Tot wanneer werken?

2 antwoorden en 45576518x bekeken

Myd (Gast) 16-12 om 22:19

Hoi dames, tot wanneer werken jullie door? Ik ben nu 30 weken zwanger en ga al over dik een week! Dit komt doordat ik erg veel verlofuren van dit jaar over had en kreeg ze niet op dus heb ze aan mijn zwangerschapsverlof geplakt! Vind 2 maanden niet werken wel erg lang!' Wat hebben jullie gedaan of doen jullie om fijn de tijd door te komen?? Groetjes

reageer

Iza 16-12 om 22:33

Heerlijk zeg dat je zo op tijd verlof kunt nemen! Ik las laatst een onderzoek dat werken aan het einde van de zwangerschap net zo schadelijk is als roken dus fijn dat je nu al rustiger aan kunt doen.
Ik zou vooral genieten van alle tijd die je nu nog voor jezelf, je partner en familie en vrienden hebt want dit gaat flink veranderen wanneer de kleine er is. Vooral omdat je je prioriteiten ook ergens anders gaat leggen.
Lekker lunchen, luieren, een zwangerschapsmassage inplannen en shoppen zijn fijne activiteiten in je verlof. Geniet ervan!

Mommy-Of-Nyana 17-12 om 21:08

Ik ben al thuis van het moment dat ik 5maand was. Ze konden me geen aangepast werk geven dus werd ik vervroegd verwijdert van de werkvloer... Zoals ze hier al zegde doe ik dat ook nog zoveel mogelijk genieten met mijn vrienden zoals samen cinema pakken gezellig iets gaan eten met zn allen of iets drinken gaan.. Ook spendeer ik nog veel tijd met mijn mama gezellig schoppen gaan.. En workschops cupe cakes maken enz.. Ook bij mijn jongere broer en zus spendeer ik veel tijd ze zijn 11 en 12 jaar jonger dus voor hun heel aanpassing zus pas een jaar uit huis en nu een kindje dat komt dus heeft zus erna minder tijd voor hun.. Nu komen ze tussen kerst en nieuwjaar gezellig enkele dagen slapen... En ook luiere zo een luie dag in de zetel filmpje kijken samen met je partner echt genieten... En genieten vooral van de laatste momenteb dat je dit kan doen zonder rekening te moete houde voor oppas ofz want komt toch veel verrandering als de kleine uk er is... Dus gewoon zalig genieten van je laatste 2 maandjes!!
Veel liefs

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Tot wanneer werken?' in het Zwangerschapsforum