Snap het niet

10 antwoorden en 45683083x bekeken

Angel (Gast) 07-11 om 17:15

Hallo allemaal,
Ik weet dat dit onderwerp vaker voor komt, maar heb toch een vraag erover of advies.
Ik zou gister ongesteld moeten zijn geworden nu is dat niet het geval. Vandaag ook nog niks. heb me vannacht om 3.30 getest want ik kon niet meer slapen. Dus vriend wakker gemaakt en de test gedaan kon ik gelukkig wel slapen want de test was negatief. Erg jammer, maar nu lees ik dat je nog langer moet wachten. dan wordt ik echt gek, maar ik ga het wel proberen. Hoop dat ik niet ongesteld wordt, maar reken er wel op. ik ben al 2 weken moe slaap in mijn pauze op mijn werk, deed ik nooit. Heb een raar gevoel in mijn buik en pijn in mijn onderrug. 2 weken terug misselijk, honger gevoel en pijnlijke borsten, maar daar heb ik geen last meer van. Dus ik ga dus maar afwachten. Verschrikkelijk!!
groetjes Angel

reageer

Lynn 07-11 om 18:43

Hallo Angel...

Succes met wachten.... je zal toch nog even geduld moeten hebben al is dat erg moeilijk...
Kan idd zijn dat je lichaam te weinig HCG hormoon heeft wat moet aangeven dat je zwanger bent! Kan ook zijn doordat je er veel mee bezig bent je NOD gewoon uitblijft en je lichaam je een beetje voor de gek houdt! Erg lastig om te zeggen dus... over een paar dagen weer een testje doen! is je cyclus normaal regelmatig?

leifs lynn

angel 07-11 om 19:05

Ja hij is regelmatig. dus daarom ben ik verbaasd dat ik het nog niet ben. Natuurlijk weet ik ook dat mijn lichaam me voor de gek kan houden, maar ik moet dan toch wel deze week ongesteld worden? Ook al houd mijn lichaam me voor de gek. Ik houd je op de hoogte
liefs Angel

Lexie 07-11 om 20:40

Er staat net een artikel online hier op brabbels over de accuraatheid van zwangerschapstesten. Soms ben je wel zwanger maar heb je nog te weinig hcg hormoon aangemaakt om te testen. Nog even wachten inderdaad! Houd je ons op de hoogte?

angel 07-11 om 21:26

He Lexie,
Waar staat dat dan onder welk stukje?
gr angel

Lynn 08-11 om 07:40

hoi Angel... Spannend dan meid! Hou ons maar op de hoogte en hoop dat je test positief is!

Liefs lynn

angel 08-11 om 13:39

wanneer zou ik dan kunnen testen als ik ma mijn nod had di getest heb. Kan ik dan morgen testen of langer wachten ik weet niet zo goed wat verstandig is. Ben nog steeds niet ongesteld dus nu 3 dagen over tijd. Had wel na de sex een beetje bruinig bloed, maar eigenlijk bijna niks. alvast bedankt
gr angel

angel 08-11 om 14:03

Ok bedankt Brabbels,
dan ga ik nog even wachten gr angel

angel 09-11 om 10:11

Nou een lichaam is een raar ding ik ben toch ongesteld na 3 dagen geworden was erg verdrietig, maar ja wat kan je er aan doen. Volgende keer beter.
gr angel

hartje 09-11 om 11:59

Wat jammer zeg..

Wie weet volgende maand!?
Succes...

xxx Hartje

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Snap het niet ' in het Zwangerschapsforum