Augustus uitgerekend

744 antwoorden en 46374946x bekeken

yv 06-05 om 10:22

Ik heb ook vortaan vaak last van maagzuur..
Melkproducten moeten dan heel erg helpen.. Het zakt dan ook wel, maar paar uur later weer..
Bij een opgeblazen gevoel drink ik ooit koolzuur (cola ofzo) paar x boeren en dat scheelt al wat..

reageer

Maaike 06-05 om 10:24

Hoi Sandy,

Zo te horen vindt jullie baby-girl patat niet zo lekker! Waarschijnlijk komt het doordat het in vet gebakken wordt, waardoor je er nog lang van na kon genieten (langer dan gehoopt)!

Geniet van het zonnetje!!!
X

Incognitaaa 06-05 om 15:37

Sandy; mooie gelegenheid Facebook te leren kennen! ;-)

Vervelend van de patat. Vooral omdat het zo lekker is! Hoe gaat het verder met je?

Ik ben maandag in het ziekenhuis opgenomen wegens die harde buiken, waarna ik helaas toch bloedverlies heb gekregen. Ik blijf nu goed en streng onder controle en heb rust, rust en rust voorgeschreven gekregen. Bij niet verkort en geen ontsluiting gelukkig, maar dat moet zo blijven, dus gaan ze regelmatig controleren. Ik weet nu dus extra goed wat je de afgelopen tijd hebt doorgemaakt! We zijn nu wel erg gespannen.

Incognitaaa 06-05 om 16:26

Bij mij zeiden ze dus paracetamol en kruik, tenzij ieder kwartier. Maar dat had jij al toch?

Bij mij kwamen ze niet zó vaak, maar had wel ineens bloedverlies. En die combi was reden tot opname. Als het bij mij verkort en/of met ontsluiting was geweest had ik in het ziekenhuis moeten blijven. Heb jij bloedverlies gehad?

sandy 06-05 om 16:49

ja dat van de paracetamol = dafalgan zei je toen maar ik vind zo raar om dit in te nemen omdat ik geen pijn heb v die harde buiken.
Ik heb geen bloedverlies gehad .. gho vanaf nu al int zieknhuis blijven beeld je in dan kan je helemaal niet meer buiten komen!
Lig en zit je dan vanaf nu ook elke dag op de zetel van 's morgens tot 's avonds?
Zal anders zijn ja ik moet vooral opletten omdat baarmoederhals steeds korter en korter wordt.
Hou me op de hoogte hier zou fijn zijn, dat zal ik ook doen.. x x x

Sarah 06-05 om 16:53

@sandy facebook is zo gemaakt! Enkelt je e-mail adres invoeren is erg gezellig daar ook met foto's en zijn er veel activer op, super leuk en alles is in het geheim!

Groetjes

Incognitaaa 06-05 om 17:20

Sandy: dan is onze situatie toch anders. Ik had pijnlijke harde buiken (voorweeën) en bloedverlies. Maar ze moesten wel ook naar de lengte van de baarmoedermond kijken. Deze is nog goed, maar alles is al wel verweekt.

Ja, ik lig en zit de hele dag op de bank. Meestal binnen, soms ook buiten op de loungebank onder een parasol. Ik mag sowieso de aankomende weken niet meer werken. Zou ook niet gaan. Ik krijg harde buiken van de trap oplopen, te lang zitten gaat niet (moet dan weer liggen) en lopen is erg zwaar en pijnlijk op het moment.

Ik hou je hier op de hoogte. Hoewel er nu op FB wel meer interactieve onderwerpen zijn, waardoor je meer van elkaar weet en leert.

Zullen we even stemmen? Wie vind er dat Sandy een FB account moet aanmaken?

sandy 06-05 om 17:25

das heel lief maar ik ga t niet doen want dan gaan mn vrienden en zus ook willen dak een facebookpagina aanmaak enz en dit willen mn vriend en ik liever niet..
Kan mss nog komen als de baby der is maar op dit moment niet echt behoefte aan!
Ik hou jullie hier zowiezo op de hoogte en jullie zien de mailtjes dan ook wel..
veel succes iedereen en tot gauw x

yv 06-05 om 17:32

Sandy wat jammer..

Ik ben nog steeds an het wachten op nieuws van men vader.. Hij zou 15:40uur de uitslag krijgen of het is uitgezaaid naar zijn longen.. 

En ik moet van de verloskundige naar de huisarts voor mijn bandenpijn dat waarschijnlijk geen bandenpijn is maar nierbekkenontsteking.. 
En voor misschien een depressie dat ik aan het ontwikkelen ben.. Pff zucht
Vol me beroerd, maar denk van de zorge

Sunshine 06-05 om 18:23

Wat een hoop berichten weer! Vervelend voor de meiden die zoveel problemen hebben, het zit jullie niet mee!

Hier begint alles langzaam zwaarder te worden. Ik kan alles nog volhouden, maar moet wel goed op mezelf passen. Ik ben heel blij met al het getrappel in mijn buik en mijn man kan er iedere avond een poosje van genieten. 

Ik volg het advies van mijn verloskundige op om iedere avond na het avondeten een stukje te wandelen. Dat schijnt goed te zijn voor mijn stofwisseling/verbranding (lees: minder snel vet worden). Met dit weer is dat prima te doen!

Ook ik blijf hier om te kletsen en ga niet naar Facebook. Dus voor de vrouwen die hier blijven: jullie zijn niet de enige.

Geniet allemaal nog even van het mooie weer!

Maaike 06-05 om 21:56

Net thuis van mijn eerste les zwangerschapsgym! We zijn begonnen met bewegen op muziek (en niet zo'n klein beetje bewegen ook), daarna spieroefeningen, gevolgd door de meest voorkomende zwangerschapskwalen (en vragen van ons) en als afsluiter nog een cooling down

Incognitaaa 06-05 om 21:58

Haha, blij dat ik voor yoga heb gekozen!!

Incognitaaa 09-05 om 17:51

Het was wel een beetje te verwachten dat het hier nu stil zou vallen hè?

yv 09-05 om 18:36

Haha,, ik reageer ook eigelijk alleen als ik er een bericht van krijg..
Maar ik heb dinsdag avond ook zw yoga gehad..
Op het begin von ik het wat zweverig.. Moesten de buikademhaling.. En dat moet ik al dagelijks met mijn oefeningen van de fysio.. 
Maar daarna wel lekker.. Zoals ik dacht was ik de jongste.. Grotendeels zit tusse de 30 -38 jaar.
En al 3 van de 12 kende elkaar al. Dus kom je moeilijker tusse denk ik..
We zulle dinsdag weer zien..
Verder dacht de vk dat ik nierbekkenontsteking had, maar blijkt toch bandenpijn te zijn.
Baalde er wel van aangezien nierbekkenontsteking met un kuurtje over gaat en met bandenpijn blijf je de pijn houden,,
Verder krijgt mijn vader de uitslag op 16mei of hij wel of geen longkanker heeft. En 22mei gaat zijn nier eruit(nierkanker).. Moet een heftige operatie zijn,, 
Baal alleen van die onzekerheid

Maaike 10-05 om 22:57

Vandaag precies 24 weken en heb weer een bezoekje aan de verloskundige gebracht! Bloeddruk was mooi, hartje klonk goed regelmatig en mn baarmoeder was keurig gegroeid.
Over 3 weken staat de volgende afspraak gepland en dan moet ik weer bloed prikken. Mijn bloedgroep is rhesus negatief en ze willen weten of ik antistoffen aanmaak tegen het kind.
En dan over 6 weken een echo om naar de niertjes te kijken. Bij 20 weken waren die iets aan de grote kant. Hoef me geen zorgen te maken en gelukkig doe ik dat ook niet

fieke1709 11-05 om 13:37

Daar moet je je idd geen zorgen over maken maaike. Bij ons waren de niertjes echt veel te groot op 20 weken en dat is op 26 weken weer helemaal goed gekomen. Had jij nu ook weer een jongentje? Tis blijkbaar iets typisch dat bij jongentjes voorkomt.

Hier alles nog goed, moet woensdag terug naar de gyne. Begin wel ontzettend last te krijgen van men rug, deze nacht amper geslapen toch maar eens zeggen woensdag. Van de week ook dikke voeten en vingers t minder fijne deel ban de zwangerschap komt eraan vrees ik...

fieke1709 12-05 om 11:57

Fijne moederdag allemaal

Laat je maar eens goed verwennen...

Incognitaaa 12-05 om 12:23

Whaha, jahoor Fieke... ik doe ook mee aan de Belgische moederdag.

@ Sandy: ik heb gelukkig geen bloedverlies meer gehad en de gyn was erg tevreden. Ik moet wel rustig aan blijven doen. Hehe, de kleine was zo druk dat de gyn tegen mijn man zei dat de baby in ieder geval erg beschermend is voor mama... hij dulde de gyn niet en probeerde hem weg te trappen.

Sunshine 12-05 om 12:31

Maaike, fijn dat je controle weer goed was! Elke keer weer bijzonder om het hartje te horen kloppen, toch? 

Morgen begin ik met zwemmen. Iedere maandag een uurtje het water in en iedere woensdag fitnessen. Elke keer na het avondeten een wandelingetje en zo blijven we lekker bezig. Ik heb het te doen met de verplichte-rust-vrouwen. Lijkt me heel erg lastig!

Fijne dag allemaal!

mama v yavi/Leandro&livio 15-05 om 10:59

Hallo iedereen,
Lang geleden,ik ben maandag op controle moeten gaan en alles is perfect in orde met onze kleine spruit.
Hij is een week voor op zijn groei.
Ik heb juist last van een lage bloeddruk en ijzer tekort.
Hoe gaat het met jullie?

Groetjes

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Augustus uitgerekend' in het Zwangerschapsforum