even gehad...

6 antwoorden en 45512724x bekeken

rosa (Gast) 05-01 om 19:45

Hoi Meiden,
Heb even een dipje..
Ben nu 39weken zwanger en heb het vandaag gewoon even helemaal gehad ben snot verkouden loopt zo me neus uit (sorry)haha en traan ogen de hele dag door erg moe en sloom..blhee niks aan zeg!!
Wil zo graag dat ons kleintje komt kijk er zo naar uit!
Zijn er nog meer dames die het soms even gehad hebben met de zwangerschap?
Liefs rosa

reageer

Anoniem (Gast) 05-01 om 20:53

Voordat je gaat bevallen voel je je vaak niet lekker of zit je in een dip. Ik was er dus juist blij mee omdat het dan niet lang meer duurde

Mommy-Of-Nyana 06-01 om 15:25

Hier het zelfde hoor meis..
Ben pas nog fel ziek geweest buikgriep.. Ook geen pretje ben nu 38weken. En zou ook graag willen dat ons kleine dametje er aan komt. Mag niets meer doen kwa huishouden enz en je ziet al het werk zo opstapelen nou doet mn vent wel zn best hoor maar toch.. Mn kerstboom staat nog daar wil ik liever niemand anders aan hebben.. Maar zou zoveel leuker zijn als de klein er is.. Ben ook hele dagen door dood op. Ik ga slapen om 9u en word om 3uwakker met hevige pijnen en val dan pas tegen 7u terug inslaap tot 11-12u maar namiddag zou ik zo terug in slaap kunnen vallen en meestal slaap ik dan van 2-6ongeveer.. Echt pfff
nou hopelijk komt je kleine uk snel en kan je genieten!!!
Liefs

Anouk (Gast) 07-01 om 14:19

Ik herken het helemaal!Ik heb vanwege zwangerschapsdiabetes en andere problemen weken op de bank gelegen. Ik was er dan ook vaak helemaal klaar mee.

Gelukkig weet je waarvoor je het doet en hoe cliché het ook klinkt achteraf was het het allemaal waard.

Succes voor (hopelijk) deze laatste week!

Liefs

Rosa (Gast) 07-01 om 17:19

Dat klinkt dan weer positief dat het dan niet lang meer duurt die kon ik nog niet hihi
en anouk dat lijkt me helemaal erg ja als je weken plat ligt..
ben je zelf al bevallen of is het eind al in zicht??

liefs

rosa (Gast) 08-01 om 15:15

weer een zware nacht gehad erg misselijk overgeven en later oppeens hele erge diarree met krampen nu oppeens nergens meer last van..
zal het toch een begin zijn??

Mommy-Of-Nyana 08-01 om 16:33

Hoi rosa,
dat heb ik vorige week dus gehad wat jij nu hebt.. Helaas.is het soort van buikgriep.. Moest ook hele nacht spuwen en erna erge diaree.. Dit was zondags voor nieuwjaar sMaandags geen last dinsdag ook niet tot snachts toen begon het weer opnieuw zelfde liedje misselijk overgeven diaree en woensdag door de dag geen last. Heb enterol gekregen kan geen kwaad voor jou of de baby het zorgt eigenlijk gewoon voor goede.bacterie in de darmen en heb dat genomen en heb nergens nog.last van gehad! Moest dit 2x per dag en er zitten maar 10pilletjes in. Im geloof dat je het zelfs zonder voorschrift kan krijgen. Ik heb het op aanraden van huisarts en gynae gekregen. Dus misschien kan het jou ook helpen als.je last blijft hebben??
Veel succes en veel rusten en drinken want dat spuwen en diaree kost je heel veel energie!
Liefs daphne

Je kunt reageren op dit onderwerp 'even gehad...' in het Zwangerschapsforum