tweeling

5 antwoorden en 45556294x bekeken

Dani 02-11 om 18:23

Meid gefeliciteerd!!!
Wat geweldig een tweeling, hadden jullie daarop gerekend(komt het in de familie voor ofzo)?
Ik ben elf niet zwanger van een tweeling dus kan daar niet met je over kletsen.

Ik wens jullie een fijne en voorspoedige zwangerschap toe!

Lieve groetjes ,Dani

reageer

missliss 05-11 om 13:54

nou jammer dat er op dit moment geen meiden zijn die ook een tweeling verwachten!
miss komt het nog ik wacht rustig af...  
tweelingen zitten bij ons wel in de familie, bij mijn man zit er in elke tak wel 1, en bij mij iets minder maar ook wel...
greetz

Sandra 06-11 om 12:25

Allereerst dubbel gefeliciteerd  Een tweeling wat leuk !!
Bij mijn eerste echo 3 weken geleden zagen ze 2 vruchtzakken, maar konden maar 1 baby en 1 hartslag vinden. Ik heb bij 7 weken een bloeding gehad en zeer waarschijnlijk is er een 2e zwangerschap geweest die vroegtijdig is afgebroken. De gynaecoloog sprak van een vanishing twin (ik had er nog nooit eerder van gehoord) Maar kon dat niet met 100% zekerheid zeggen. Hij heeft het zo in mijn dossier gezet en ook op het formulier van mijn 20 weken echo staat zwanger van meerling aangekruist?
Ik heb vorige week met 10 weken nog een echo gehad en ook daar was 1 kindje te zien. Ik blijf het een raar idee vinden dat ik waarschijnlijk zwanger ben geweest van een tweeling en toch maar 1 kindje krijg.

Hele fijne zwangerschap gewenst!
Liefs Sandra

missliss 06-11 om 12:38

ohh wat erg sandra lijkt me egt een naar idee dat 1 van je kindjes er niet meer is.. denk dat je heel erg blij bent dat er nog 1 is maar aan de andere kant heb je verdriet om de ander

eerst weet je niet beter dan dat het er 1 is maar als je er dan 2 verwacht kun je ook egt niet meer zonder die ander en die wil je egt niet kwijtraken daar ben ik ook best bang voor moet ik zeggen... ben nu bijna 9 weken zwanger en kijk uit naar 23 nov want dan heb ik de 2e echo.. eigenlijk wil ik elke dag wel ff naar ze kijken!!
ga ff googlelen naar vanishing twin ben benieuwd...
succes sandra en ook een fijne zwangerschap!

Sandra 06-11 om 14:48

Hoi Missliss,

Ik had er echt nog nooit van gehoord maar het schijnt toch best vaak voor te komen.
De gynaecoloog heeft mij verteld dat ze het tegenwoordig vaker zien als voorheen omdat ze in deze tijd veel eerder in de zwangerschap een echo maken als vroeger. Hoe groter je kindje wordt hoe minder je van de andere vruchtzak blijft zien en na een paar weken zie je hem soms helemaal niet meer.
In mijn profielfoto zie je de 8 weken echo waar je die extra ruimte ziet
Op deze foto zie je dat het er bij geschreven is. http://static1.brabbels.com/images/foto/2653.jpg
Ik zelf haal het er niet zo goed uit eerlijk gezegd.
Ik was wel even verdrietig toen hij zei dat er vermoedelijk 2 kindjes gezeten hadden en het er nog maar 1 is, maar dat gevoel was redelijk snel over. Ik ben heel blij dat mijn kindje het zo goed doet, en ga er van uit dat mijn lichaam een goede reden heeft gehad het andere af te breken.

Jij ook een hele fijne zwangerschap gewenst

Je kunt reageren op dit onderwerp 'tweeling' in het Zwangerschapsforum