ik ben het zo moe

9 antwoorden en 45456016x bekeken

maya 24-01 om 13:30

39 weken zwanger , volgens dokter 38 (denk dat ze mis is, is een icsi kind weet dus perfect wanneer het uitgerekend is )
ben heel mijn zwangerschap ziek geweest (overgeven, brandend zuur, niet kunnen eten)
ben maar 4kg bijgekomen en ons kleintje zou al boven de 4kg wegen.
ik ben letterlijk moe, ik slaap al maanden bijna niet, heb overal pijn (rug, heup lies) zit al een week met voor weeen die heel regelmatig zijn maar net niet straf genoeg om alles in gang te zetten, baarmoeder die verweekt is en 1 cm opening.
ik loop heel erg kribbig en huil constant voor een niets.
de kinderen van mijn man die niets van respect hebben ( je ruimt op en nog geen 30 min. later ligt weer alles overhoop).
zijn kinderen zijn hem heilig en ik mag niets zeggen.
sorry voor het zagen maar moest het eens van mij af schrijven, kan bij niemand tercht om er over te praten , zelfs niet bij mijn moeder.
maya

reageer

Mommy-Of-Nyana 24-01 om 13:37

Hoi meis,
Begrijp je best is allenaal niet makkelijk die laatste loodjes he.
Zeker niet als je zo een vermoeiende zwangerschap hebt door alle kwaaltjes!! Ja je zal je datum dan wel zelf ook goed weten denk ik..nou zijn altijd maar schattingen natuurlijk he dievan de gynae...maar zo een week kan veel doen..hier zit ik nou op 40+3 en ze zijn al van dec aant mekkere dat ik moest oplette dat ik jan zou halen..heb al van 35weken ontsluiting enz en regelmatige voorweeen..nu heb ik zelfs weeen met pieke van 100 en tusse die hoge weeen zit ik met pieke van 70 en ze wille niet verder ingang zette... Ben het dus ook maar al te beu!
Heb gelukkig geen andere kids nog niet..maar heb een jonge broer van 9 en als ik bij mama ben is dat ook best zwaar rommelen en grote mond optrekke gewoon geen respect tonen zeg maar.. Dus begrijp je dat je daar echt zot van kan worden..jammer dat je man zo reageert dan dat het zijn kinderen zijn..
En je mama dat je dazr niet bij terecht kan.
Nou meis ik wens je heel veel sterkte toe en hopelijk kan je snel bevallen zodat je wat tot rust gaat kunnen komen en kan geniete.. Hopelijkossen de probs zixh dan vznzelf op en kzn je echt steunen op je man!

Heel veel liefs meis kleef met je mee schrijf hier gerust van je af zal je deugt doen!!!

maya 24-01 om 14:15

hallo,
bedankt voor je steun, terwijl je het ook moeilijk hebt.
de regelmatige pieken (om de 10 min)bereiken altijd tussen 100 en 105 maar omdat ze geen 1 minuut aanhouden zijn het nog geen echte weeen

en durf ik te klagen tegen iemand dan krijg ik als antwoord :je wilt dit al 20 jaar dus moet je er maar alles bijnemen. ik kan veel aan maar ben ook maar een mens hé.

nog eens bedankt voor je lieve reactie en wens je dat er nu voor jou heel snel mag zijn en je kleintje in je armen mag sluiten

liefs maya

Iza 24-01 om 20:28

Plan een lekkere zwangerschapsmassage voor jezelf in, kun je lekker ontspannen en wie weet zorgt de oxytocine die je aanmaakt door ontspanning ervoor dat je weeen doorzetten.Succes!!!

maya 28-01 om 13:23

hallo Iza,

ik heb je raad gevolgt , heb mijn man gevraagt om mij te masseren voor het slapengaan en je raad het nooit nog geen uur later zijn de weeen begonnen

ons dochter is dan 19 uur later geboren

veel liefs Maya

Mommy-Of-Nyana 28-01 om 13:50

Maya jij ook een dikke proficiat he meid!! Is jou meisje de 25ste geboren? Hopelijk heb je een goed bevalling achter de rug.
Veel liefs en jij ook lekker genieten!!!

kimjoy 28-01 om 14:03

Gefeliciteerd

Melissa 28-01 om 14:41

Proficiat en sterkte met de kinderen van je man hopelijk helpen ze nu een beetje mee nu de baby er is

* 28-01 om 14:52

@Maya,

Zie pbtje meis..

Liefs en nogmaals gefeliciteerd met jullie oceana

Liefs Ju

maya 26-04 om 08:48

ons kleintje is nu drie maanden en de situatie is nog niet veranderd
gelukkig hebben wij een pracht van een dochtertje die toch al een 5 tal weken haar nachten doet
en overdag is ze ook een super rustige baby , ik geniet enorm veel van haar

Je kunt reageren op dit onderwerp 'ik ben het zo moe' in het Zwangerschapsforum