bijna bijna

18 antwoorden en 45714809x bekeken

chantal26 05-11 om 12:12

heej meiden,

ik ben zo zenuwachtig nog 17 dagen en dan ga ik trouwen, probeer zo rustig mogelijk te blijven en niet teveel te stressen maar dat is best moeilijk vooral als je overal aan denkt.

vooral het idee of alles wel goed komt en nog erger pas ik dan nog wel in mijn jurk! hoop van wel anders heb ik een groot probleem.

en dan heb ik ook zo,n leuk broertje dat gewoon niet weet wat die wilt heeft die een nieuwe vriendin kan je het daar goed mee vinden dan maakt die het weer uit omdat die toch terug gaat naar zijn exvriendin waar ik het gelukkig ook goed mee kan vinden en zei de moeder is van me schattige neefje maar nu zit ik dus wel met een dilemma want als ik die meiden uitnodig en de andere niet kijken ze me met schreven gezichten aan. pppfff heb geen idee wat ik nu moet zeggen tegen de moeder van me neefje dus schoonzus en nu me exschoonzusje?

hoop dat jullie het nog begrijpen hihi

moest het even kwijt en misschien dat jullie weten wat ik zou kunnen doen.

liefs chantal

reageer

Mommy-Of-Nyana 05-11 om 19:25

hoi chantal..eerst en vooral van harte proficiat met je nakend huwelijk!! 
normaal dat je zenuwen begint te krijgen en te stressen als je zo overal aan moet denken..

nu ik denk zo als ik het was nodig ik ze gewoon samen uit! het is jou dag en ze hoeven niets tegen elkaar te zeggen he meis!! ze komen voor jou niet voor hun!
ik zit hier met het zelfde dilemma als ons meisje wordt geboren, babyborel en doop!! 
mijn schoonouders zijn ook gescheiden net als mijn ouders.. nu hebben mijn ouders de vete aan de kant gelegd voor mij en hun eerste kleinkind en ze zeggen ook alle twee dat ze elkaar proficiat zullen wensen..dat ze nu alle twee gelukkig zijn in hun nieuw leven! wat ik super vindt van mijn ouders natuurlijk!!
dit geld ook voor mijn schoonpapa! maar... mijn schoonmama is een ander zaak!! die wilt dus gewoon al niet naar het ziekenhuis komen als de schoonpapa er is! ze wil niet naar de doop of babyborrel als de schoonpapa er is! nu trouwt mijn schoonzus volgend jaar ook en daar wil ze zelfs niet naar toe gaan als hij er is! (dit voor het eerste kleinkind en haar eigen dochter dan ook nog eens..)en mijn schoonzus en mijn vriend hebben nu alle twee gezegd kijkt mama we vrage u 1e keer ge krijgt een uitnodiging komt ge ni (ze moeten haar gaan halen want ze kan niet met de wagen rijden) dan moet je ook niet verwachten dat je ons nog ziet! je moet dit doen voor ons en niet voor iemand anders zoals u eige of onze pa en zet u trots voor ne keer aan de kant het gaat hier om het geluk van je kinderen schoonkinderen en kleinkindje. ben dus benieuwd wat de schoonmama gaat doen in januari want ben al heel kwaad geweest dat ze nog geen eens naar het ziekenhuis wou komen naar haar aller eerste kleinkind!en dan gaat ze zulke dingen nog doen zoals babyborrel doop en dan de trouw van haar eigen dochter nog!

dus meis wat betreft de moeder van je neefje en de vriendin van je broertje vraag ze beiden zo kunnen ze niets zeggen en ze moeten beiden hun trots opzij zetten! het is niet dat ze naast een moeten gaan zitten he!!
kan begrijpen dat dit heel moeilijk valt voor jou want je wil iedereen gelukkig stellen natuurlijk maar het is JOU dag en die van je toekomstige (dan man) en dan moet je vooral aan jullie geluk denken! en niet aan dat van een ander! komen ze niet omdat de een wel komt hebben ze pech en kunnen ze jou nooit wat kwalijk nemen..en zit jij later ook niet met schuldgevoelens van had ik toch maar...
nou breek er niet te veel je hoofd over en zeker niet over stressen! denk aan je ukkie en je eigen!

Veel liefs en knufDaphne
Ps ik wens je een ongelofelijk mooie dag toe met alles er op en er aan!!en dat het super mooi weer mag wezen natuurlijk!!

chantal26 05-11 om 19:55

dankjewel meid dat doet me erg goed om dit te lezen.

jouw verhaal herken ik ook wel mijn ouders zijn ook gescheiden en me moeder en vader lopen gewoon voor elkaar weg en maken elkaar overal vooruit ze kunnen nooit als volwassen personen normaal met elkaar omgaan en betrekken ons altijd bij de ruzies en daardoor spreek ik mijn vader niet meer heb me vader wel een sms gestuurd omdat ik geen idee heb waar hij nu woont, maar omdat ik hem wel graag bij me bruiloft wil hebben hoopte ik zo in contact met hem te komen helaas heeft die niet gereageerd en als me broertje hem nodig heeft of zo reageert die wel beetje jammer maar kan hem niet verplichten om te komen helaas.

mijn vriend(man) zijn vader leeft niet meer dus en zijn moeder is hertrouwd met een geweldige man.

ik hoop dat je schoonmoeder dat met je schoonvader gewoon een dag aan de kant kan zetten want er is denk ik niks mooiers dan je kleinkind op de wereld zien komen en anders denk ik dat ze niet volwassen met de situatie omgaan net zoals mijn ouders beetje jammer natuurlijk maar misschien dat je schoonmoeder op een andere tijd kan komen als ze dit niet even opzij kunnen zetten en anders is het heel jammer voor je schoonmoeder maar ik denk dat ik net zoals jullie er snel klaar mee zou zijn.

ik weet wat je doormaakt op het moment en begrijp het heel goed dat je er op het moment helemaal klaar mee bent ik heb dat ook met mijn ouders en mijn moeder is de gene die blijft me vader zwart maken tegenover mij dus ik heb haar gezegt dat ik hem uitnodig en als hij wilt komen dat hij welkom is en daarmee jammer voor haar maar het is toch mijn vader en ik hem niks met hun ruzies te maken.

ik ga me broertjes vriendin en me schoonzus zeggen dat ze kunnen komen en der bij zeggen dat beiden meiden komen en of ze hopelijk voor 1 dag normaal kunnen doen.

ik wil je heel erg bedanken voor je lieve woorden en hoop dat het bij jouw ook allemaal goed komt en de koppigheid van je schoonmoeder verdwijnt wanneer de kleine er is.

je hoeft nog maar een paar weekjes en dan heb je de kleine uk in jullie armen en dan weet je waarvoor alles goed is geweest.

heel veel liefs en nogmaals bedankt.

liefs chantal

Sandra 06-11 om 11:56

Allereerst van harte gefeliciteerd !!

Wat betreft je dilemma, ik zou ze gewoon allebei uitnodigen. Met je ex schoonzusje heb je gewoon een band. Reden genoeg voor een uitnodiging! En je nieuwe schoonzusje hoort bij je broer.
Beide meiden hebben vast wel zoveel fatsoen dat ze zich netjes kunnen gedragen die paar uurtjes
Maak je niet druk, alles verloopt vast prima (makkelijker gezegd dan gedaan natuurlijk)

Heel veel geluk en een fantastische dag gewenst!
Liefs Sandra

chantal26 07-11 om 20:45

ja idd heb ze beiden uitgenodigd dus hoop dat ze ook echt het fatsoen hebben en normaal tegen elkaar kunnen doen.

we gaan het zien nog 2 weekjes en dan is het zover.

Dani 06-11 om 12:04

Hoi Chantal,

Gefeliciteerd met jullie a.s huwelijk!
Wij zijn over  weken min 1 dag aan de beurt.
Moet zelfs nog op zoek naar een jurk maar dat komt vast wel goed.
Wordt hier geen witte jurk (is de 2e keer en hoeft van ons niet meer) dus ik vind vast nog wel iets.

Ik duim dat die meiden het leuk houden voor jullie!

Dani 06-11 om 12:04

Lekker handig, weken moet zijn 4 weken....

Mommy-Of-Nyana 06-11 om 20:43

@Danivan harte proficiat meis geniet jij ook maar lekker van je dagje hihi..
Liefs

@Chantal
ja het is niet te doen die ouders van tegen woordig...
mijn schoonpapa gaat hier heel volwassen mee om en negeert de schoonmama gewoon dus zoals het hoort maar zij pfff.. ze zei al onmiddellijk toen we zeiden dat we zwanger waren ja ik kom niet naar het ziekenhuis he! ik kom erna wel eens een keer af als ik goesting heb! sorry maar dit doe je gewoon niet! ze heeft begot maar 2 kinderen waarvan 1 waarschijnlijk nooit kindjes zal krijgen wegens haar gezondheid! en dan je enigste zoon die papa wordt kan je geen moeite doen. mijn schoonpapa zei al ja maar ik sms wel wanneer ik wil komen en dan kan angelo zorgen dat z'n moeder er voor komt of erna he dan hoeft ze me totaal niet te zien..maar weet je uiteindelijk komt er een dag dat ze elkaar onder ogen moeten komen he en vindt het erg dat de volwassenen dit niet aan de kant kunnen zetten voor hun kinderen! en het is zoals ze altijd zeggen als de ouders scheiden zijn het altijd de kinderen die er de duppe van worden! tegen mijn schoonzusje ging ze zelfs zeggen als die ging zeggen dat ze verlooft waren ah ja ik weet ni als ik kom na uwe trouw als uwe pa daar is hebt ge pech dan kom ik niet en blijf ik thuis.. sorry dat tegen je eigen dochter zeggen doet pijn hoor.. het is en blijven haar ouders en ze heeft groot recht dat beide ouders aanwezig zijn net zoals jij! en komt de een niet omdat de ander er is hebben ze pech... het zijn dan onze dagen eigenlijk he meis en wij moeten er het beste van maken! en wat ander op dat moment doen of denken kan gestolen worden! en zeker al op een trouw!! dan moet je echt schitteren en de avond is dan alleen maar in het middelpunt van jullie 2.

hoop dat je nog wat van jou vader gaat horen misschien dat je eens via je broertjes kan proberen te communiceren is misschien wat kinderachtig voor hem als postbode te gebruiken maar zo krijg je misschien toch nog wat respons van hem he en weet je waar je staat!!
vindt het super dat je beide dames uitnodigt en denk wel dat ze alle respect voor jou zullen opbrengen het is uiteindelijk zoals sandra zegt maar voor enkele uurtjes en ze hoeven daarom nog niet naast een of tegenover een te zitten

Wij laten zien wie de volwassenen zijn... koppen tegen een slagen zou ik zo soms eens willen doen want amaai hoor

ja nog een dikke 10-11 weken hier en dan is ons meisje er eindelijk gaat tijd worden kijk er naar uit! hoop dat ze heel veel allende tussen de ouders van mijn vriend kan weg halen en dat zijn mama haar trots eens aan de kant wilt zetten... Oké ze heeft veel meegemaakt mee haar ex net zoals mijn moeder maar iedereen moet dat een plaats kunnen geven en verder kunnen gaan en ieder zijn geluk terug wensen. ben echt blij dat mijn ouders zijn bijgedraaid naar elkaar toe! hoop uit de grond van mijn hart dat dit ook gaat gebeuren bij mijn vriend zijn ouders! en ook bij jou ouders.. want doet pijn he als iemand een van je ouders zo zwart blijft maken na al die jaren.

Heel veel liefs en knuf
als er wat is ofzo je kan altijd een berichtje achterlaten

chantal26 07-11 om 20:43

ja idd, wat je zegt wij laten zien dat we volwassen zijn, helaas niet iedereen altijd en zou me broertje vragen of die me vader wilt uithoren zodat ik ook een beetje weet hoe en wat.

volgends mij zijn we rond de zelfde tijd uit gerekend ik moet ook nog 11 weekjes ongeveer.

meid bedankt voor je steun en als jij wat kwijt wilt of iemand die naar je luistert kan je mij ook altijd een pbtje sturen.

liefs chantal

Mommy-Of-Nyana 07-11 om 20:49

Hoi chantalja ik denk ook dat we het zelfde zijn uitgerekend.. ik zit tussen 14 en 21 januari
de eerste telling kwam op 14 januari uit en de 2e op 21 januari..omdat ik al 3maand ongeveer zwanger was konden ze het niet goed uittellen dus ik zit ergens rond deze 2 datums..moet dus ook nog 10-11 weekjes
hoe verloopt het met je zwangerschap want de laatste loodjes zijn daar he hier begint het stilletjes aan echt zwaar te worden! last van de bekken vooral.. en kortademig aan het worden  en sinds vannacht altijd zo messteken precies in mijn linker zij waar ons popje ligt naar arts geweest en die denkt da ons popje verkeerd ergens tegen ligt ofwel deze nacht mijn rib licht gekneusd heeft dat ik daarom bij iedere beweging zo steek krijg.. maarja dat nemen we er allemaal met plezier wel bij he
en dat is heel graag gedaan van de steun! het is niet altijd even makkelijk voor gescheiden ouders te hebben...of gescheiden schoonouders haha... of broertjes die niet weten wat ze willen he
maar probeer inderdaad eens via je broertje bij je papa te polsen zo weet je waar je staat he.. en heb je toch een beetje idee voor je feest he of je rekening moet houden dat hij komt of niet..
nou houd me zeker op de hoogte als je wat van je vader gehoord hebt!

Veel liefs

chantal26 07-11 om 22:13

ja ik zit ook rond de 21ste van januari, dus denk dat we rond de zelfde tijd zitten. leuk joh

ja idd gescheiden ouders zijn soms echt vermoeiend en broertjes soms ook en vooral als ze niet weten wat ze willen.

ohjw auw dus die kleine heeft je nog pijn gedaan ook lekker aardig zeg haha, hoop dat het minder word, en deze dame groeit ook lekker door dus mama kan haast niks meer aan dus dat gaat goed haha maar we hebben het er allemaal voor over zou het zo weer doen ook al heb ik behoorlijke last van me bekken enzo, hoef er geen seconde over na tedenken.

heb van me moeder begrepen dat mijn broertje me vader heeft gesproken en dat die aan had gegeven dat er weinig kans was dat die zou komen op me huwelijk(ten eerste had die al gezegt dat ik op me achterhoofd was gevallen of zo om tegaan trouwen of zo) en hij is bang dat er ruzie komt of zoiets.

beetje jammer en het steekt toch wel een beetje ben je eindelijk gelukkig en dan staat je pa der helemaal niet achter.

maar goed komt goed ben een grote meid en het zou niet aan mij gelegen hebben mocht die straks spijt krijgen of als die kleine er is zou ik hem gewoon aangeven dat die kleine toch zijn kleindochter blijft hoe die ook denkt.

en ja meid je weet precies hoe ik me voel en dat is wel fijn om iemand te hebben op het forum die weet hoe het is om gescheiden ouders te hebben.

nogmaals dankjewel

en doe rustig aan he, hou je me ook op de hoogte hoe het met je verloopt en de kleine.

veel liefs chantal

Dani 07-11 om 23:14

Hoi chantal,

Ik heb je een pbtje gestuurd,

Groetjes Dani

tammi 08-11 om 07:42

@ dani,
een fijne dag toegewenst he meid.
en veel geluk in je leven .

WANT NA ALLES VERDIEN JE HET OM OP HANDEN GEDRAGEN TE WORDEN.

DIKKE PROFICIAT

LIEFS TAMMI

Dani 08-11 om 09:07

Hoi Tammi,

Dank je wel meis, maar dat verdienen we allemaal he?
Ik heb het geluk  nu iemand gevonden te hebben die het ook echt doet!!!
We gaan er iets moois van maken, mijn moeder is ook al flink aan het regelen, gaat helemaal goed komen.
Bruiloft was even snel tussendoor de bedoeling maar als je ziet wat je in korte tijd kunt regelen?
Het gaat iets meer dan "even tussendoor" worden en dat verdienen wij allebei met onze geweldige kids erbij!!

Liefs Dani

tammi 08-11 om 07:40

@chantal,
hey meid ik wens een fijne dag toe met veel geluk en liefde in je levven.

het is een moeilijk dilemma maar op zo een dag zal alles wel goed lopen.

nu al proficiat he meid

liefs tammi

Dani 08-11 om 09:08

Wel leuk zo'n "nieuw" groepje die straks overblijft als onze voorgangsters zijn bevallen!
Ik ben 19 januari uitgerekend, nou ja er is pas gezegd nu weer de 22e maar goed , we zien wel wanneer de uk zich laat zien,horen en voelen!!

tammi 08-11 om 09:39

@dani,
ja een klein groepje he ik ben uitgerekend voor 8 januari eerst in het begin was het 4 januari nu al 8 .
ja we zien wel wanneer he .
we blijven de rest volgen want die zijn er bijna.

ps:bedankt voor je berichtje 

nogmaals veel succes

liefs tammi

chantal26 08-11 om 15:56

dankjewel tammi, en ja we hebben een leuk groepje dat allemaal rond de zelfde tijd is uitgerekend dus spannend het is zo januari.

Mommy-Of-Nyana 08-11 om 16:29

jaja binnen kort zitten we nog met een klein groepje..onze voorgangster zijn nu allemaal lekker aan het aftellen.. sommigen nog een week anderen 2 weken te gaan.
en we blijven ze lekker opvolgen..

nou meiden wij kunnen ook allemaal stilletjes beginnen aftellen he!! en nog even en wij hebben ons wondertje ook in onze armen..

@chantal
heel graag gedaan voor de steun meis! begrijp je helemaal ivm gescheiden ouders..
en je weet als er wat is berichtje mailen he

Veel liefs Daphne

Je kunt reageren op dit onderwerp 'bijna bijna' in het Zwangerschapsforum