zwanger?

3 antwoorden en 45590318x bekeken

nk. (Gast) 22-10 om 21:12

Hoihoi, ik heb een vraagje/probleem. mijn vermoedens vertellen mij heel sterk dat ik zwanger ben. heb al 3 testen gedaan maar allemaal negatief en dan zou je toch zeggen dat het niet zo is, maar toch vertrouw ik het niet. loop nu in de ongeveer 9e week met klachten. het begon met een vaginale schimmelinfectie en duizelingen, ondertussen ben ik vrijwel de hele dag door misselijk en moe, begin een aardig buikje te krijgen (met name me onderbuik is erg opgezet en hard), heb een ontzettende gespannen buik, menstruatie achtige krampen, moet de heletijd plassen, rommelige darmen en veel lucht wat omhoog komt, maagzuur en hoofdpijn en steken in zij en lies. volgens de dokter is het bijna onmogelijk, anders had de test positief uitgewezen. ben wel ongesteld geworden maar minder dan normaal en heb nu wel eens last van heel gering roze en soms donker bloedverlies. wat is jullie ervaring hierin?

reageer

Lynn 23-10 om 08:14

Hoi NK.

Ik heb er geen ervaring mee, maar je hoordt wel vaker dat ze vaak negatief testen!
Ik zou anders aan je HA vragen of ze bloed willen afnemen als je het niet vertrouwd! Misschien bied dat meer uitkomst en weet je wat er aan de hand is!
Aan je klachten te lezen kan het zijn dat je zwanger bent, maar als je er veel mee bezig bent, kunnen die klachten ook onstaan omdat je dan overal op letten gaat! Uhmm vindt het moeilijk!

Liefs en succes!

Sandra 23-10 om 11:19

Ik zou de huisarts om een bloedtest vragen dan weet je het zeker. Als daar uit blijkt dat je echt niet zwanger bent zou ik me verder laten onderzoeken op iets anders want het is niet helemaal normaal dat je buik zo opzet en je er zo veel last van hebt, misschien mankeer je wat anders, aan je darmen bijvoorbeeld?
Sterkte er mee.

Liefs Sandra

Lexie 23-10 om 20:53

Inderdaad om bloedtest vragen bij ha voor de zekerheid. Maar je darmen kunnen ook zorgen voor die klachten hoor!
En wanneer je graag zwanger wilt worden/zijn lijken alle kwaaltjes en klachtjes op een zwangerschap te wijzen....

Succes!

Je kunt reageren op dit onderwerp 'zwanger?' in het Zwangerschapsforum