Zwanger???

16 antwoorden en 45647386x bekeken

bebis 27-11 om 21:53

ik zie de foto niet

reageer

bebis 27-11 om 21:57

nee

Talya 27-11 om 22:00

ik heb de foto toegevoegd aan mijn album, hoop dat ie nu te zien is

Talya 27-11 om 22:15

Ojee ik kan het gewoon niet geloven!!  
Dus het is echt niet te vroeg getest?? Ik moet misschien niet te veel op het Internet zwerven, lees overal verschillende verhalen... 
Thx voor je reactie esraa en jij ook gefeliciteerdddd!!! 

Esraa 27-11 om 23:29

Dat verschild meid ene heeft al voor zijn nod positief en op nod en andere pas 1 week na nod dat heeft meer te maken wanneer je eispong is geweest bijvoorbeeld ik teste pas positief 1 week naar nod en betwijfel dat ik ook een late eisprong heb gehad dus geniet ervan en indd al te veel surfen op net is frustrerend maar soms is het wel fijn als je kunt babbele je bent toch nieuwsgierig enz wat er met je gebeurt xx

Talya 28-11 om 16:54

Ik heb vanochtend weer een zwangerschapstest gedaan en jahoor hij was nog duidelijker hihih gelijk de huisarts gebeld en een afspraak gemaakt om het 1 en ander te bespreken (werk in dee kinderopvang, zijn risico's, hier wil ik iets meer over weten). Ik kan het gewoon niet geloven Esraa hoe ben jij bij de vk gekomen? Heb je die zelf gezocht of via de huisarts?

Liefs Talya

Lynn 28-11 om 17:27

Hey talya, gefeliciteerd meid!
Super zeg!! Zal nog wel even onwerkelijk zijn!
Heb ook in de kinderopvang gewerkt en volgens mij is alleen de 6de ook wel vlekjesziekte gevaarlijk voor het ingeboren vrucht! Maar bij ons zijn ze dat verplicht te melden zodat je thuis kan blijven!

Verloskundig kan je zelf zoeken! Heb ik ook gedaan! Gewoon eentje dichtbij en waar je een goed gevoel bij hebt! En de huisarts inlichten is sowieso goed!

Liefs lynn en geniet ervan!

Esraa 28-11 om 19:30

Hey Talya ik heb nog niet de vk opgezocht want ik ben voor 3 weekjes op vakantie in buitenland en ben hier achtergekomen dat ik zwanger ben en ben wel gelijk naar een ziekenhuis gegaan ze hebben bloed afgenomenzat 500 ong hcg in dus dat gaf wel aan dat ik zwanger ben en bij de echo was nog helemaal niks te zien heb zelf ook beetje zorgen maar het kan ook nog te vroeg zijn dus krijg vrijdag weer een echo hoop dat er dan wat te zien is is zondag vliegen we terug dus dan ga ik alles ondernemen maar ik liep al bij een gynecoloog dus heb wel gelijk een adres succes voor jou maar zal nog wel wachten voor een echo zn 6a7 weeke is wel goed

Mommy-Of-Nyana 28-11 om 20:46

Hoi Esraa, een hele dikke proficiat meis!! geloof je best dat het allemaal nog wat onwerkelijk lijkt
als je nog maar 500hcg hebt is het inderdaad nog wat vroeg om iets te zien en pas vanaf 6weken ongeveer zien ze een hartje kloppen. dus moest je nog niet zo ver zijn niet in paniek slaan he meis.. zalig zo op vakantie ontdekken dat je zwanger bent... een hele leuke verrassing wel he..
wat betreft de kinderopvang weet niet of je van Belgie of Nederland bent.. (ben zelf ook afgestudeerd als kinderzorgkundige ) maar hier bij ons ( Belgie ) moet je onmiddellijk melden als je weet dat je zwanger bent zodat je kan stoppen (moet stoppen) wegens de gevaren zoals de 6e ziekte zoals Lynn al aanhaalt en er zijn nog kinderziektes enz en ook voor het cmv mag je niet bij kinderen werken dan.
dus als je niet recistent bent voor cmw mag je zeker niet meer werken.

heel veel liefs en lekker genieten van je zwangerschap!!

Talya 29-11 om 00:28

Dames dank voor de reacties((: Lynn ik ben op zoek gegaan naar een vk, eentje gevonden op loopafstand, morgen maar even contact opnemen. 
He wat spannend allemaal. Esraa een kennis van mij is ook in verwachting, bij 5 wkn zagen zij ook nog niks op de echo. Nu is ze inmiddels alweer bijna 10 wkn verder, ze gaven bij 5 wkn indd aan dat het te vroeg was ook. 
Dreams can come true, ik woon/werk in nederland. Volgende week woensdag heb ik dus een afspraak bij de huisarts, huisarts gaf vandaag wel aan dat ik gwn kon blijven werken en dat ik 5dec verder zal worden ingelicht wtb zwangerschap, werken in de kinderopvang etc.. Of zal ik morgen al gelijk het grote nieuws delen? Wilde eigenlijk ff wachten tot na mn vakantie, heb va volgende week 2 wkn vakantie. Of neem ik dan tog risico's?
Liefs

Esraa 29-11 om 09:51

Hey Ladys het maakt me allemaal wel goed wat ik allemaal hoor dan maar ben zo nerveus morgen heb ik dan die echo kan gewoon niet meer wachten!! Maar heb zelf wel goed gevoel er bij we zullen het zien laat jullie morgen weten!!! bedankt nog voor de proficiat Dreams can come true
Greetz

Mommy-Of-Nyana 29-11 om 11:51

voor jou ook een dikke proficiat he Talya, 
mijn 2e berichtje is blijkbaar niet opgeladen geweest... krijg het nu in het oog... 
Domme ik...
hoe voel je je nu meis? zal voor jou ook lekker wennen zijn nu zo veel test gedaan en nu de echte duidelijkheid wat een test soms met zich mee kan brengen he en dan de onduldigheid wat heel begrijpelijk is he..
veel succes in je zwangerschap meis!! en geniet er lekker van!!!

Talya 30-11 om 21:44

Hmm ik voel me eigelijk vrij normaal en vooral rustig, maar ook weer wazig. Kan het nog steeds niet geloven, ben bang teleurgesteld te worden doordat het nog zo pril is. Klinkt misg heel stom , maar ik doe nog steeds om de 2dgn een test (cheap ass zwangerschapstesten van dealextreem, ach ze moeten tog op hihi). Heb het vandaag mn ouders en schoonouders verteld, op het moment dat ze in tranen uitbarsten en ons omhelsten drong het eigenlijk weer tot me door 'oja ik ben in verwachting'. Ik heb vandaag telefonisch contact gehad met de vk. Ze wilt pas bij week10 een echo doen, mijn vriendinnen hadden al bij 7 wkn een echo. Verschilt dit per vk?? Vond het een beetje vreemd en ik wil helemaal niet zo lang wachten

Mommy-Of-Nyana 30-11 om 21:54

hoi Talya, weet niet hoe dat het bij jullie verloopt.
nou ik was zelf al 10 weken en 4 dagen in verwachting voor ik wist dat ik zwanger was dus heb toen ook mijn eerste echo pas gehad...
nou als ze vroeger een doen veel kunnen ze niet zien hoor maar begrijp je best dat je dat jammer vindt als je vriendinnen op 7weken al een gehad hebben...vanaf week 6 ongeveer kan je het hartje al horen kloppen dus met 10 weken kan je al redelijk veel zien hoor...net kleine alientjes ziet er zo gek uit^^ maar ooh zo mooi om te genieten hoor..

geloof best dat het soms nog niet goed doordringt dat je zwanger bent dat had ik dus ook^hihi snap wel dat je bang bent om teleur gesteld te worden maar je mag er niet aan denken gewoon lekker genieten is soms misschien makkelijker gezegd dan gedaan maar toch. hihi ja had er een stuk of 20 denk ik he van die testen je hebt gelijk ze blijven toch niet eeuwig goed^^ en als je zo nog wat gerust bent maar denk er om eens je de echo hebt gehad moet je nog 2 weekjes overbruggen en ben je uit de gevaarlijkste periode he meis en kan je misschien beter genieten!!!?

Liefs en veel succes^^

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Zwanger???' in het Zwangerschapsforum