Zwanger?

2 antwoorden en 25212851x bekeken

Naad (Gast) 30-12 om 18:24

Hoi hoi!
Mijn vriend en ik zijn nu alweer 5 maanden aan het proberen om zwanger te raken. Deze maand ( december ) had ik het even los gelaten en er niet te veel mee bezig zijn. Omdat het alleen maar teleurstellingen waren. Nu hebben we toevallig wel sex gehad in de vruchtbare week. Ik moet as vrijdag ongesteld worden. Over 5 dagen dus. Ik zou als ik het zou zijn nu 3 weken zijn. Waarom ik nu denk dat het toch stiekem ( hoop ik) wel gelukt is, is omdat ik sinds drie dagen eind vd dag hele erge onderrug pijn heb. Ik heb dit soort pijn nooit gehad, het voelt heel erg zwaar en kan dan ook eigenlijk niet meer staan. Het zit op de plek van je bekken. En mijn katten zijn de laatste tijd erg kroelerig. Ook had ik vandaag een aantal keer steken in mijn vagina. ( innesteling? )
Wie herkent de rugpijn met drie weken?
Ik hoop zo dat het dit keer wel gelukt is!!! Hoop jullie ervaringen te horen! Groetjes 

reageer

Tooby 31-12 om 07:38

Ik had met 3 weken precies ook rugpijn en ook pijn in de onderbuik (beide aan één kant, links, maar het kan ook midden of rechts zijn). 1 week later een positieve test. Het zou zo maar eens kunnen, het is je gegund!

Naad (Gast) 31-12 om 16:13

Ah dat geeft me hoop! Gisteravond had ik ook ineens super erge migraine! Echt uren lang! Heb dit nooit zo heftig gehad. Een vriendin van mij had dit ook in het begin zo rond de innesteling. Ik hoop het zo! Het zou een wonder zijn! Echt bedankt voor je reactie ??

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Zwanger?' in het Zwangerschapsforum