Zo ongerust dat er iets misgaat!

6 antwoorden en 45702508x bekeken

sophie2p 01-11 om 16:17

Hoi iedereen, gezellig praten is dit niet.. Maar ben overmorgen 8weken zwanger en heb nog steeds geen kwaaltjes, nog 6dagen en we moeten voor de 1ste keer naar de gyn. zie je altijd aan bloedverlies dat er iets mis is? Of gebeurd het ook soms dat er iets misgaat en je niks doorhebt?
Alles is prima met mij en dat maakt me bang, alleen gevoelige borsten en meer vaginale afscheiding voor de rest... enkel een urinetest en bloedtest die de zwangerschap bevestigen..

Hopelijk hebben jullie antwoorden!
Groetjes

reageer

stefanie.b. 01-11 om 16:25

hoi sophie2p
je hoeft echt niet ongerust zijn als je geen kwaaltjes heb die komen nog later in de zwangerschap enkel als je ernstige aanhoudende buikpijn hebt of bloed verliefst dan weet je dat er iets misgaat .maar als je licht bloed verlies hebt dan wil dit nog niet zeggen dat het mis gaat .ik was ook zo bang om het kwijt te raken en heb dan om de 2 weken naar gyn mogen gaan echt een hele lieve anders neem gerust contact op met huisarts en praat er eens over ik zweer u hij stelt u wel op uw gemak ))
veel zwangerschap genot en maak u niet ongerust ;o)

Cin 01-11 om 16:28

Hoi Sophie,
Gefeliciteerd met je zwangerschap!
kwaaltjes hoef je zoweizo niet altijd te hebben...Nij de eerste had ik amper tot geen kwaaltjes...
Probeer lekker te genieten en je geen zorgen te maken over kwaaltjes die je zou moeten hebben..

stefanie.b. 01-11 om 16:33

die krijg je zowieso hoor .

Cin 01-11 om 16:35

Kom jij uit Belgie??? Want ik in NL krijg je als er verder niets medisch is o.i.d met week of 8 bij de vk en dan standaard met 12 weken de 1ste echo...
Loop je bij de gyn..om een speciale reden dan krijg je vaak al wat vroeger een(inwendige) echo en wat vaker...
Ik weet niet hoe dit in Belgie gaat.of je daar al standaard bij 8 wkn al echo krijgt

sophie2p 01-11 om 16:35

Ok super bedankt allebei  ben toch echt al gerust gesteld hoor.. Nu nog wat verder aftellen naar woensdag.. en er ondertussen over praten met mijn  2 beste vriendinnen.. die jammer genoeg beiden nog geen kindje hebben dus ik niet kan vergelijken.. We zien wel hoe het loopt he! Hopelijk rijden we woensdagavond met een mooi echootje terug naar huis! Jullie ook veel succes he!!

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Zo ongerust dat er iets misgaat!' in het Zwangerschapsforum