bekendmaken aan familie via kerstkaart

12 antwoorden en 45744956x bekeken

caroline 24-10 om 20:38

Hallo

Ik ben voor de 2de keer zwanger en zou graag het aan de familie 'vertellen' via een kerstkaart. Hebben jullie soms een idee hoe ik dit het beste aanpak en hoe dit er het beste uitziet. Ik heb al een dochter en zou die er graag in betrekken. Bv. haar een tshirt aandoen en dan een foto ofzo.
Wie heeft er nog leuke ideeën voor mij?

goetjes

reageer

Lynn 24-10 om 21:47

Hallo Caroline,

Gefeliciteerd met je zwangerschap! Hoe ver ben je? Spannend hoor om het grote nieuws te vertellen en een leuk idee! Zou het verder ook niet weten... Maar wat je hebt is eigenlijk al hartstikke leuk!

Succes liefs Lynn

caroline 24-10 om 22:12

ik ben normaal gezien ( uitgerekend via pc want heb pas volgende week mijn eerste afspraak bij de gynaecoloog) 6 weken zwanger. Dus allemaal nog heel spannend. Daarmee dat ik rond kerst het aan iedereen wil laten weten, dan zijn we toch al over de 12 weken.
Ik ben nog aan het twijfelen voor foto:
-ik heb een tshirt voor mijn docher: 'binnenkort niet meer in mijn eendje (figuurtje); en dan wil ik misschien haardie tshirt aan laten doen en dan een foto nemen zodat ze het daarop zien
-of bv haar laten schilderen op mijn buik (dan waarschijnlijk wel nog geen dikke maarja) en daar een foto van
-of ...
Bent u ook al zwanger Lynn?

Karen 24-10 om 23:43

Ik weet het eigenlijk niet maar ik vind het wel een heel leuk idee !!

Lexie 25-10 om 09:12

Heel leuk idee, misschien je meisje met een kerstmuts op naast je buik en op je buik een kerstbal geschilderd? Of jij op je rug liggend met een kerstmuts op je buik en je dochtertje die je buik een kusje geeft?

melis1606 25-10 om 09:52

hallo,
ik heb een hele leuke site gevonden met allemaal gedichtjes die je eventueel op een kaartje kan zetten om je zwangerschap kenbaar te maken!

http://www.everyoneweb.be/geboortegedichtjes/

ik wil ook zoiets doen maar dan met sinterklaas met de hele familie!
wij zijn dan met ongeveer 25 mensen en wij doen altijd anonieme kadootjes voor elkaar.
ik wil dan een paar sokjes en een kaartje met zo een gedichtje tussen alle andere pakjes leggen (geadresseerd aan iedereen) en dan wachten tot het uitgepakt wordt.
en dan kijken hoe snel ze doorhebben dat het om mij gaat

maaar goed echt een leuke site! kijk maar eens!

caroline 25-10 om 21:01

hallo,
@Lynn: proficiat met je zwangerschap. (Iets langer als mij) Mijn vader woont in Frankrijk dusja die zien mij niet zoveel en de ouders van mijn man zien wij wel wekelijks of om de 2 weken maar wij kunnen goed zwijgen. Ook tegen vrienden. Ik heb een kinderdagverblijf dus de mensen die bij ons werken zijn wel op de hoogte omdat ik vorige keer moest opletten voor het CMV virus en daarmee hebben we het aan die mensen al gezegd.Bij mijn eerste zwangerschap heb ik zelf gewacht tot mijn trouw en toen was ik 20 weken. Dat was als verrassing in de trouw ingewerkt. Zeer leuk!!Maar nu wil ik dus niet zo lang wachten maar wel tot ik iets meer zekerheid heb dat er niets mis kan gaan. (allé toch minder kans)
@melis1606: ik ga sebiet eens rondneuzen op die website. Bedankt
@Lexie: dat van die kerstmuts ga ik wel onthouden, vind ik ook wel zeer leuk!

caroline 25-10 om 21:43

ahja ik moet dinsdag voor de eerste keer naar de gynaecoloog. Het is mijn 2de kindje maar het blijft toch altijd wel een spannend moment. Ik en echt met kriebeltjes te wachten, het moment mag er al zijn.

Lynn 25-10 om 21:52

hey Caroline,

Het blijft idd spanned! Ik was 24 toen ik zwanger was en nu bijna 30... Vindt het nu eigenlijk veel spannender en anders! Ben er op een of andere manier bewuster mee bezig! Spannend je echo! Ik mag maandag weer! Ben zo benieuwd
liefs

caroline 26-10 om 21:18

veel succes maandag.

bv (Gast) 20-11 om 20:38

succes

Froop 20-11 om 22:50

Meiden, kijk hoe schattig dit is: (even knippen en plakken in de adresbalk)

http://secure.smilebox.com/ecom/openTheBox?sendevent=4d7a4d794e4467344d54593d0d0a&blogview=true&campaign=blog_playback_link

De schoolbordjes zijn besteld, nu nog bedenken hoe en waar ik de foto's ga maken!
Ik maak altijd een digitaal fotoboek per jaar, ik denk dat ik de foto's met teksten dan als laatste pagina's opneem in het fotoboek. Heel de familie is toch al gewend dat ze aan het begin van het nieuwe jaar ons fotoboek te zien krijgen... hahaha

Je kunt reageren op dit onderwerp 'bekendmaken aan familie via kerstkaart' in het Zwangerschapsforum