Miskraam

8 antwoorden en 45422775x bekeken

mechje 01-02 om 21:42

Vandaag bleek bij de echo dat het hartje niet klopte. Dit is natuurlijk nooit leuk, maar het kwam totaal onverwacht. Helemaal geen symptomen gehad. Had zelfs het idee dat de zwangerschapssymptomen juist toe aan het nemen waren. Zelfs nu heb ik dat gevoel nog steeds. Het is heel raar wanneer je lichaam tegenstrijdige signalen af blijven geven.
Dinsdagochtend ga ik naar de gyneacoloog. Daar zal ik hoogstwaarschijnlijk moeten beslissen of ik wil wachten tot het vruchtje zelf mijn lichaam verlaat of dat ik dit doormiddels van curretage. wie heeft er ervaring en wat zal ik kiezen???

reageer

Lynn 01-02 om 22:29

Hey mechje,

Ik heb ook bij het forum beginnen augustus september gezeten dus lees jullie berichten nog altijd... Had het nieuws al gelezen! Wat verschrikkelijk meid vooral als je het niet verwacht en je lichaam geen signalen afgeven! Ik heb zoiets nog nooit meegemaakt, maar hoop dat het vruchtje vanzelf komt lijkt mij prettiger als een curettage. Echt zo naar deze dingen dat ik eigenlijk niet veel meer kan zeggen als heel veel sterkte gewenst! Hopelijk heb je steun aan je partner.., hoop dat jullie weer snel zwanger mogen zijn en het verdriet achter je te laten!

Liefs lynn

ons meutje (Gast) 01-02 om 23:15

Hoi mechje ,

Ik heb het vorig jaar in dec mee gemaakt. Ik wist al dat het niet goed zat. Begon op zaterdag 22 dec met beetje bloed verlies, was ook verkouden vk dacht aan een gesprongen bloedvaten door het hoesten. In de loop van zondag werd het vloeien meer. Ik was 9 wk zwanger en zou 27 dec mijn eerste echo krijgen. Nu ik aan het vloeien was begreep de vk wel dat ik voor kerst wel zekerheid wilde. Dus kreeg ik de echo op 24 dec. Helaas werd bij ons ook geen kloppend hartje gezien. Vk gaf aan dat ze liever geen curetage voorstelde dit ivm evt mogelijke beschadigingen die ze daar mee kunnen aan richten. Ik heb mezelf even de tijd gegeven zodat mijn lichaam er iets mee kon doen. Eerste kerst dag ben ik al wat verloren , 2de kerst dag echo gehad nog niet alles verloren, met wat hulp van medicijnen is ook het laatste restje verloren op 27 dec. Toen weer een echo en bleek alles schoon te zijn.
Sorry voor mijn uitgebreide verhaal. misschien maakt het je keuze makkelijker. Wens je heel veel sterkte en het kost tijd maar het krijgt een plekje.
Veel liefs

Ons Meutje 02-02 om 16:27

Hoi Mechje,

Hoe gaat het nu metje? Kom je er een beetje uit met wat je wil gaan kiezen?

sterkte groetjes

fieke1709 02-02 om 20:26

Hoi mechje, ook langs deze weg nog een heeeeeele dikke knuffel voor je!!! Vindt het zo verschrikkelijk erg voor je! Hopelijk vinden jullie steun aan elkaar en krijgen jullie snel terug leuk nieuws als jullie er klaar voor zijn.

Dikke knuffel!

Ster75 (Gast) 03-02 om 18:02

Hoi Mechje,
Wat verschrikkelijk rot voor je meid!
Misschien 1 troost, het is natuurlijk nooit leuk om te horen dat het hartje van je baby niet meer klopt maar dan nog liever in het begin v.d. zwangerschap dan aan het eind. Ik begreep dat je nl. 10 wk. zwanger was.. Ik kreeg dat nieuws nl. te horen in de 36ste week v.d. zwangerschap, dat zijn hartje niet meer klopte en niemand zag dat aankomen. Was bijna aan het einde v.d. zwangerschap. Als ze het bij wijze van spreken eerder hadden gehaald dan leefde hij gewoon nog. Ik had ook geen klachten niks en had niks gemerkt, kreeg zelfs nog gewoon harde buiken. Moest ik daarna nog naar het ziekenhuis voor de geboorte van mijn overleden baby, want hij was gewoon al een mooi volgroeid babytje. Daarna ging het ook nog mis met mij en was ik bijna overleden, ruim vier en een halve liter bloed verloren. Ze hebben mij en mijn baarmoeder nog kunnen redden in de ok. Nu 2 jaar later ben ik weer zwanger en nou nog van een 2ling ook, net alsof het een foutje was en dan krijg ik er nu maar gelijk 2. Ik wil er dus eigenlijk alleen maar mee zeggen hou vol en hou hoop en praat veel met je partner meissie en dan kom je er wel weer. Heel veel sterkte en hou je taai meissie.
Veel liefs, Ster

cindymerlier 04-02 om 14:33

hey heb dit 3 weken geleden ook meegemaakt!! Verloor een klein beetje bloed en ben direct naar spoed gegaan!! ze dacht ook aan een gesprongen bloedvaatje maar toen ze keek zei ze dat het al gestopt was met de hartslag van 8 weken en ik was toen 11 weken kmoest dan 4 dagen wachten en heb dan een curretage laten doen en ben blij dat het niet vanzelf gekomen is anders al dat bloed en brokken zien da zou nog pijnlijker geweest zijn!! En zo zijn we weer van nul af aan!! Is niet leuk maar we moeten erdoor e!!

Sandra 04-02 om 14:44

Sterkte...

KleineDeine 07-02 om 11:46

hey, zelf heb ik ook een miskraam gehad maar totaal onverwacht.... op 1 mei begon ik te bloeden en op 8 mei had ik mijn eerste afspraak met de echo. de symptomen had ik wel maar iedereen zei dat het normaal was dat ik wat pijn had in de buik bij een zwangerschap.... het was een akelig moment. mijn voorkeur zou zijn een curritage laten doen want het gebeuren zelf dat het vruchtje er uit komt is echt pijnlijk. je beleeft het wel maar je gaaat er wel aan kapot.... ik heb toch door mijn benen gezakt van verdiet... het is echt niet leuk om mee te maken en achterna ook niet. Ik heb een hele nacht liggen bloeden. en wel hevig. dag erna meteen curritage gehad omdat ik te veel bloed verloor... heb 4 dagen in de kliniek moeten blijven omdat ik bloedtransfusie heb moeten krijgen... was echt heftig.... dus als ik je een tip kan geven zou ik echt wel kiezen voor een curritage... het is ook hard maar het gaat denk ik gemakkelijker om je er over te moeten zetten

mvg stefanie

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Miskraam' in het Zwangerschapsforum