Even was ik zwanger

10 antwoorden en 11627703x bekeken

Beertje 86 (Gast) 07-11 om 14:43

Hoi!

Lang geleden dat ik hier was. Inmiddels is mijn jongste alweer 5 jaar geweest.  Willen wij echt geen kindje meer. Toch leek het er vanmorgen even op dat wij toch zwanger waren. 

Hoewel het eigenlijk onmogelijk is. Man is geholpen en ik slik de pil. Toch was de test positief. De clearblue test. Hier de laatste jaren wel eens gelezen dat hij vals positief gaf. Hup weer in de auto voor de action. Onderweg toch wel aan het dromen geslagen. Heb altijd het gevoel gehad dat er nog een jongen zou komen. 

Thuis testen. Natuurlijk hartstikke negatief. Kan ook eigenlijk niet anders. Toch vind ik het ergens wel jammer. Niet dagdromen. Geen groeiende buik, geen bewegingen, en toch nog 1 keer een baby en borstvoeding. Stiekem leek het mij nog wel wat. 

Dan komen mijn klachten toch ergens anders van. 

Het is goed zo. Toch was het even leuk. 

Moest het toch even ergens delen.

Liefs beertje86

reageer

Nijntje 07-11 om 14:46

@beertje CB met plusje? Of een andere CB? De plusjes testen zijn helaas vaak vals positief bij een tuurstreepje. Heb je een foto dan kunnen we meekijken

Anoniem (Gast) 07-11 om 15:47

Met een plusje ja.
Ik heb nog een action test gehaald en gedaan. Die was negatief. Geen tuurstreep niks. Ga uit van negatief. Over een paar dagen doe ik er nog 1 voor de zekerheid

Pommelien (Gast) 07-11 om 15:51

Als je die gevoelens hebt, was het misschien toch te snel besloten om geen kindje meer te nemen. 

Anoniem (Gast) 07-11 om 16:25

O nee hoor. Was en is de juiste beslissing. Wij hebben 4 prachtige kinderen. 

Je bent niet voor niets moeder geworden, zal altijd wat blijven. Vind baby's en jonge kinderen echt geweldig. Totaal geen wens voor een 5e kindje. Toch was het even een roze wolk. 

Liefs beertje86

Nijntje 07-11 om 17:20

@beertje Die zijn indd helaas vaak vals positief bij een tuurstreepjemaar wat was dan de aanleiding voor een test als ik vragen mag want zoals je zelf zegt is de kans erg klein

Anoniem (Gast) 08-11 om 10:43

Zere tepels en borsten, veel meer zin in seks. Van 1x per maand naar 4x per week. Bloedverlies bij seks. Mentaal stabieler. Minder eten en minder honger. Voor mij herkenbaar van zwangerschappen. 

Zo raar dat die testen positief uitslaan. Hij is best duidelijk en blauw. Vind het erg ns schandalig. Mijn oudste is bijna 17, toen de tijd gebeurde dat echt niet en wat CB de meest betrouwbare test.

Nijntje 08-11 om 11:33

@beertje hoe duidelijk is duidelijk?Tuurstreepje moet je als negatief zien

Anoniem (Gast) 08-11 om 14:10

Dat is mijn ervaring dus niet. Als ik een tuurstreep had was ik altijd zwanger. En ben 7x zwanger geweest. De tuurstreep werd ook steeds duidelijker naar mate hij in droogde. Een duidelijke streep. 

Een streep is een streep was het altijd. Nu behalve bij de CB dus. 

Nijntje 08-11 om 14:11

@anoniem misschien als je over 2 daagjes nog een keer test dat het plusje donkerder is?heb je een foto dan kunnen we meekijken

Most15 10-11 om 07:24

Klinkt helaas als negatief Beertje.
Je ervaring is dat een tuurstreep zwangerschap betekende maar ik ben het met babynr3 eens: de plusjes test van cb is écht vaak vals positief. Als je wel zwanger zou zijn (geweest) had die andere test ook positief moeten zijn. Daarbij zeg je dat naarmate hij opdroogde duidelijker werd, maar dit valt dan buiten afleestijd, en mag gezien worden als negatief. Ik denk dus dat er geen sprake is geweest van een zwangerschap. 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Even was ik zwanger' in het Zwangerschapsforum