Wordt ik gek?

3 antwoorden en 16702008x bekeken

Anoniem (Gast) 13-12 om 21:08

Ik zal het proberen kort te houden..
Ik heb nu al +- 2/3 maanden het gevoel dat ik zwanger ben. Ik heb meerdere malen testen gedaan maar ze zijn altijd of negatief of een heel ligt/bijna onzichtbaar lijntje. Verschillende testen geprobeerd...
Ik ben al 1.5 jaar niet meer ongesteld geweest omdat ik nog borstvoeding geef.. ik heb de eerste weken veel getest maar daarna het geprobeerd van me af te zetten en de symptonen te negeren maar na een paar weken erna toch weer een test gedaan waar het leek alsog ik een heel ligt streepje weer had, digitale test gedaan en die geeft aan niet zwanger! Ik voel gewoon zo enorm sterk aan dat ik zwanger ben en weet niet meer wat ik moet doen!
Ik wil er dan ook bij zeggen dat wij helemaal niet aan het proberen zijn, ik heb eraan gedacht dat ik misschien schijnzwanger ben maar dat lijkt me ook gek..
Op het moment heb ik enorme weeige pijn in mijn onderrug en bovenbenen, vermoeidheid en vlagen van misselijkheid. De misselijkheid en vermoeidheid heb ik trouwens al sinds het begin, de reden waarom ik voor het eerst een test deed.. ook soms kleine steekjes en trekken in mijn buik en mijn onderbuik (echt helemaal onder) lijkt op te letten... groter te worden? Heb ook weinig eetlust maar honger gevoel en ben heeeeeel snel geirriteerd/emotioneel. Ook wordt ik naar van de lucht van mijn vriend (rooklucht) waar ik eerder nooit last van had. En andere kleine dingetjes die ik herken van toen ik zwanger was met mijn vorige baby.. ben ik gek aan het worden of kan er misschien iets anders aan de hand zijn???
Dank voor het lezen, hoor graag wat anderen hierover denken!!

reageer

Lala (Gast) 13-12 om 22:01

Bump

Anoniem (Gast) 13-12 om 22:16

Bel de VK eens met jou verhaal. Misschien wil ze wel even echo maken voor de duidelijkheid. 

Morag 16-12 om 11:12

Ik zou inderdaad aan de bel trekken bij een verloskundige. Dan heb je snel zekerheid of je zwanger bent of toch niet.

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Wordt ik gek?' in het Zwangerschapsforum