zijn dit dan toch de hormonen??

2 antwoorden en 45429241x bekeken

Ons Meutje 30-01 om 14:59

Hallo dames,

Ik heb gister avond een huilbui gehad! zijn dat dan toch al de hormonen van mijn misschien prille zwangerschap? Het ene moment is mijn gevoel zo duidelijk dat ik bijna zeker weet dat ik zwanger ben en het andere moment twijfel ik daar weer aan. Oh er is al bijna weer 1 week verder voor bij nog maar 1 week wachten en dan weet ik misschien meer.
Ik hoop het zo ik word zo niet goed van dat afwachten. Ben er constant mee bezig en denk dat ik daar door ook gister avond die huilbui even had.
Ik geniet nu heel erg van mijn vakantie maar aan de andere kant denk ik ook dat het wel weer lekker is om zaterdag weer aan het werk te kunnen. Even afleiding nou ja zit wel midden in de baby's maar ik ben dan wel anders bezig dan thuis.
Sorry voor mijn misschien een beetje onduidelijk verhaal maar is wel fijn het even op "papier"te zetten.
groetjes Ons meutje

reageer

Iza 30-01 om 15:03

Zouden zeker de hormonen kunnen zijn maar het zal ook zeker de onzekerheid en de spanning zijn. Wanneer je iets zo graag wilt wil je ook graag dat het nu gebeurt
Heel veel sterkte en hopelijk kun je snel op het forum komen vertellen dat de test positief is!

Lynn 30-01 om 19:29

Hallo,

Is ook lastig als je graag zwanger wil zijn en in spanning moet afwachten! Maar kunnen ook hormonen zijn!!hopen op het laatste! 5 dagen voor mijn nod was ik ook heel emotioneel en een verschrikkelijke huilbui gehad omdat ik de tegels niet schoon kreeg! Waar gaat het over! Zou ik normaal nooit om janken... Bleek dus zwanger! Hoop dat je ons snel goed nieuws komt vertellen! Succes!

Liefs lynn

Je kunt reageren op dit onderwerp 'zijn dit dan toch de hormonen??' in het Zwangerschapsforum