echt blij mee

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Een beetje in shock' in het Zwangerschapsforum