Aanwezig bij bevalling..

5 antwoorden en 45556072x bekeken

Anoniem (Gast) 14-12 om 14:51

hoi meiden,
Ik zit een beetje met een klein probleempje..
Ik ben nu 36 weken zwanger van ons eerste kindje en de laatste dagen denk ik vaak aan de bevalling en wil ik heel graag mijn broertje er bij hebben waar ik een hele speciale band mee heb hij is homosexueel en zal zelf waarschijnlijk nooit een bevalling zien mee maken en ik weet dat ie dat wel erg jammer vind en buiten dat voel ik me erg op mijn gemak bij hem. Alleen weet ik niet zo goed hoe ik nu nog hier over moet beginnen tegen over mijn man? ik ben een beetje bang dat hij het niet zo ziet zitten.
Hoop op tips en reacties..
Liefs

reageer

Iza 17-12 om 08:05

Gewoon eerlijk zijn, het is vervelend wanneer je niet open over je bevalling kunt praten met je partner. Probeer het uitleggen maar respecteer ook zeker zijn keuze en mening hierbij want ook voor hem is het een hele speciale gebeurtenis die hij misschien juist alleen met jou wil meemaken.Mocht je partner het niet zien zitten dan zou je er ook voor kunnen kiezen om de bevalling te filmen zodat je broertje het toch kan 'meemaken'.

dcb en ? (Gast) 02-05 om 18:51

Bij mijn 1e was alleen mijn man erbij en dat gaat nu met de 2e ook gebeuren...vind het iets heel bijzonders voor de papa en voor ons persoonlijk...

Irma (Gast) 10-07 om 17:33

Ik ook mijn man gymp en verpleegkundige helaas werd het medische ons knulletje had in het vruchtwater gepoept maar ondanks dat een vlotte bevalling, na de bevalling meteen opa's en oma's gebekt en later broers, zussen en mensen waar wij omdat moment behoeften aan hadden de rest kaartjes week erna op post

zwijgt 10-07 om 18:10

Gewoon eerlijk zijn en vragen . Wat maakt 't uit zo'n vraag. Wilt ie het dan gaat ie akkoord, wilt ie het niet dan bedankt ie hoogstwaarschijnlijk zeer vriendelijk voor het aanbod.

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Aanwezig bij bevalling..' in het Zwangerschapsforum