Dit is zo speciaal!

7 antwoorden en 45581006x bekeken

Kaala 12-12 om 19:28

Ik ben nu 25 weken zwanger en voel vanaf vorige week dagelijks het kindje schoppen, soms zo 'hard' dat ik er bijna niet van kan slapen, zo speciaal, vanaf gisteren kon OH het hartje ook al horen.

Het is natuurlijk aardig normaal en natuurlijk om dat te voelen, maar ik wou het toch even delen (:

Ook even iets anders wat misschien ook speciaal is, ik ben met mijn 25 weken nu nog maar 2-3 kilo aangekomen, ik kom helemaal niet aan de 2000 calorieën per dag norm (zit meestal nog onder de 1000) maar kindje groeit goed en ik voel me ook prima (: Ook nog niet een echt buikje en kan hem (als ik zou willen) ook nog makkelijk inhouden. VK deed nog net geen vreugdedansje..(toen ze zag dat het kindje nog steeds goed groeit)

reageer

Cin 12-12 om 19:33

Gefeliciteerd! en super is dat he! Nou wat je zegt normaal tsja...het blijft gewoon bijzonder en word eigenlijk nooit normaal;-)
Hier zwanger vd de 3e maar ook toen ik deze uk weer voelde en zag bewegen leek het wel of ik zwanger was vd eerste zo hyper en blij gilde ik naar me vriend haha
heerlijk hoor lekker genieten.....super dat je kindje goed groeit...ik heb tot nu (26 wkn zwanger) ook nog geen enorme buik ondanks dat het de 3e is....bij de vorige had ik ook een bescheiden buikje...:-)
ik ben inmiddels 11 kg aangekomen...
Geniet er maar lekker van hoor! is zoiets moois!!!:-)
Fijne zwangerschap verder!!

Kaala 12-12 om 19:39

Dankjewel (: Ik voelde vanaf 13 weken al heeeel af en toe iets, maar ik dacht dat het m'n darmen waren, vanaf 18 weken voelde ik toch echt af en toe een schopje (: En nu dus elke dag, zo fijn!

Dani (Gast) 12-12 om 21:43

Gefeliciteerd , fijn dat je je zo goed voelt en dat het met je baby ook goed gaat.,

Je bent idd niet veel aangekomen.
Eet je bewust zo weinig? Want nog geen 1000 cal is toch erg weinig of zie ik dat verkeerd?
Ik heb pas ergens gelezen dat het een hype is (in Amerika) om zo weinig mogelijk aan te komen in de zwangerschap dus vandaar dat ik het vraag.


Succes en geniet ervan he!

Groetjes Dani

Kaala 12-12 om 21:46

Het is inderdaad erg weinig, maar ik kom gewoon niet (of moeilijk) aan meer, ik eet altijd tot ik genoeg heb, en dan blijkt het meestal niet meer dan 1000 te zijn

Shana 12-12 om 21:48

supergevoel he  hier 26 weken en dagelijks enorm actief en zien stampen  alleen heel wat meer kg bijgekomen dan jou  maar kindje is gezond dat is alles wat telt he

Mommy-Of-Nyana 13-12 om 13:09

eerst al gefeliciteerd met je zwangerschap
is het je eerste kindje?
leuk he die eerste schopjes is echt een speciaal gevoelhier is het het eerste kindje en 
net als jij kon ik op 13 weken ons kleintje al voelen ik voelde haar wel heel duidelijk en op 16-17weken kon de papa haar zien stampen en voelen stampen..
maar het blijft elke dag en speciaal gevoel die kleine schopjes...
lekker van genieten voor je het weet moet je ze gaan missen want het gaat zo snel!!!

Veel liefs en succes met je zwangerschap en vooral genieten er van

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Dit is zo speciaal!' in het Zwangerschapsforum