na een miskraam

1 antwoord en 45674383x bekeken

caroline 21-11 om 20:45

Hallo,
Ik heb een miskraam gehad (een leeg vruchtzakje) en heb dus een curretagelaten doen. (6 november) Nu had ik daarna bijna geen bloedverlies. De dokter had gezegd dat ik na 2 weken terug op onderzoek moest komen. In die afspraak zou ik hem de pil willen vragen (want ik wou eigenlijk een kindje in een bepaalde periode en moest ik nu zwanger zijn dan valt het anders- niet dat dit een probleem is maar het was zo in mijn gedachten gepland.)
Nu ben ik nog niet bij de gynaecoloog geraakt maar ik heb intussen nog geen maandstonden gehad, allé dat denk ik toch. Ongeveer een 10 dagen na de curretage had ik 1 dag een beetje bloedverlies. Vooral meer bruinverlies. Was dit nu mijn maandstonden of zou het een innestelling al kunnen zijn. Want nu ben ik natuurlijk een beetje bang, als ik zwanger ben (mss heel pril) dan moet ik ook niet meer de pil vragen.  Zou de gynaecoloog al een zwangerschap kunnen waarnemen ook al is het maar heel pril? Of mss is het gewoon mijn menstruatie geweest maar ik vind het zo raar omdat ik vroeger altijd veel bloedverlies had voor een dag als 4.
Wie weet er een beetje raad mee?

Mvg
Caroline

reageer

Olivia-Anna 22-11 om 15:10

Hey Caroline,
Allereerst spijt het me heel erg van je verlies! Het is niet niks he.
Hopelijk kun je het een plekje geven.

De vraag die je stelt is er echt 1 voor je gynaecoloog hoor..
Eerlijkgezegd had ik verwacht dat je iets meer uitleg zou hebben gekregen!?
10 dagen na de curretage lijkt me heel snel dat het een innestelingsbloeding zou hebben gehad, eerder een overblijfsel van de curretage zelf.

Maar wacht nu echt niet lang om te gaan want dit is veel te vervelend om mee te blijven lopen..
Sterkte hiermee hoor!!

Liefs Olivia

Je kunt reageren op dit onderwerp 'na een miskraam' in het Zwangerschapsforum