wat voor auto?

8 antwoorden en 45704763x bekeken

Kelly 31-10 om 08:24

Omdat we hier met vrouwen onder elkaar zo lekker veel verstand van hebben, ben ik benieuwd wat voor auto jullie rijden.
Ik rij zelf in een klein oud polootje maar die moet nu toch echt plaats maken voor een praktische 4-deurs. Het liefst een renault clio want die heb ik ook altijd gehad en vond ik gewoon een fijne auto. En ik denk dat die kofferbak wel groot genoeg is. Maar dat weet ik dus niet zeker. Vriendlief is nogal auto gek en is er van overtuigd dat alle ouders op deze wereld overdrijven met hoeveel spullen ze altijd meeslepen dus die vind die kofferbak nog niet zo belangrijk. Whaaa! Best een dingetje dus, zo'n nieuwe auto.
En daarom. Wat voor auto is praktisch en leuk?

reageer

gerda 31-10 om 08:56

Hoi Molly,

Je vriend moet het natuurlijk niet onderschatten wat je allemaal voor een baby mee moet nemen. Natuurlijk ligt het er ook aan WAT je gaat doen, maar ga je een dagje weg moet je sowieso een kinderwagen mee en zijn ze wat groter kom je voor een dagje weg ook niet onder een campingbedje met dekentje/lakentje uit. Een verzorgingstas voor luiers en voeding heb je natuurlijk ook nodig.

Heb je geen bekenden van wie je even een kinderwagen kunt lenen?? (ik zie dat je 6 weken bent, dus ik neem aan dat je nog geen kinderwagen hebt) Dan kun je die meenemen als je op pad gaat voor een auto en het  "passen" .

Gr. Gerda

Lynn 31-10 om 08:58

Hey Molly,

wij hebben een station! En die is echt onmisbaar voor ons,zeker nu de kleine op komst is!!
Wij gaan nogal graag een weekendje weg en geloof me... De auto zit propvol! Vindt het ook gewoon makkelijk! Zie je wat leuke spullen die groter zijn, alles past erin en je hoeft niet rond te bellen of iemand voor je wil rijden! I love my car! Ik denk dat je vriend er nog wel op terug komt en een kofferbak met een kindt zeker wel makkelijk is! ha ha...

liefs Lynn

kimjoy 31-10 om 09:26

Ik heb zelf een nieuwe Polo en wij willen voor manlief een andere auto maar wij gaan voor een rchte gezinsauto als een senic of Mazda 5

Kelly 31-10 om 09:36

Goed idee gerda! Ik heb wel vriendinnen met kinderwagens. Dat moeten we maar even doen. Ik wil eigenlijk niet zo'n hele grote bak maar misschien moet ik een station toch eens overwegen dan. Wij gaan er ook graag even tussenuit en camperen gaan we met de kleine ook echt nog wel doen. Dan moet er wel een caravan mee!
Ik ga nog even wat meer reacties afwachten.

Cin 31-10 om 10:08

Hier een Ford Focus Station..ideaal met de kids en er passen er straks ook makkelijk 3 kids in en veel spullen;-)

Mommy-Of-Nyana 31-10 om 11:37

goh niet iedere vrouw weet veel van auto's af dat is waar natuurlijk maar er zijn er ook die er wel bij bezig zijn hoor hier voornamelijkik ben begonnen met een klein polotje getuned.. en deze zalig voor veel cente kunnen verkopen en ben toen naar een grotere gegaan met gedachte deze moet mee gaan toch zeker enkele jaren.. ja mijn **** ook had zoveel stukken en garage trok zich terug ging om een vw golf 5 3deurs wat nog lekker sportief is en in het zelfde merk was.. maar na zoveel ellende er mee gehad te hebben was is vw wel beu! en mijn vriend is een hele auto freak en vooral bmw dan hij had er zijn 4e bmw al en nooit probs gehad dus ben ik beginnen kijken voor ook eentje en rij met een Bmw 318 4deurs ongelofelijk veel koffer plaats en achterin ook nog heel veel plaats!! nu mijn vriend rijd met een M3 het sportmodel van bmw en deze heeft ie nu te koop gezet voor onze kleine meid en dan gaan we kijken voor bmw 335 Stationwagen voor als we in de weekends weg gaan..
moet nu wel zegge mijn wagen is verlaagt en heeft getinte ramen en velgen maar hij blijft confortabel en zacht rijden

liefs

Lexie 31-10 om 14:01

We hadden een c1 (zo'n fijn autootje) en een fiat punto. Toen de tweede eraan kwam hebben we een skoda fabia aangeschaft en dat is echt een fijne avond, rijdt diesel, geen wegenbelasting, rijdt zuinig en hij is lekker ruim . De achteruitrij sensoren zijn ook ideaal .

Sandra 06-11 om 12:36

Wij hadden een Alfa Romeo GT en een Toyota Corolla. Met 1 kind ging dat altijd prima, maar omdat wij in de zomer elke week naar de camping gaan en in de winter geregeld naar een huisje van Landal Greenparks hebben we gekozen voor een grotere auto nu er een 2e kindje onderweg is. We hebben vorige week beide auto's weg gedaan en hebben een Toyoto Verso voor terug gekocht. (vriend heeft ook nog een motor en een bus van de zaak dus 2 prive auto's voor de deur was ook een beetje te veel van het goede) Hier kan met gemak nog een kinderwagen bij alle spullen die we normaal gesproken altijd mee slepen  
Super wagen moet ik zeggen al heb ik hem nog maar een week. Er zit cruise control op en parkeersensren voor en achter. Echt ideaal!

Je kunt reageren op dit onderwerp 'wat voor auto?' in het Zwangerschapsforum