HELP..mijn schoonzus

9 antwoorden en 45463984x bekeken

Femke (Gast) 27-11 om 21:00

hoi meiden
sorry ik moet even mijn ei kwijt ik weet ff helemaal niet wat ik er mee aan moet.
Ik word helemaal kriegel van mijn schoonzus ik weet niet of het door de hormonen komt maar ik erger me heel erg aan haar!het is net of ze heel jaloers is bijv. we lopen op het strand met een groepje en mijn man pakt mijn hand even vast en zij komt gelijk als een klein kind op mijn man afgerend en gaat hem kietelen...zulk soort dingen doet ze veel vaker.
En wij verwachten in feb ons eerste kindje en hadden het met 10weken al vertelt aan onze ouders en zussen omdat ik erg misselijk was..haar enige reactie was nou dat je dat nu al zegt weetje wel wat er nog kan gebeuren..en nu de laatste weken als we er zijn en het gaat over ons kindje zegt ze altijd hoe gaat het met Max zijn kind (max is mijn man) Max zijn kind dit dat terwijl ik er gewoon bij zit...dan denk ik hallo JULLIE kindje..sorry ik wil niet als een zeur overkomen en of het nou door mn hormonen komt maar vinden jullie dit normaal??? ze is 27 trouwens dus gaat niet over een puber meid ofz :-) hihi

Liefs Femke

reageer

Mommy-Of-Nyana 27-11 om 21:17

hoi Femke, je hormonen zullen ook wel wat parten spelen. en daardoor dat je het nu ook echt begint op te vallen.. maar er zit toch inderdaad ook wel van jaloezie in !!
als je zo'n reactie al geeft als je gaat zeggen dat je zwanger bent...of dat de vraagt hoe is het met max zijn kind zo precies of jij zit er voor pietsnot maar bij net alsof je een broedmachine bent dat je de kleine gewoon aflevert en verder niets... nou ze zal het zo niet bedoelen maar het komt zo toch wel over... waarschijnlijk heeft ze stiekem ook wel een kinderwens en reageert ze daarom zo op jou omdat jij nou de eerste bent en niet zij... 
ik heb zo een nicht bij mij in de familie, ben nou bijna 8maand en ze heeft sinds we het verteld hebben op 12 weken nog steeds geen proficiat gewenst zowel zij als haar vriend niet.. bleek dat zij al een half jaar aan het proberen waren zonder succes en ja nu kwam ik ineens aanzetten als jonger nichtje dat we plots zwanger waren...nou mijn nicht krijgt ook geen kaartje als ze zo blijft ze zal het wel horen van haar broer dan die kon zijn geluk niet op toen hij het hoorde..
nou meis ik zou zegge probeer je niet te fel te ergeren en lekker te blijven genieten van je kleintje!! en praat er over met je man! of heb je dat misschien al eens gedaan? en wat zegt hij er van!??

Veel succes verder met je zwangerschap en lekker genieten die laatste maanden!!
en als je wat kwijt wil hier kan je altijd en overal terecht! kan je maar goed doen als je je ei kwijt bent!!!
Liefs

Femke (Gast) 27-11 om 21:31

Bedankt voor je lieve reactie!
moet zeggen dat het wel op lucht ik zit er best wel mee.
ik heb het er eerlijk gezegt ook nog niet over gehad met mijn man ik denk steeds na zal er wel te veel op letten laat maar zitten, maar misschien moet ik dat toch is doen.
ze is zelf nog vrijgezel heeft nog nooit een vriendje gehad dat vind ik heel sneu voor dr natuurlijk maar ze kan wel gewoon normaal doen.
en wat raar van jou nicht zeg, vervelend voor hun maar kan ze wel blij voor jullie zijn lijkt me toch appart hoe sommige dan kunnen reageren hé kan me voorstellen dat ze het jammer vind maar dat er geen proficiat vanaf kan.

Groetjes Femke

Mommy-Of-Nyana 28-11 om 11:42

hoi Femke, dat geloof ik best dat je er mee zit! is ook niet leuk ook niet natuurlijk!
probeer er dan zeker eens met je man over te praten. zodat hij ook weet hoe jij je op dit moment er bij voelt.. want hij ervaart het misschien toch wat anders dan jij... of hij denkt er net zo over maar durft het jou niet te vertellen omdat je er ook niets van zegt...
je schoonzus is dus nog vrijgezel begrijp ik.. nou dat is sneu voor haar natuurlijk maar daar zal ook wel een basis aan liggen he meis...en aangezien ze al 27 is zal de klok ook wel stilletjes beginnen tikken bij haar.. nou allemaal goed en wel maar vindt het nog geen reden om zo sneu te reageren tegen jullie.. en al zeker niet tegen jou hoe ze jou eigenlijk gewoon negeert waar je bij staat...ik hoop als je kleintje er is in februari dat ze wat zal bedaren en inziet dat jij er ook bijhoort het is tenslotte jullie kindje dat jullie samen verwekt hebben he..al was je nou uiteen met je man jullie bleven zelfs dan altijd deel uitmaken van elkaar leven jullie delen iets samen.. maarja sommige mensen denken daar nog niet verder bij he...
nou meis heel veel succes met het praten bij je man!! 
en laat wat weten hoe hij reageerde!!!

ja mijn nicht vindt het ook sneu voor der maar ja ik kan er niets aan doen.. hier waren we zelfs nog niets bezig met kindjes krijgen... ik nam mijn pil gewoon lekker optijd zoals altijd en ben nooit ziek geweest kreeg altijd mijn nod en dan ineens niets meer terwijl ik een heel regelmatige ben..onderzoek ja blijk je al 10weken en 4 dagen ver te zijn... nou het was dan wel niet gepland maar is wel meer als welkom..en dat wringt misschien ook wat bij haar wij zijn inverwachting geraakt met de pil hebben geen moeite moeten doen nooit geen tegenslagen geweten eigenlijk en bij haar lukt het dan niet onmiddellijk.. maar vind het wel erg dat ze niet blij kan zijn voor ons oke ik snap dat dat moeilijk is als je zelf zo graag kindjes wilt...maar er kan toch wel een proficiat af he??! nou ik hoor of zie ze niet meer sinds ze weet dat ik zwanger ben.. en haar broer die homo is zie ik bijna wekelijks ga ik nog lekker mee naar de cinema die had nog maar smsje gekregen van mij en die kwam me al om de hals vliegen... nouja die band is wel altijd beter geweest maar dan nog... hoe een mens kan reageren he...

Veel liefs

Femke (Gast) 28-11 om 17:52

@dreams can come true,
Ik ga het er inderdaad maar is rustig met mijn man over hebben vind het wel vervelend om te zeggen net of zijn zus aan het afzeiken ben maar hij moet het wel weten ik denk dat hij het ook niet door heeft hoe zij doet.
En je heb helemaal gelijk over je nicht als zij zo doet wel heel leuk hoe haar broer dan reageert verschillend he hoe een mens ergens op kan reageren!!??
Gelukkig reageren er meer positief dan negatief maar het blijft toch nooit leuk he helemaal in de fam.





@ Olivia,
Wat erg zeg van je vriendin haar vriendin!! dan denk je ook he waar haalt ze het lef vandaan om zo tegen jou te praten maar ondertussen! ik vind dat zo erg dat mensen dat doen en helemaal dat gif dat ze dat zo'n kleintje aankunnen doen snap dat niet hoor en dan tegen jou doen of ze alles zo goed weet nou je heb gelijk dat je er geen contact mee hebt!
Ik heb er ook over na zitten denken net als wat jij zegt gewoon vriendelijk en glimlachend wat zeggen..En dat is miss nog wel het beste anders houd het ook niet op denk ik of dan krijg ik op een keer het zelfde als jou dat het zo aan me knaagt dat ik ontplof hihi
Ik zie nu dat je al op de 40weken zit wat spannend!!! kan nu echt elk moment gebeuren wens je alvast heel veel succes,liefde dat je maar een goeie en mooie bevalling mag hebben!!

Bedankt voor jullie lieve reactie's doet me goed.

Groetjes Femke

Kimpyxb 03-12 om 16:56

Hey Olivia nog steeds niets?

Belskat (Gast) 04-12 om 01:13

Het mooie aan zwanger zijn is dat je soms dingen kan zeggen onder het mom van 'ik bedoelde het niet zo, ik had last van mijn hormonen.' :-) als ze nog eens zo een opmerking maakt doen alsof je neus bloedt en zeggen: 'ik weet niet welk kind je bedoelt maar met ONS kindje gaat het in ieder geval goed.'
En waarom haar niet direct confronteren met haat gedrag. Als je aangeeft dat het je verdrietig maakt of je het gevoel geeft een buitenstaander te zijn moet het al een echte bitch zijn om je dan niet serieus te nemen.

jharinghuizen 05-12 om 12:44

Gewoon net doen of je oostindisch doof bent!

Je kunt reageren op dit onderwerp 'HELP..mijn schoonzus' in het Zwangerschapsforum