Help, mijn kleding zit niet meer lekker

13 antwoorden en 45607266x bekeken

Mops 09-12 om 16:16

Hallo dames,
Ik ben een moeder van twee en nu 14 weken zwanger van de derde. Al mijn zwangerschapskleding van de vorige zwangerschappen heb ik niet meer.
Nu zit mijn kleding echt niet meer lekker en heb ik zwangerschapskleding nodig. Geen probleem zou je zeggen, maar wat is jullie ervaring met online bestellen? Bestellen jullie dan nieuwe kleding of ook tweedehands?
Gr. Mops

reageer

Kelly 09-12 om 18:10

He mops!
Ik heb via h&m broeken besteld en ik vind het heerlijk. Wordt gewoon lekker thuis bezorgd en kan je thuis passen. Van zalando had ik ook een broek maar was veel te groot. Zalando bezorgd gratis dus heb hem terug gestuurd en heeft me niks gekost. Dus ik zeg gewoon proberen! Shirtjes ga ik wel voor shoppen denk ik maar die heb ik nog lang niet nodig. 2e hands heb ik geen ervaring mee. Heb marktplaats wel bekeken maar durf het niet echt aan om te betalen en dan te hopen dat het verstuurd wordt. En in de buurt was niks leuks.
Succes!

Mops 09-12 om 18:36

Hi Molly, 

Ondertussen zit ik te zoeken op google. 
Kom best veel tegen. 
De H&M is inderdaad een idee. Was ik nog niet opgekomen. Zal zo meteen is even kijken. 
Ik was net op de site van beaubelly.nl 
Wat mij daar wel aanspreekt, is dat je er nieuwe collecties kan bestellen, maar ook outlet en tweedehands. Alles onder 1 dak...kan dat? Volgens mij kan je het ook thuis passen en evt. ruilen of terug sturen. 
Laat ik je nog weten..
Misschien ook wat voor jou als het wat is..

sandra (Gast) 09-12 om 18:51

Nu ga ik mijn eigen shop even een beetje promoten :-)

Kijk eens bij http://www.inpositiekleding.nl

Zowel nieuwe collecties van Noppies, maar ook outlet collecties, vergeet de koopjeshoek niet! Let op, bestel niet groter dan je normale maat!! Want echt daar wordt rekening mee gehouden.

Verzendkosten zijn in NL €3,95 en BE €8,95 (Deze laatste wordt aangepast als het goedkoper verstuurd kan worden!)

Wij zijn 7 dagen per week van 9.00u -22.00u per mail voor alle vragen te bereiken.

Iza 09-12 om 19:59

sonneschijn.nl, site ziet er niet uit (vind ik ) maar ze hebben super leuke kleding en voor een leuke prijs. Allemaal nieuwe kleding van mamalicious en noppies maar dan van vorig jaar waardoor je vaak maar 20 euro betaalt voor een super leuke top Wehkamp heeft ook aardige positiekleding en tweedehands heb ik geen ervaring mee, behalve dat ik zelf wel mijn positiekleding via marktplaats heb verkocht.

Kelly 09-12 om 23:16

Oh allemaal sites! Leuk! Morgen even kijken. En ja mops hm is wel leuk hoor. Ik heb 2 broeken besteld. Allebei 19.95. Dus niet duur en ben er super blij mee!

Mops 10-12 om 13:05

Hi Molly,
Ik heb net een berichtje geplaatst, Ik heb mijn site gevonden hoor! hi,hi
het is www.beaubelly.nl !!! Toppie!! Moet je ook kijken!! Ze hebben ook H&M!!

Mops 10-12 om 13:03

Hoi Dames,
Ik ben eruit!! Ik heb 1 top site gevonden!! www.beaubelly.nl
Het is dus echt waar, de NIEUWSTE collecties, en OUTLET (van vorig jaar, met HELE GOEDKOPE bedagen!!!) en TWEEDEHANDS!!!! Ook de tweedehands ziet er goed uit. Alles mag gewoon geruild worden als het niet goed zit, ook de outlet en tweedehands!! Super toch!! Dat kan op marktplaats niet.   Echt top en niet duur!!! Oh, en Molly, ze verkopen ook H&M!! (Weliswaar 2e hands, maar ruilen mag dus altijd!!) Hi,hi.
Ik zag trouwens heel veel merken voorbij komen, Mamalicious, Noppies, Queen Mum, Love2Wait, Miss Etam, VidaVita etc. Echt helemaal leuk!!
Wat ik helemaal vergeet te zeggen,...ik heb de eerste bestelling gedaan en is al verstuurd. Hopelijk morgen binnen?! Ik laat het jullie weten!!

Kelly 10-12 om 13:36

Heb al even rondgekeken maar dat is inderdaad een super site! En boven de 50 euro ook nog gratis verzenden!

Mops 11-12 om 23:27

Hallo dames,
Ik heb mijn bestelling gedaan en vandaag ontvangen!! Helemaal gelukkig ben ik!! Super leuk verpakt allemaal en leuke weg-gevertjes (of hoe je dat ook zegt) bij de verpakkingen!! Leuk, leuk, leuk. Helemaal happy dus!! Zeker een aanrader!!!!!

Mirjam (Gast) 03-09 om 23:10

Neem ook eens een kijkje op www.happybellys.nl
Ook hier 2ehands & outlet zwangerschapskleding te vinden :-)

Edith 04-09 om 09:28

Ik heb veel online gekocht - ook tweedehands via Marktplaats - maar aangezien ik korte benen heb, wel altijd met binnenbeenmaat erbij (gevraagd). Een paar keer toch een te lange broek, maar dat werd opgelost toen manlief en ik even een workshop broeken inkorten gingen volgen bij mijn moeder
Hier wel alles bewaard, dus nu voor nr 2 (die toevallig ook nog eens is uitgerekend in hetzelfde jaargetijde als mijn dochtertje) hoefde ik het alleen maar uit de kast te trekken.

Anoniem (Gast) 04-09 om 16:40

leuk adres voor mooie zwangerschapskledij: www.astridarthur.be

Ciska (Gast) 05-09 om 08:47

Ik herken het wel morgen 13 weken maar m'n broeken pas ik ook niet meer heb er nu een elastiekje tussen gedaan zodat ik m'n normale broeken nog wel ff aankan 
Ik ben niet van plan om hele dure broeken te gaan shoppen dus hier een beetje het zelfde probleem 2e hands hou ik persoonlijk niet zo van

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Help, mijn kleding zit niet meer lekker' in het Zwangerschapsforum