Over 1 week uitgerekend, ineens heel bang!

7 antwoorden en 45664387x bekeken

Anoniem (Gast) 22-11 om 16:19

Hallo!Over 1 week ben ik uitgerekend, en ineens uit het niks ben ik heel bang..
Wat als ik geen goede moeder ben, of niet genoeg van me kind kan houden of wat
als hij niet van mij houd. Ik ben ineens zo bang dat ik er misschien ineens helemaal niet klaar voor ben, dat ik dadelijk geen idee heb wat ik moet doen.. Ik heb hier de hele zwangerschap eigenlijk geen last van gehad en nou uit het niks ga ik me ineens heel veel zorgen maken.. 
Ik wil niet over komen als een zeikerd ofzo, ik dacht misschien heeft iemand dit ook
en gaat het gevoel weer weg en misschien wat tips om mezelf weer wat rustiger te
krijgen?

liefs

reageer

rach en lisa 26-11 om 10:51

komt goed,ontzettend veel succes met de bevalling en geniet er maar van de komende dagen 
want ze zijn ook weer snel voorbij

Marieke 22-11 om 16:30

Is heel normaal hoor, bij mij ging het ook op en af. Tis vooral het moment dat het nu toch heel dichtbij komt. Ik werd aan het einde juist rustiger van laat maar komen.En geloof me als je eenmaal je kleintje in je armen hebt krijg je echt zo'n enorm houden van gevoel dat is niet te beschrijven! ik hoop dat jij dat straks ook mag ervaren!
Geniet nog maar even van je zwangerschap en het komt heus goed!

Dani 22-11 om 16:37

Hoi anoniem,

hele normale gevoelens en gedachten hoor, straks wanneer je bent bevallen zal vast het oermoedergevoel in je naar boven komen.
Niet alleen wordt er een kindje geboren maar ook een moeder en dat ben jij!!!

Heel veel sterkte en je niet te druk maken hoor, komt goed en je krijgt hulp en uitleg van bv de kraamverzorgende en op een of andere manier weet je zelf ook ineens een hele hoop.

Lieve groetjes Dani

Renate74 22-11 om 22:49

Dat zijn hele normale gevoelens en gedachtes hoor. Ik kan je vertellen dat ik dat tot nu toe iedere zwangerschap heb gehad. Helemaal bij mijn 3e zwangerschap want toen was mijn oudste 11jr. Ik was helemaal de weg kwijt. Maar toen hij eenmaal geboren was rolde ik er zo weer in.

Laat het over je heen komen, weet zeker dat je een goede mama bent voor je kleintje.

Succes meis komt echt goed

Liefs renate74

Anoniem (Gast) 23-11 om 20:27

Bedankt voor jullie lieve berichtjes! Gelukkig ben ik niet de enige die me zo voelt, zo te zien zijn sommige van jullie ook al moeder dat jullie je ook zo gevoeld hebben maar wel goede moeders zijn maakt me wat meer zeker.. Ik hoop dat als hij geboren is mijn moederinstinct inderdaad helemaal omhoog komt. Ik ga lekker proberen te genieten van me laatste daagjes zwangerschap nu dankzij jullie lieve berichtjes gaat dat een stuk beter lukken denk ik!allemaal succes met de zwangerschap, de aankomde bevalling en het moeder zijn !! 
liefss

San21032013 26-11 om 15:23

Ieeeh ja, akelige gedachtes soms he! Ik herken ze wel hoor.... ben zelf 23 weken zwanger, en heb die gedachtes soms ook. Gelukkig ebben ze ook weer weg, en kan ik me geruststellen met het feit dat het toch ook wel normale gedachtes zijn. Het is ook niet niks wat er gaat gebeuren en op je af komt, maar ik weet zeker dat het goed gaat komen!
Toi toi toi!

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Over 1 week uitgerekend, ineens heel bang!' in het Zwangerschapsforum