Wie o wie heeft hetzelfde meegemaakt?

3 antwoorden en 45727189x bekeken

Vraagtekentje?? (Gast) 22-10 om 18:19

Hoi,
Ik heb het volgende en wil graag verhalen horen van anderen die dit ook hebben meegemaakt.

op 14 aug laatste menstruatie gehad, 14 september positieve test gehad.
12 okt echo gehad en hier was een leeg vruchtzakje te zien. Volgens de vlk moest ik wachten op een miskraam. Gister eerste bloedinkje gehad. Vanmiddag bruin bloed verloren. Vanmiddag ook weer een echo gehad en er was een vrucht te zien van 5 weken.
Over 2 weken weer terug komen om te zien of het hartje klopt.

Volgens de berekeningen was ik 10 weken maar blijk 5 te zijn.
Wie of wie heeft dit ook gehad?

Bedankt alvast.

reageer

Lexie 23-10 om 07:32

Geen ervaring mee maar wat een geluk dat je toch zwanger bent! En fijn dat ze een tweede echo hebben gemaakt zeg!!!
Geniet van je zwangerschap!

Kelly 23-10 om 09:05

Komt me wel een beetje bekend voor! Ik heb op 11 oktober positief getest. Helemaal blij natuurlijk. Maar 12 oktober begon ik bloedverlies te krijgen. Niet veel maar maakte me wel zorgen. Ik dacht ongeveer 6 weken zwanger te zijn. Omdat ik bloedverlies had, heb ik de verloskundige gebeld. Kon gelijk die middag een echo krijgen. Hierop was een heel klein vruchtzakje te zien maar het was niet te meten. Volgens deze vrouw was het vruchtje dus bij 4 weken ongeveer al gestopt met groeien en moest ik ook wachten tot de miskraam door zou zetten.
Ben nu een week verder. Het bloeden is niet meer geworden en zelfs inmiddels al gestopt. Ik krijg volgende week een nieuwe echo om te kijken of er toch nog iets groeit.
Ik hoop dat het net als bij jou toch een goeie zwangerschap blijkt te zijn!

mama (Gast) 26-10 om 18:50

als ik de eerste keer naar vlk ging, was ik ongeveer 7 weken maar het vruchtzakje zag eruit alsof het geen bevrucht eitje bezat maar de vlk noemde het een windei, ik moest een weekje later terug op controle, alles was toen toch prima, wel geen bloedverlies gehad.
Ben ondertussen 23 weken zwanger ;-)

tussen mijn 2 andere kinderen wel een miskraam gehad, verloor bloed en mocht de avond zelf nog gaan, was een miskraam  (ongeveer 8 a 9 weken zwanger toen) geen curettage nodig gehad maar moest wachten tot bloeden stopte en tot de waarden in mijn bloed weer waren gedaald. Het vervelende is dat je toch nog alle kwaaltjes van zwanger zijn hebt tot waarde volledig op nul staat. Maar al bij al ben je alle ellende vlug vergeten want na een paar maanden was ik opnieuw zwanger van een flinke zoon ...

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Wie o wie heeft hetzelfde meegemaakt?' in het Zwangerschapsforum