Augustus uitgerekend

744 antwoorden en 46372493x bekeken

Incognitaaa 06-04 om 11:28

Van shirtjes kun je ook een maatje groter kopen. Heb je vaak meer keus voor een lage prijs. Ik pas nog best veel, omdat het meerekt. Op het einde gaat dat echter niet meer lukken denk ik; dan veranderd de vorm van je lichaam zoveel...

reageer

lola 06-04 om 11:34

wij gaan ook niet op vakantie, wij moeten eind augustus verhuizen. ik zie er al tegen op  
ik hoop dat we er een maandje eerder in kunnen dan gepland, zodat ik na de bevalling niets meer moet doen.

Sarah 06-04 om 14:05

Hallo!

Ik heb stuk of 6 positie broeken en L van joigingstof en voor de rest heb ik truitjes gewoon maat groter en jurkjes ook 42 inplaats van 38!

Wij gaan misschien wel op vakantie in juni, maar twijfelen nog. Nou ik ga weer verder winkelen haha.

Groetjes

fieke1709 06-04 om 14:10

amai had ik weer veel bij te lezen  en het rotte is dat ik op de iPod niet alles kan terug lezen, is zooooo vervelend!

wij zijn in maart nog op vakantie geweest naar Lanzarote en ik was toch blij dat we dit nog kunnen doen hebben, was zalig zo er nog eens tussen uit met ons 2tjes. Zonnetje heeft me deugd gedaan...

Ik heb ook nog geen donkere streep, geen idee of die nog komt  Mijn borsten zijn eigenijk niet echt gegroeid raar maar waar, mijn omtrek wel een beetje, ben van een 75b naar een 80b gegaan dus das nie echt de moeite maar dat vindt men ventje ook niet erg want hij liet al eens vallen dat hij geen bed gevuld met borsten wou  haha. ik twijfel ook nog over borstvoeding hoor ook mede doordat ik het ook niet zie zitten om het in het openbaar te doen en afkloven ja maar dan voel ik mij zo een machine  en mijn ventje wil ook wel eens een flesje geven en dan moet je wel afkolven. langs de andere kant denk ik dan wel weer dat het een speciale band geeft tussen moeder en kind. Ik denk dat ik het ook pas beslis als ik bevallen ben, misschien dat ik het dan is probeer en dan zien we wel...

Oh ja, nog een leuk nieuwtje  mijn vriend en ik zijn gisteren getrouwd, hij is dus nu echt mijn mannetje  jeeeeejjjj!!! T was een super leuke dag!!!!

Fijn weekend nog meiden!!

Sarah 06-04 om 20:22

@ingonitaa leuk zeg die high tea, en het was inderdaad erg mooi weer! Had t zelfs warm met het winkelen haha ik heb inderdaad heel veel gekocht haha ik hou van winkelen en kleding en nu ik zo dik ben heb ik reden genoeg kleding te kopen!

@fieke gefeliciteerd! Getrouwd en het was droog en best redelijk weer!! Leuk hoor ook zo net voor die kleine zelfde achternaam zeker.

@lola ja zou wel lekker zijn als je er een maandje eerder inkan maar zoniet zou je wel een oplossing hebben. Wij gaan over de vakanties nog even discusseren is tenslotte de allerlaatste vakantie samen teminste de komende 20 jaar haha.

Groetjes

fieke1709 06-04 om 20:56

Handig die link incognitaaa, dank je. Ga ik de volgende keer is proberen

Wat leuk die high tea!!! Wil ik ook nog wel eens doen...

Sarah, haha ja wat je zegt over die 20 jaar is wel waar maat t klonk wel grappig ik debk dat met je ukkie op vakantie gaan ook wel heel leuk is hoor maar tis wel anders...

Ik heb nog mijn zelfde achternaan hoor. Mijn man is wel nederlander maar ik ben belg en we wonen in belgie en hier doen ze dat eigenlijk niet. Hier houden vrouwen hun eigen naam maar ik beschouw me wel als mevr. Derks nu moet hij het kindje wel niet gaan erkennen en dat vonden we ook wel belangrijk + dat het huis nu van ons beide is, eerst was het alleen van hem.

Incognitaaa 06-04 om 21:53

Zeker handig met die URL. Ik had hetzelfde probleem met mijn iPhone. Vandaar.

Ah, ik vind dat zo grappig hè, die verschillen. We delen een taal, wat rivieren en een geschiedenis, maar de culturen zijn zo anders. Bij ons op werk zie je dat ook. De Belgische collega's (en hun kinderen) zijn veeeeel rustiger dan de Nederlandse. Daarnaast gaat het zakendoen, plannen en afspreken ook anders... Soms wel lastig. Maar ik zie Belgen toch graag en kom er zeker 10 x per jaar.

Ik heb trouwens mijn man zijn naam en mijn eigen naam als achternaam.

Zo'n high tea is erg leuk. Taart maken ook, maar kost veel tijd. Ik had daarnaast nog scones en appelflappen gebakken.

Wat is de eindscore geworden, Sarah?

En Lola, succes met verhuizen. Mindere timing inderdaad.

Sarah 06-04 om 22:03

@ingonitaa eindscore van gekochte kleding? 13 shirtjes/jurkjes 4 broeken 3paar slippers nog sieraden/riempjes 2 bikini's ohjeej wat een lijst dat was het wel haha! Maar ik voel me enorm lelijk mijn armen & heupen zijn enorm dik en vanaf de achterkant ben ik toch wel dik zit er toch wel mee hoor alleen zo'n mooie babybuik kan ik wel vergeten.

Sarah 06-04 om 22:03

@ingonitaa eindscore van gekochte kleding? 13 shirtjes/jurkjes 4 broeken 3paar slippers nog sieraden/riempjes 2 bikini's ohjeej wat een lijst dat was het wel haha! Maar ik voel me enorm lelijk mijn armen & heupen zijn enorm dik en vanaf de achterkant ben ik toch wel dik zit er toch wel mee hoor alleen zo'n mooie babybuik kan ik wel vergeten.

Sunshine 07-04 om 11:33

Nou, die lichamelijke veranderingen blijf ik ook maar gek vinden! Ik vind mijn buik wel mooi, maar mijn borsten zijn best groot. Kennelijk mag iedereen daar wat over zeggen als je zwanger bent. Zelfs mensen die mij bijna nooit zien hebben nu het lef om ongegeneerd te roepen hoe enorm ze zijn. Echt super irritant vind ik dat. En dan heb je ook nog al die meningen over je buik: "zo, dat is een flinke buik voor 19 weken". Ik kan daar niet zo goed tegen. Gelukkig zijn er ook mensen die het mooi vinden. Maar onzeker word ik er wel van.....

Mijn kledingteller staat op 2 broeken, een paar shirtjes en een BH. Valt dus nog best mee, vind ik.

lola 07-04 om 13:10

@sunshine, meid trek je er niets van aan wat mensen zeggen of denken. als je dat bij moet houden word je nog gek  . Ik zou zeggen geniet van je zwangerschap en weet dat geen enkele vrouw gelijk is aan een ander.  
Je moet er zeker niet onzeker over worden.

sandy 07-04 om 14:23

hey hey

Hier hadden we ook al over een laatste vakantie 'met 2 gepraat' maar nu ik moet rusten en al moet thuis blijven van werken zijn die plannen ver weg..
Vind heel erg maarja niks aan te doen.
Enige positieve is geld besparen wat we goed knn gebruiken voor de badkamer,kinderkamer en ons kleine meisje natuurlijk.
Alé wij hebben een babyborrel van vrienden ben eens benieuwd, kunnen misschien goeie ideetjes opdoen ! Iemandal plannen hiervoor? leuke ideetjes altijd welkom!

xxx

Sarah 07-04 om 14:35

Hallo,

Sunshine ik herken het helemaal heb nu cup E/F en ook hier roept iedereen zooo die zijn gegroeit maar ik en er wel trots op al zitten ze me wat in de weg dus zeg gewoon ja mooi he! En mijn buik kan me niet groot genoeg zijn dan vind ik het nog mooier nu wordt ie met de dag ronder dus dan vind ik het oke maar eerst leek ik echt dik!! Me armen en benen ook haha.

En sandy ja niet op vakantie gaan bespaart een hoop he! Als we gaan wordt het turkije Marmaris of bulgarije sunnybeach ik ga echt voor het strand & de rust en da is 500 met ze tweeen dus valt best mee gelukkig. We kunnen ook alleen omdat ik alles echt alles heb gekregen (babykamer, wagen, wieg, box, maxicosi etc etc) haha en dat zouden we eerst zelf betalen.

Nou ik ben WEER aan t winkelen maar dit keer koop ik niks haha.

Groetjes

Incognitaaa 08-04 om 12:01

@ Sunshine: ik snap het zo goed. Ik word er niet onzeker van, maar wel pisnijdig. Houd je irritante meningen voor je. Het interesseert me niet dat mijn zwangerschap anders gaat dan de jouwe, als alles maar goed en gezond gaat. En ik word boos als mensen niet geloven dat ik sommige kwaaltjes heb. Ik zeg het heus niet om te zeiken, enkel om rekening mee te houden. Als ze het zelf niet hebben meegemaakt kan het echter onmogelijk aan de zwangerschap liggen. Erg irritant. Dan lees je hier dat iedereen 1 of 2 cupmaten groter heeft en dat iedereen al een behoorlijk buikje heeft en een paar kg is aangekomen. Dan vraag ik me af of wij allemaal uitzonderlijk zijn, of zij gewoon dom. ;-) Zo, dat is er uit dames!!!!!

@ Sandy: altijd van de positieve kant bekijken. En van het zomer (juni/juli) dan maar naar de kust van België/Nederland. Eten bij een strandtentje. Is ook heerlijk!

@ Sarah: oeh, bofkont!

Sarah 08-04 om 12:16

Goedemiddag!

Wij zijn net terug van de 20-weken echo, heerlijk om ons mannetje weer gezien te hebben! Alles was prima maar dat wisten we stiekem al.
Placenta ligt tegen mijn buik aan dus me vriend gaat m voorlopig nog niet voelen helaas maarja komt nog!

Hij was wel met alles groter dan het gemiddelde en de benen schoten echt boven de curve lijn uit!!!

Ook ze piemel haha we schrokken er alle 3 van zet zo nieuwe foto's erop! Nou wij zijn helemaal happy ben alleen vergeten te vragen wat de doorsnee van mijn baarmoeder is en over t vruchtwater maar zal wel goed zitten.

Wanneer hebben jullie weer een echo??

Groetjes

Sunshine 08-04 om 19:49

Haha Incognitaaaa, wat een heerlijke reactie! Helemaal met je eens. Toen ik het las had net iemand gezegd dat ik "echt enorme memmen kreeg zeg!" en "houden ze denk je nog op met groeien?", dus jouw reactie had ik net even nodig! 

Sarah wat heerlijk dat je echo goed was! Weer lekker weg lopen dromen bij de beelden? 
Mijn echo is komende vrijdag.

Vanmorgen werd ik om vijf uur wakker en voelde druk gedoe in mijn buik, dus regelmatig wat geplop. Mijn man was ook wakker en toen hij zijn hand op mijn buik legde heeft hij voor het eerst een baby-plopje gevoeld! Daarna dus allebei geen minuut meer geslapen!

Sarah 08-04 om 19:54

@sunshine jaaa!!! Ik ben helemaal in de wolken zeg. Altijd mooi je kleintje te zien heerlijk en kan nu ineens zo erg genieten zitten de hele dag aan mijn buik en voel m gelukkig ook.

Maar wat mooi dat jullie m samen gevoeld hebben wat bijzonder!!! Kan niet wachten tot me vriend hem kan voelen maar dat komt nog hihi ben nog minimaal 18 weken zwanger als het goed is dus heb nog even maar wat mooi he!

Ik word nu ook echt dik! Echt rond, super en me baarmoeder komt steeds hoger te liggen dus heb echt vanaf onder een rondje super mooi en ben super trots!

Groetjes

Sanne 08-04 om 21:59

Hoi allemaal, 

Het is al lang geleden dat ik op het forum ben geweest, maar heb net de 20 weken echo gehad en was toch wel erg nieuwsgierig geworden naar jullie allemaal!!!!
Alles was gezond en we krijgen een: MEISJE met lange benen haha   Ik voel de baby nog niet en dat kan ook nog wel eventjes duren, want mijn placenta ligt voor, maar nu ik dat weet valt er wel veel onzekerheid van me af en nu durf ik echt te genieten, ben zooooooo blij!!

Zooo.... dat wou ik even delen!

Sarah 08-04 om 22:13

Haha @sanne lijkt net of je me verhaal van vanmiddag gekopieerd hebt! Mijn jongen heeft ook enorm lange benen, onzekerheid is weg & mijn placenta ligt ook voor mijn buik dus schopjes duren nog even! Toevallig alleen krijg jij een meisje. Vanaf de 20 weken kan het genieten beginnen.

Maaike 09-04 om 07:57

Poeh!!!! 59 nieuwe berichten, hahaha!
Ben de afgelopen dagen niet online geweest, maar wel jullie berichten gelezen via de email.

Wij hebben afgelopen weekend open huis gehad. We hebben 3 enthousiaste kijkers gehad en 1 kijker die teleurstellend vroeg of er maar 1 slaapkamer was. Uh... ja (niet goed voorbereid dus, hahaha)! Nu is het afwachten wat die enthousiaste kijkers gaan doen. Want ik weet niet hoeveel haast zij hebben en wat ze nog meer gezien hebben.

Wij hebben vrijdag om 16:00u de 20 weken echo! Heb er zo'n zin in! Ik ben nog niet zo heel erg gegroeid. Sinds vorige week begint mijn buikje wel mooi rond te worden. Je ziet van achteren niet dat ik zwanger ben. Ik ben ook nog maar 3 kilo aangekomen.
Maar de verloskundige zegt dat ik nog niet zo'n dikke buik heb, omdat mijn baarmoeder naar achteren gekanteld ligt. Ben zo benieuwd wat de echo zegt!!! En dan weten wij ook of we bij de groep jongens horen of ook een meisje krijgen!

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Augustus uitgerekend' in het Zwangerschapsforum