Hoe vertellen jullie het ?

3 antwoorden en 27013367x bekeken

Myzona 05-09 om 11:39

Hoi dames,
Ik zou graag als ik zwanger ben mijn vriebd op een leuke manier laten weten dat ik zwanger ben, dat is vorrig jaar een beetje in de soep gelopen omdat ik te blij was en me mond niet kon houden haha !

Hebben jullie leuke iedeen ? Het zou ons eerste kindje worden we hebben wel 3 katten maar of die mee gaan werken ? 

reageer

Lesabel 05-09 om 21:58

Ik heb bij onze eerste gewacht tot hij naar werk was. Toen in de woonkamer een klein waslijntje opgehangen met wat kleertjes. Toen hij thuiskwam gaf ik hem een kadootje met de positieve test

Tooby 05-09 om 22:03

Ik heb een middelgroot doosje versiert met hartjes en daarin een rompertje gedaan met de tekst "I love you". Zo opgevouwen dat je niet zag dat het een rompertje was. Zwangerschapstest eronder gelegd.
Voordat hij het doosje open mocht maken, moest hij een kaart lezen waarop allerlei lieve woorden op stonden die niks te maken hadden met zwangerschap, zodat hij niks doorhad (we geven elkaar wel vaker wat liefs). 
Toen mocht hij het open maken, pakte het eruit en toen langzaamaan begon het lampje te branden hahaha.

Of je er iets aan hebt weet ik niet haha, ik vond het lastig iets te bedenken dat echt zou verrassen, mijn man en ik zijn niet vaak van elkaar gescheiden hehe

proud_mommy 06-09 om 11:21

Bij mijn eerste heb ik het verpest, ik stond te staren naar de test(na 18 rondes) toen kwam hij binnen en zag hij me staren. Bij de volgende wil ik een taart bestellen met papa van 2 en mijn zoontje een T-shirt laten bedrukken met grote broer. 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Hoe vertellen jullie het ?' in het Zwangerschapsforum