21 weken zwanger

4 antwoorden en 45670427x bekeken

nicole77 12-11 om 09:29

hallo
ik ben nieuw hier dus ff aan het vogelen hoe het allemaal werkt!
ik ben dus nicole en 35 jaar en 21 weken zwanger van de eerste! alles gaat super nergens last van of gehad!
alleen heb ik een probleem ben heel onzeker vorige week echo gehad alles was goed met onze boy maar nu een week later weer onzeker pff word niet goed van me eigen !
zijn er meer mensen die hier last van hebbe!
leuk om zo kennis te maken

reageer

evelien 12-11 om 10:39

Hai Nicole,

Heel erg herkenbaar vind ik dat. En volgens mij heeft bijna iedereen dit wel. Zolang je een echo hebt dan ben je gerust gesteld maar bijna zodra dat ding van je buik is begin je al weer te twijfelen.

Je zou eigenlijk thuis zo'n apparaat moeten hebben 

nicole77 12-11 om 11:37

hoi evelien
ja eigenlijk wel
maar nu heb zon angelsound wel in huis maar mag ik niet meer gevruiken tot ik verder ben omdat ik naar mijn eigen aan het luisteren was!

Lynn 12-11 om 11:58

Hoi Nicole.

ben 10 weken en 3 dagen... Super herkenbaar! Hier nog een die zich goed gek kan maken ha ha.... Ben blij als de 12 weken voorbij zijn en dan nog zal het spannend blijven! bij de eerste nergens last van gehad, maar nu een stuk onzekerder! Heb ook een doppler, maar twijfel ook heel erg of het niet mijn eigen harslag is! Doe het ook maar 1 x in de week! Pff donderdag een echo... pas dan ben ik weer gerust! Geniet van je zwangerschap meid! Voordat je het weet is het voorbij!

liefs lynn

Mommy-Of-Nyana 12-11 om 12:33

Hallo Nicole, 
eerst en vooral proficiat met je kleine boy
hier ook zwanger van de eerste maar van een girl en ken het ook heel goed ben nu een 31tal weken en die onzekerheid blijft hoor..ik ga nu al speciaal 's morgens als ik een echo heb een uur tot 2uur vroeger uit mijn bed voor dan een heel uur lekker te weken in mijn bad en te ontspannen...en blijf onzeker tot de echo en eens die gedaan is ben ik wat gerust maar tot 's avonds dan begint de onzekerheid terug hoor.. ben dan altijd super blij als ik ons kleine meisje voel en zie stampen..
geniet lekker van je zwangerschap want voor je het goed en wel beseft is het al weer voorbij en heb je de kleine boy in je armen.

Veel liefs Daphne

Je kunt reageren op dit onderwerp '21 weken zwanger' in het Zwangerschapsforum