Dreumes slaapt moeilijk

9 antwoorden en 24188876x bekeken

Mona (Gast) 12-03 om 22:17

Dag meiden,

Ik heb een fantastisch zoontje van 14 maanden oud.  Maar slaapt weinig en wordt snachts vaak wakker ( geef nog steeds borstvoeding ) bij wie oh weer nog meer

reageer

proud_mommy 12-03 om 22:48

Hier ook. Mijn zoontje is 13 maanden. Die wordt nu 2 keer wakker snachts. Ik geef ook borstvoeding. Het verschilt wel.  Ene keer wordt hij wel Tot 5 keer wakker. Maar soms weer 2 keer. Ze zeggen dat stopt vanzelf. Dus ik ben eigenlijk benieuwd.

boompje (Gast) 13-03 om 09:49

hier een dreumes van 17 maanden en hetzelfde. soms gaat het goed. andere nachten komt ze. benieuwd wanneer het over gaat

Mona (Gast) 13-03 om 11:29

Dag dames,
Ja mijn zoontje komt gewoon standaard een paar per nacht . In combinatie met borstvoeding is het Soms best pittig 
Is dit jullie eerste ?

Anoniem (Gast) 13-03 om 11:46

Hoi!!

Hier een peuter met dit gedrag. Wij hebben haar bij ons in bed genomen, zo was er iets meer rust.

Toen wij stopte met speen werd het nog erger. Ze gebruikte mij als speen. Is dat bij jullie niet ook het geval? Wij zijn weer begonnen met de speen. Ze kwam gelijk een stuk minder. 8 keer minimaal trok ik echt niet meer.


In januari heeft zij in het ziekenhuis gelegen met longontsteking. Ze kon door alle slangen en benauwdheid niet meer drinken. Gelijk de lactatie deskundige laten komen om het te laten stoppen. Ze kwam overdag ook zo 20 keer. Door haar adviezen en de speen zit ik nu op 4 voedingen per dag. En geen nacht voedingen meer. Ze komt nog wel. Zodra ze bij ons in bed ligt is het prima en slaapt ze door. Er komen nu ook steeds meer nachten dat ze in der eigen bed slaapt tot 5/6 uur. Inmiddels kunnen wij ze op 3 handen tellen. 

Of het vanzelf minder wordt weet ik niet. Ik zelf had het gevoel van niet. Ik trok het echt niet meer. Die longontsteking heeft ons echt geholpen.

Mijn advies, zodra het je echt te veel wordt bel een lactatie deskundige. Zo blijft bv leuk.

Zo fijn om na 2,5 jaar weer eens wat slaap te krijgen en mijn eigen lijf weer een beetje terug te hebben.

proud_mommy 13-03 om 12:08

Onze eerste kindje. Toen zijn tandjes doorkwamen wilde hij de hele dag borstvoeding. Ook snachts heel vaak. Nu gelukkig 2 tot 3 x per nacht borstvoeding. Hij sliep bij ons Door tot 6 maanden. 

Anoniem (Gast) 13-03 om 14:27

Hier ook 4 kinderen. 14 13 4 en ruim 2. 
Je krijgt er idd heel veel liefde voor terug, hier werd het alleen heel dwangmatig. Ze klede mij gewoon uit. Te pas en te onpas. Kreeg ze niet was het brullen. Ze kon prima zonder hoor. Ik ben altijd thuis, haar veilige haven. Nog al wat onveilige situaties gehad met een van haar siblings. Ze was ook een heel angstig meisje. Daar groeit ze nu echt uit. Ze heeft wel meer nabijheid nodig dan de rest. Geen idee of dat ook door de bv komt. De rest hebben nooit zolang gedronken. 
Ik vind het heerlijk, geniet er echt van, maar het moet geen hele opgave worden of als een belasting gaan voelen. Dan moet er echt iets veranderen. Nu weet ik dat ik veel eerder om hulp had moeten vragen. 

Jullie kindjes drinken wel nog actief als ze in de nacht komen?

Anoniem (Gast) 13-03 om 21:03

Hier een kindje van 13 maanden. Ook hetzelfde probleem. Hij heeft Overijssel doorgeslapen, maar de laatste weken steeds 1tot 3x per nacht wakker. En dan ook zo wakker dat hij niet met een paar keer over de rug wrijven weer slaapt, maar hij wil echt drinken. Accepteert ook alleen de borst. Best lastig want ik probeer juist af te bouwen. Hoe moet dat???

Ik hoop dat het wat beter gaat als hij straks buisjes heeft.

Anoniem (Gast) 14-03 om 07:37

Ik zeg voeden. Als hij buisjes krijgt voelt hij zich al niet lekker. Misschien neemt hij overdag toch wat minder.

Een tip van de lactatie deskundige was overdag meer layel drinken. Mijn kindje is wel een jaar ouder. Het proberen waard denk ik. 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Dreumes slaapt moeilijk' in het Zwangerschapsforum