Kort op elkaar partner

3 antwoorden en 7128894x bekeken

Samantha (Gast) 14-12 om 12:48

Ik wil geen slechte commentaar..
In het leven doe je domme dingen eenmaal.
Ik kwam uit een lange relatie, die eindigde omdat ik in een depressie zat. Na de breuk ging ik een beetje de verkeerde kant op.

Ik leerde iemand kennen (T.) en die hield me een beetje aan het lijntje. Ik heb met hem de nacht van 26-27 maart seks gehad, niet veilig.. ikzelf nam ook niets want was paar maanden ervoor geopereerd en was gestopt met anticonceptie. Het was ook niet zeker of ik momenteel toen een eisprong kreeg..
Die jongen hoorde ik erna amper nog en ik had iemand (G.) destijds leren kennen maar wou eerst met die ene jongen ( T.) Alles afsluiten, na die nacht hoorde ik hem dus niet meer en had ik er genoeg van. Mijn beste vriend (C.) was er altijd voor me en daar heb ik 3april dom genoeg iets mee gedaan.. hij is niet in mij klaargekomen, moet hem zelfs laten testen of hij wel kinderen kan krijgen want zijn ouders hebben hem gekregen via hulp van specialisten omdat zijn vader een gen miste.

We hebben het ook daarbij gehouden.. de jongen dat ik tussentijds leerde kennen (G.) Kwam af en toe langs, het was gewoon nog vriendschappelijk. Maar 4 april deed ik een test omdat de gynaecoloog ook zei dat ik het in de gaten moest houden of ik een eisprong kreeg of niet. Dusja.. 4april een positieve ovulatie test! G. Kwam die dag ook bij me langs en zonder de bedoeling maar ook met wat “hulp” van een drankje.. is hij blijven slapen en van het een kwam het ander. Toen besloot ik om hem echt wel beter te leren kennen op een manier die meer was.. hij is in mij klaargekomen.. ik had hem ook gewaarschuwd dat ik niets nam.

We zagen elkaar meer en meer, en hij weet het ook van T & C . Ik kwam er snel achter dat ik zwanger was(ben) dus besloten we ook om het een kans te geven, maar we werden ook verliefd op elkaar. Ik ben uitgerekend voor eind deze maand.. hij heeft af en toe zijn twijfels, mensen plagen hem omdat we een kind verwachten en ook ongeveer zo even lang samen zijn van ” tis toch u kind”. Dus natuurlijk begint hij soms te twijfelen.

Ik wil gewoon jullie mening, van T. Op 26-27maart kan het toch absoluut niet zijn als ik pas 4april eisprong heb? En aangezien het 2dagen duurt tot je eitje springt?
Van C. Kan het toch ook niet zijn? Aangezien de dokter niet met zekerheid kan zeggen dat hij kinderen kan krijgen zo en hij ook niet in mij is klaargekomen?

Dus moet het toch wel van G zijn? Hij is in mij klaargekomen op de dag dat ik een positieve ovulatie test had..

Ik wil echt geen slechte commentaar voel me soms zo klote genoeg dat het zo is gegaan,
We krijgen trouwens een zoontje..

Enkel goed bedoelde reacties aub ????

reageer

charre95 14-12 om 15:44

Wauw , heftig!
als je de dagen vooraf ovulatietesten deed en die waren negatief dan lijkt het me  sterk dat je zwanger bent van de zaadlozing op 26-27 maart...
Nu, volledig zeker weet ik dat ook niet

kun je geen DNA test doen? 

AngelRinoa87 15-12 om 09:11

Alleen een dna test zou zekerheid geven. Dan staat het ook op papier. En in goed overleg dat de kans wel van de ander is hoe gaat je huidige partner ermee om. Maak jullie gevoel duidelijk aan elkaar. 

En blijven jullie bij elkaar mocht het wel van de ander zijn dan heb je zelfs nog recht op kinderalimentatie ondanks dat het een one night stand was. Je kan hier veel over lezen op de site juridisch loket. 
Succes en sterkte! 

AngelRinoa87 15-12 om 09:12

Correctie die recht behoudt je ook als je huidige partner het besluit neemt om weg te gaan wanneer je zoontje van de ander blijkt te zijn. 

Dus sowieso heb je recht op kinderalimentatie.

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Kort op elkaar partner' in het Zwangerschapsforum