Augustus uitgerekend

744 antwoorden en 46371637x bekeken

Maaike 31-03 om 21:50

T/m vanmorgen had ik de wc nog niet van dichtbij gezien... De verloskundige adviseerde om op de nuchtere maag lauwwarm water te drinken en een kiwi te eten, omdat ik last heb van opstipatie... Na een glas lauwwarm water en een halve kiwi, ging het mis... Dus voor mij even geen kiwi meer! Iemand nog tips voor mij? Want na mijn incident van donderdagavond (bloedverlies na te veel druk zetten bij ontlasting) durf ik geen grote boodschap meer te doen op de wc...

reageer

Sarah 31-03 om 22:18

@maaike

Ik heb hetzelfde probleem, mij werd ook kiwi geadviseerd maar heb hetzelfde gehad.

Rose vicee laxso - activia (met vezels erin) dat helpt wel heel goed.

Vervelend he die obsipatsie ik word er gek van pfff!

Maaike 31-03 om 23:04

@ Sarah! Bedankt voor je snelle reactie! Ik ga het uitproberen!!! Heb die roosvicee laxo door de activia gedaan, of heb je beide apart gedronken en gegeten?

Sarah 31-03 om 23:25

@maaike ik heb het apart gegeten en gedronken!
Hielp wel goed hoor, maar wel meerdere glaasjes en s'ochtends 1 zo'n toetje dan kan je s'avonds makkelijker naar de wc. Nu ik 18 weken ben heb ik er alleen geen trek meer in haha.

Groetjes

Incognitaaa 01-04 om 07:43

Ik heb een spastische darm, dus ben er al vanaf mijn derde aan gewend.. Daarom eet ik geen: wit brood, snelkookrijst, witte pasta en maar af en toe een banaan. Als jullie dit wel eten is het echt raadzaam om het te vervangen!

Bewegen: half uur lopen helpt. Pruimen werken laxerend en veel lauw water drinken. Olijfolie ipv boter maakt de ontlasting zachter.

Maaike 02-04 om 20:13

Ik eet nu veel meer volkoren! Dus volkoren pasta, volkoren brood, eet genoeg aardappelen en 2 tot 3 stuks fruit per dag... Ik wist niet dat pruimen laxerend werkt, dus ga het proberen! En ga meer lauwwater drinken!
Bedankt voor je tips!!!

Anoniem (Gast) 01-04 om 09:57

hallo,

ik had (heb) dit probleem ik met heel erge krampen tot gevolg.
Ben toen nr de dokter geweest en ze schreef me LAXIDO voor zakjes om op te lossen in water om de stoelgang zachter te maken.
Tot nu toe gaat t beter en de erge krampaanvallen zijn toch al 2 weken weg gebleven!
Snel beterschap allemaal!

ik ga nu een 2de handsbeurske  doen, op kleertjesjacht, dan weer rusten

sandy 01-04 om 09:58

oeps vergeten aan te melden

Sunshine 01-04 om 14:47

Wij hebben de kinderwagen ook al hoor! En de babykamer hebben wij net besteld, maar die laten we pas eind juni leveren. De box krijgen we erbij, dus ook die is besteld. Qua kleertjes kan ik me nog prima inhouden! Ik denk dat ik dat lastiger vind als ik weet of het een jongen of een meisje is....

Incognitaaa 01-04 om 15:26

Klopt, als je weet wat het is....
Wij hebben de kinderwagen en het kamertje ook al besteld. Alles komt begin juni binnen.

Sarah 01-04 om 15:34

Hee wij hebben de wagen, babykamer ook al besteld en enorm veel kleding hebben we al en heel veel wat er bij komt kijken (molton etc) kraampakket is er al! Haha dus eind mei is eigenlijk alles klaar wiegje komt eind april al super kan niet wachten! En eind mei ben ik richti de 30 weken dus als het toch onverhoopt mocht komen vond ik het wel een fijn gevoel dat alles er lekker vroeg is haha maar dat ben ik hoor!

Groetjes

Incognitaaa 01-04 om 19:37

Ja, ik moest om je lachen met die 15 broekjes. Maar je hebt in ieder geval veel voorpret! Ik wil in mei dingetjes halen als het matrasje, lakentjes, moltons, kruikjes, gordijntjes etc. Eerst dat laminaat eens in dat kamertje krijgen (we hebben last van uitstelgedrag ).

Sarah 01-04 om 19:40

Haha nou het is pas april ik ben er vroeg bij, en me vriend en ik hebben zelf ook een hoop kleding haha dus we zijn er gek op!! Maar kinderkleding is ook niet zo duur als je gewoon bij v&d, h&m etc koopt! Maar molton enzo heb ik al haha, soms zijn ze in de aanbieding ja dan kan ik ze niet laten liggen net als pampers!

Groetjes!

sandy 01-04 om 20:23

jaja, zodra je weet wat 't wordt kan je je helemaal niet meer bedwingen
wij zijn al met ganse zakken kleertjes thuisgekomen want hier zijn de 2de hands beurzen nu volledig aan de gang en daar zijn koopjes te doen alles aan 1 2 of 3 euro en die mini dingen zien eruit als nieuw ze zijn meestal mr 1x gedragen!
En mn zus heeft ook een meisje dat nu al 8 maanden is en daar krijg ik ook nog alles van!
De koets en kinderkamer zijn ook  besteld en worden ook pas in juni geleverd want nu zijn we bezig met laminaat leggen,isoleren, inbouwkast bijmaken enzz..
Das ni simpel he incognitaaa om derin te vliegen wij hadden ook alles uitgesteld hoor maar nu werd 't toch wel tijd en dan krijg ik platte rust voorgeschreven whaa!
Och ja we zullen ons mannen ook maar iets laten doen eh wij dragen 't boeleke tenslotte al en alle kwaaltjes die derbij komen

fijne avond allemaal

fieke1709 01-04 om 22:05

Hier ook al veel gekocht hoor t kamertje staat hier al (nog wel op een andere slaapkamer, babykamer moet eerst opgeknapt worden) buggy is besteld, die komt in mei. De box en de wastafel gaan we eind april bestellen, die krijgen we van mijn schoonouders en ze komt op onze geboortelijst zo krijgen we er nadien nog een percentje op

Met kleertjes kan ik mij ook niet bedwingen hihi, ons kereltje heeft al een mooie collectie ik haal ook veel bij h&m, c&a en zeeman enzo hoor. Super leuke kleertjes en ze kosten niet veel.

Vandaag ben ik met mijn mama in de kinderkamer gevlogen, we hebben ze helemaal opgeruimd want ze stond nog vol met rommel. Nu mag het ventje de rest doen

Voor degene met obstipatie volgens mij is het ook goed om veel appelsienen te eten/drinken. Vervelend als je daar last van hebt seg. Hopelijk is hier snel iedereen beter!!

sandy 02-04 om 09:29

goeiemorgen allemaal,

Fieke, ik was ook op de appelsienen gevlogen en maar uitpersen en drinken ook de bloedappelsienen hmm maar wat ik hoorde ik toen dat 't niet goed was voor degenen die misselijk waren dan krijg je dat er weer van.. great haha!
Ach ja kant toch ni laten hoor,veel te lekker.
 
Hier is er weer eentje wakker..
zo raar maar zoooo zalig..

X

Incognitaaa 02-04 om 10:35

Sandy; en die van jullie zal het dan misschien ook maar 1x dragen! ;-)

lola 02-04 om 11:59

goeie morgen meiden, allemaal goed geslapen?  
het zonnetje schijnt maar het is wel fris. hoop dat het snel warmer word.  

groetjes

Incognitaaa 02-04 om 17:02

ik heb nu last van soort steken/krampen in mijn linker lies, meer richting vagina maar het zal er wel bij horen zeker??

Heb ik ook last van. Het straalt tevens uit naar mijn onderrug en stuitje..

lola 02-04 om 19:31

@incognitaaa; goed om te weten dat ik niet de enige ben

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Augustus uitgerekend' in het Zwangerschapsforum