Ovulatie bloeding

2 antwoorden en 19029141x bekeken

Sophia (Gast) 10-07 om 12:31

Hey
Zijn hier mama’s die ervaring hebben met ovulatiebloedingen ? Ik heb namelijk woensdag een paar druppels bloed verloren. Gister ook echt nihil. Alleen nu is vandaag pas mijn ovulatie test positief. Terwijl ik overal op internet lees dat zo’n bloeding vaak pas is als je ei al gesprongen is. De buikpijn is ook zo goed als weg, heel af en toe nog een steekje terwijl ik de afgelopen 2 dagen behoorlijke krampen heb gehad.
En nu net was die test dus positief, dan moet ik er vanuit gaan dat mijn eisprong zaterdag of zondag is toch ? 
Alvast bedankt !

reageer

Nora 79 (Gast) 10-07 om 13:22

Hey Sophia ik heb toevallig deze maand hetzelfde meegemaakt . Ik heb nooit eerder een ovulatie bloeding gehad . Ik heb een cyclus van 26 dagen en rond cd 12 of cd 13 eisprong . Dit weet ik doordat ik afgelopen maanden ovulatie testen gebruikte en toen ik eenmaal doorhad wanneer mijn eisprong ongeveer was ben ik met ovulatie testen gestopt . Deze ronde kreeg ik op cd8 en cd9 heel licht bloedverlies maar echt heel weinig en ging gepaard met een beetje krampen.  Ik heb dit werkelijk nog nooit meegemaakt . Ik dacht ook altijd dat ovulatie bloeding na de eisprong voorkwam dus ik heb mijn vraag gesteld bij een andere zwangerschapsforum en daar kreeg ik te horen dat een ovulatie bloeding zowel voor als na een ovulatie kan optreden .

Sophia (Gast) 10-07 om 19:20

Het !
Bedankt voor je berichtje, oke dus dat bloed verlies kan wel echt van de ovulatie zijn. Ik heb het ook nog nooit eerder gehad. Vraag me af of dat een goed of slecht teken is.. Of dat het helemaal niks uit maakt qua vruchtbaarheid. Weet jij al of deze cyclus bij jou een succes was ?  

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Ovulatie bloeding' in het Zwangerschapsforum