zwangerschaps stiemen

9 antwoorden en 45699579x bekeken

marian 02-11 om 15:28

Hallo allemaal ik ben 18 weken zwanger en ik zit helemaal vol met striemen ik heb vanaf het begin met verschillende olie's creme's gesmeerd maar het werk allemaal niet wat nu??

reageer

Eefje (Gast) 02-11 om 15:44

Nu niets, om het maar te zeggen :-( Wel goed blijven smeren, veel drinken en soepel houden 
Ik zat ook helemaal onder bij de zwangerschap van mijn tweede. Je kunt er gewoon niets aan doen. Je merkt wel dat het na de bevalling voor een heel groot gedeelte weg trekt.

gerda 02-11 om 16:01

Gister heb ik hier toevallig een gesprekje over gehad met een vk in het ziekenhuis. Zij zei dat de middeltjes waarmee wordt gesmeerd het 'm niet doen, maar juist de massage. Het gaat nl. om de doorbloeding.
Verder ligt het er ook aan wat voor huid je hebt. Ik heb nagenoeg geen striemen, ondanks dat dit mijn 3e zwangerschap is en zou me zonder me te hoeven schamen gewoon weer in bikini kunnen vertonen.
Dus: masseren, masseren, masseren en vooral niet te veel geld verspillen aan dure cremes.

Dani 02-11 om 17:43

Ik heb gewoon pech, altijd gesmeerd, niet met dure cremes hoor, maar heerlijke strepen. Van de 1e zwangerschap al wat, periode heel waar geweest en nu vrolijk verder hihi.
Ik blijf smeren voor het idee,vind het gewoon prettig en jammer voor die strepen dan maar.....

gerda 02-11 om 18:12

Volgens die vk doet smeren ook geen kwaad, is massage uiteindelijk en daar wordt het zeker niet minder van!

Gr. Gerda

kimjoy 02-11 om 17:48

hier sinds gister ineens nieuwe strepen en niet te zuinig ook echt lijkt wel een schatkaart damn

Olivia-Anna 02-11 om 21:54

He ben ik blij dat ik rekbaar vel heb hoor!!

Ik smeer me wel bijna dagelijks in (Dat doen velen toch ook zonder zwanger zijn) :
s'ochtends na het douchen met Johnsens Baby-olie en
s'avonds met een speciale (Dure!) creme.

Nu mijn man ziet dat die creme praktish op is wil hij hem opnieuw voor me kopen,
maar vind ik onzin.
Heb ondertussen ook begrepen dat het om het smeren en masseren gaat en niet wat je smeert.. Dus ik ga echt die laatste maand geen nieuwe fles halen!!
Heb hier genoeg ander smeersel staan!!

Mandy (Gast) 14-11 om 16:05

Bij mij ging het ook goed maar sinds een paar dagen zitten ze er opeens! Doet er helaas niks aan denk ik.

Mommy-Of-Nyana 15-11 om 12:04

Hier ook nog steeds niets te zien van striemen.. de vroedvrouw zei vorige week nog jij hebt een prachtige buik geen een striem zien we hier zelden! veel vrouwen hebben echt een schilderwerk zei ze. en ze vroeg of ik mijn buik insmeerde ik zei neen nog nooit gedaan enkel als ik voel dat mijn buik echt strak strak staat pak ik was bodylotion en masseer ik mijn buik zo wordt hij minder strak... en ze wist me te vertellen dat of je nu dagelijks smeer of niet je de striemen toch niet kan bannen als ze komen.. je kan ze enkel een beetje temmen om het zo te zeggen.. en het hangt heel fel van vrouw tot vrouw af en van de textuur van je huid zoveel te rekbaarder je huid zoveel te minder snel je last krijgt zei ze...en ook idd het masseren is belangrijker dan de creme zelf! ze zei ook dat als je wilt smeren het goed is voor babylotion te gebruiken houd je velletje soepel net als bij de kindjes en een + punt het ruikt overheerlijk wel moet ik zeggen als ik een bad neem zit er ook altijd wel badolie in dus dit maakt je huid ook al soepelder...
Nou dames die hier veel last van hebben..veel smeren en vooral goed masseren!!

Sandra 15-11 om 14:26

Ik smeer niets, heb ik bij de eerste ook niet gedaan, ik ben toen 22 kg aangekomen en heb geen striem gehad. Ik hoop dat het me deze keer ook bespaard blijft...

Je kunt reageren op dit onderwerp 'zwangerschaps stiemen' in het Zwangerschapsforum