Iemand hier ervaring mee?

0 antwoorden en 13085475x bekeken

hope_to_soon_be_a_mom 01-08 om 14:22

Hallo iedereen!
Ik had eens een vraagje.
Anderhalve maand geleden heb ik mijn spiraal laten verwijderen. De gynae zei dat ik 1× mijn menstruatie moest laten doorkomen en dat we daarna konden beginnen proberen. Dus, zo gezegd zo gedaan. We zijn alles heel vakkundig beginnen bijhouden en sinds ik altijd een vrij regelmatige cyclus gehad heb was het niet zo moeilijk om meteen te weten wanneer de kansen het hoogste zouden liggen.
Een week voor mijn verwachte menstruatie begonnen de misselijkheid, het opgeblazen gevoel en de pijnlijke borsten. Mijn tepelhof werd donkerder en gewoonweg pijnlijk.
Dus, ik dacht, ik maak een afspraak voor een bloedtest. De dag voor mijn verwachte menstruatie liet ik de bloedtest uitvoeren en dezelfde avond had ik het resultaat al, hij was negatief. 
Jammer, maar helaas. 
Ondertussen ben ik een week overtijd, heb ik nog steeds dezelfde kwaaltjes,... wat zeer vreemd en nieuw is. Maar elke test die we doen is negatief...
Heeft iemand hier ervaring mee. Zou het kunnen zijn dat ik wel in verwachting ben, maar dat het gewoon nog niet toont? Of zou het door de aanpassing van het verwijderde spiraaltje kunnen komen? 

Groetjes! 

reageer