Kinderwens, wanneer?

3 antwoorden en 16180485x bekeken

Lieke (Gast) 13-01 om 16:08

Goedemiddag allemaal, 

Ik wil toch even iets kwijt, en ben benieuwd naar jullie meningen. 
We zijn gezegend met 2 kindjes (3jaar en 7maand). We willen heel graag een derde, maar officieel moet ik 1 jaar wachten omdat de vorige een keizersnede was.
Dan denk ik.. wachten is wel verstandig om zo het advies op te volgen van de gynaecoloog. Maar aan de andere kant, wie weet hoe lang het duurt voordat het raak is? Misschien toch alvast beginnen.
En daarbij komt (wellicht mijn idiote gevoel) dat ik het zo leuk zou vinden om een zomerbaby te krijgen. Maar dit is uiteraard niet te plannen, dan moet je wachten en hopen dat het binnen 3maanden raak is zodat je uit kunt rekenen wat dan de beste maanden zijn. 
Dus 2 gedachten... zijn ze heel gek? Help! Ons gevoel voor een derde is super sterk, willen niet te lang wachten ivm de leeftijd. 

reageer

Franne (Gast) 13-01 om 17:49

Hoi 
Ik zou dit toch eens overleggen met je huisarts. Misschien kunnen ze al een vooronderzoek doen om te kijken of alles in orde is. 
Sowieso is jouw gezondheid ook heel erg belangrijk.  Je wil niet dacht je achteraf spijt hebt omdat je lichaam het niet aankon en terwijl je nog wel even kon wachten. 

Lieke (Gast) 14-01 om 22:16

Wat jammer om te zien dat zoveel mensen lezen, maar geen ervaring delen en/of mening geven. 
Zou graag reacties lezen van andere mama's (to be)

Morag 15-01 om 08:22

Lieke ik zou het even afwachten, veel leden lezen niet dagelijks het hele forum...

Dat gezegd hebbende, ik ben het eens met Franne. Wij zijn geen experts, consulteer je huisarts. Die heeft meer kennis over het onderwerp en een veel betere inzage in jouw situatie. Al zou ik persoonlijk sowieso niet voor een derde gaan (overbevolking).

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Kinderwens, wanneer?' in het Zwangerschapsforum