zoooo ongeduldig

10 antwoorden en 45527222x bekeken

Caroline 04-01 om 09:36

OOOH, ik kreeg heel mijn zwangerschap steeds te horen 'dat gaat vroeger komen hoor' zelfs de vroedvrouw dacht dat ik te vroeg zou gaan bevallen en hier zitten we dan he.. nog 3 dagen tot mijn uitgerekende datum!
Ik voel me echt een klein kind maar ik kan echt niet meer wachten! Ik wil ons meisje zo graag in mijn armen nemen.. ooh! En nu mijn nichtje bevallen is, word ik nog ongeduldiger... Ze was uitgerekend voor 14 januari en ik voor 7 januari maar ze is dus 15 dagen te vroeg bevallen! 

Ik zeg constant tegen mezelf: nog max twee weken!! (dan moeten ze inleiden he :s ) maar het helpt echt niet.. Ik kijk een film, lees een boek en maak kleertjes en van alles en nog wat op mijn naaimachine maar ik  blijf even ongeduldig! 
Vraag me af of er veel mama's in spe zo op de tipjes van hun tenen lopen op het einde.. maar man man, ik ga blij zijn dat ons kleintje komt piepen! 

groetjes..

reageer

tammi 04-01 om 11:06

hoi caroline,ik weet hoe je je voelt hier ook zo hoor ik ben uitgerekend voor 8 januari.
voor mij mag het ook al komen hoor nu gisteren op controle geweest 3 cm ontsluiting en als het tegen maandag niets is wordt ik maandag ingeleid dus ik ben wel blij nu.
hopelijk voor jou ook niet zo lang meer.

hou je goed he meid
liefs tammi

Caroline 04-01 om 11:19

Tammi, ik wens jullie super veel succes en hopelijk komt jullie kindje er snel aan en zonder inleiden!
Ik moet strakjes naar de gynaecoloog.. Bij mij hebben ze (buiten helemaal in het begin) nooit inwendige onderzoeken gedaan dus ben benieuwd of hij straks eens gaat voelen of niet se. Vraag me soms wel af hoe ze daar in hemelsnaam aan geraken maar als hij zou gaan voelen, zal ik het wel merken zeker..

Groetjes.

tammi 04-01 om 13:18

hoi caroline,van mij hebben ze inwendige onderzoek gedaan op 37 weken voor de eerste keer 
en ja hoor als ze er aan geraken zal je het wel voelen maar maak je geen zorgen het is een raar gevoel maar ze weten wat ze doen.

veel succes bij de gynaecoloog .
laat iets weten he
liefs tammi

Mommy-Of-Nyana 04-01 om 14:27

Hier het zelfde hoor dames,
al is mijn datum 21januari..
Het eerste inwendige onderzoek was bij mij op 35weken en 2dagen had toen al 1-2,5cm ontsluiting.. Vanochtend terug op controle geweest en de ontsluiting is lichtjes verranderd omdat mijn baarmoederhals begint in de korten. Ik moet nou volgende week vrijdag ochtend terug gaan normaal. Onze gynae zei ik ga je niet inleiden want het gaat elk moment spontaan kunnen gebeuren ons meisje zit goed te duwen.. Ze zei ik zie je vrijdag terug ofwel al eerder! Dus ben benieuwd vast staat dat we 21jan niet gaan halen.. Ons meisje woog nu op 37weken en half bijna 3kg.
Hopelijk kondigen jumlie ukkies hun snel aan en wordt het wachten beloond!!
Nog even genieten van die bolle buiken meiden want we zullen hem nog gaan missen!!!
Liefs en hopelijk zien we snel baby nieuws verschijnen hihi..

Caroline 04-01 om 15:43

Dag meiden..
Ik ben weer terug thuis en jaja, ze hebben gevoeld vanbinnen maar dat viel best mee, het is niet dat ze daar moeten zitten wringen en doen om iets te voelen.. hij kon er vlotjes bij blijkbaar. Ik heb nu twee cm opening en dinsdag wordt ik ten laatste ingeleid.. Nu dus duimen dat ons kleintje flink begint te wroeten, duwen en weeën opwekt want zou echt graag uit mezelf bevallen! 

Ze zou nu iets van een 3.200 wegen dacht de gyn. 'Dreams can come true' jij ook veel succes he! Ik ken twee dames (een goede vriendin en nu dus m'n nichtje) die op 38 weken zijn bevallen dus het kan ieder moment gebeuren he

tammi 04-01 om 18:18

hoi caroline;het is dus meegevallen het gevoel.
spannend he meid ik op maandag en jij op dinsdag als het niet vanzelf begint he.
we gaan zien hoe het verloopt he .
ik wens je heel veel succes met je bevalling
hou je goed 

liefs tammi

tammi 04-01 om 18:21

hoi dreams can come true,
hopelijk voor jou ook niet meer zo lang he .
en voor jou ook veel succes met je bevalling 
en vooral genieten van je kleintje

liefs tammi

Mommy-Of-Nyana 04-01 om 18:46

Hoi tammi en caroline,
lekker aftellen voor jullie dus.. Hopelijk zette de ukjes alles nog lekker zelf in gang zodat inleiden niet hoeft.. Lijkt me ook leuker om alle zo mee te maken zonder dat er gefrutsel aam te pas komt van opwekkers enz...
Bedank ga toch nog proberen lekker te genieten van mn bolle buik ga hem missen maar gelukkig krijgen we wat moois in de plaats..
Ik lees hier wel als jullie bevallen zijn.
Nou meiden jullie ook heel veel succes met de bevalling en dat ie voorspoedig mag plaats vinden. En dan lekker genieten van de kleine beebjes!! Veel genot van de laatst dikke buikjes dagen...
Liefs

Caroline 10-01 om 19:56

Tammi, is jou bevalling ingeleid geweest? Ons meisje besloot zaterdag dat er wou komen!  zondag 6 jan werd ze geboren.. een hele brok hoor! 4.075 kg  maar ben echt zo blij dat ze op een natuurlijke manier is kunnen komen.. Fiere mama hier hoor!

Mommy-Of-Nyana 11-01 om 05:34

Hoi dames,
Beiden dikke proficiat met jullie schatten!!!
Lekkee genieten

hier zitte we nog te wachten pfff... Mag gaan gebeuren hoor zit hier weer al.van 5u wakker mee pijnen en moet er om 6u uit om 20voor 8 controle hoop da ze ons daar houden. Haha...

Veek liefs en genot van de kleine ukkies

Je kunt reageren op dit onderwerp 'zoooo ongeduldig ' in het Zwangerschapsforum