Late eisprong en late innesteling

3 antwoorden en 16714820x bekeken

Anoniem (Gast) 12-12 om 16:26

IHey iedereen ik lees vaak dingen op dit forum maar nu heb ik zelf een vraagje  Mijn menstruatie is meestal vrij stipt tussen 27-29 dagen. Nu deze maand zit ik al op 35 dagen. De zwangerschapstesten blijven negatief en de dag na mijn NOD was mijn HCG <2 in mijn bloed(ik werk in het ziekenhuis, dus zo’n bloedname is snel gebeurd en soms sterker dan mijzelf Haha) maar nu begin in te denken dat mijn eisprong veeeeel later is geweest deze maand. Ik voelde 5-6 dagen nadat ik dacht een eisprong gehad te hebben pijnlijke steken en zeurderige buikpijn. Ik begon al  kleine beetje blij te worden en dacht aan een mogelijke innesteling te voelen. 
Bon men vraag is eigenlijk zijn er hier nog vrouwen die zwanger bleken te zijn na een verlate eisprong en mogelijk misschien ook een late innesteling? 

Groetjes! 

reageer

Schuimpie 12-12 om 16:32

Bij mijn 1e zwangerschap geen ovulatietesten gebruikt dus kan je niet vertellen wanneer toen mijn eisprong geweest is maar moet ook laat geweest zijn. Ik ben toen op cd 30 begonnen met zwangerschapstesten, en had uiteindelijk pas op dag 41 een vaag lijntje Dat lijntje is nu een mooi meisje van dik 2 jaar!

Anoniem (Gast) 12-12 om 16:38

Oh toch! Super! Ik kreeg overigens 5 dagen geleden uit het niets een appelflauwte. Vanuit mijn vorige twee zwangerschappen(jammer genoeg alletwee miskramen) had ik dat ook zonder verklaarbare reden maar dat was dus op mijn vermoedelijke NOD. vind het allemaal speciaal. Als ik woensdag nog geen duiveltjes heb ga ik denk ik nog eens testen. Bedankt voor je reactie! 

Schuimpie 12-12 om 20:47

Heb je alleen die ene dag bloed geprikt en verder geen test meer gedaan? Dan zou ik toch nog een testje durven wagen. Bij mij was destijds de kruidvat 2 voor 5 euro de eerste die een streepje liet zien. 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Late eisprong en late innesteling ' in het Zwangerschapsforum