9maanden beurs

17 antwoorden en 45362948x bekeken

Patty (Gast) 17-02 om 10:33

Ik ga waarschijnlijk vrijdag met mijn moeder. Ik heb in december mijn eerste kindje gekregen, ben heel benieuwd naar de beurs!

reageer

love my girl! 17-02 om 10:32

oeps vergeten in te loggen

love my girl! 17-02 om 10:36

wat leuk! Wij gaan op donderdag, ook leuk dat je gratis toegang heb tot de huishoudbeurs en ze zijn dan tot 22.00 open. heb je lekker alle tijd

Veel plezier

patty (Gast) 17-02 om 10:45

Ja ik denk dat we s avonds helemaal kapot zullen zijn van al dat lopen (en sjouwen!) haha. Jullie ook veel plezier!

Iza 17-02 om 11:36

Ik ga, super leuk maar ook heel erg vermoeiend! Sta na een dag altijd weer op m'n benen te draaien van alle drukte etc. Het is aan te raden om bijv zo'n boodschappenkarretje op wieltjes mee te nemen aangezien je wordt overladen met folders en gratis spulletjes. Misschien niet al te charmant maar het scheelt een hoop hoofd- en nekpijn van het sjouwen van je tassen. Veel plezier!

patty (Gast) 17-02 om 12:29

Goeie tip iza, dank je!

Veel plezier op de beurs!

Jo (Gast) 17-02 om 14:07

Hoi,hoi, had toevallig net kaartjes besteld voor de 9 mnd. beurs!
Neem mijn vriend ook mee, kan hij lekker mijn pakezeltje zijn hihi. Of zoals Iza schrijft iets met wieltjes meenemen want alleen het sjokken wordt al zwaar dus laat staan als je ook nog veel moet sjouwen.
Mijn vriendin was al eerder geweest en vertelde mij dat het echt heel leuk is! Gratis tips en informatie en adviezen en gratis goodybags, je kan er van alles kopen en je krijgt proefmonstertjes mee en je kan je inschrijven voor nieuwsbrieven enz enz, echt een aanrader dus!
Voor iedereen die er heen gaan, heel veel plezier!!
Liefs,
Jo

love my girl! 17-02 om 14:34

leuk zeg, veel plezier allemaal.

ja zeker een goede tip, me schoonzusje heeft zo'n trolley, die we mee nemen   om alles te moeten sjouwen heel de dag zie ik niet zitten

Kelly 17-02 om 16:51

Ik ga woensdag! Ben er vorig jaar geweest met een zwangere vriendin maar weet er niet zoveel meer van dus ben heel benieuwd! Mijn mannetje gaat gezellig mee. Lekker dagje weg maar ben bang dat ik s avonds niet meer op mijn benen kan staan!

Cin 18-02 om 20:01

Wij gaan ook! Al eerder geweest....maar dat was bij ons 1 ste in 2007....nu bij de 3 e en laatste wondertje wil ik toch echt nog keer snuffelen op de beurs hoor tussen al die leuke dingen;-)

Gister kaartjes besteld...

veel plezier allemaal....

Kelly 20-02 om 23:39

Ik ben gesloopt! Maar wel weer leuke ideeën opgedaan voor de aankleding van het kamertje en natuurlijk voor een koopje de luieremmer gekocht.

love my girl! 24-02 om 11:46

donderdag leuke dingen gekocht op de beurs! was erg leuk en gezellig... alleen erg vermoeiend hihi

Cin 24-02 om 21:19

Vandaag geweest! erg leuk! Veel leuke spulletjes gekocht....en mooie Belly Paint + foto s laten make dit x :-) was idd ook wel gesloopt hoor!

Kelly 24-02 om 22:38

Ik zag woensdag veel zwangere vrouwen in rostoel met hun mannetje er achter. Denk dat wij het gewoon verkeerd hebben aan gepakt!

Sandra 25-02 om 12:00

Wij zijn zaterdag geweest... pfff wat een gekkenhuis... al die vrouwen die met zo'n karretje tegen je benen aan rijden Grrrr hahaha... Na 4 uur slenteren hebben we het voor gezien gehouden ;-)

Cin 25-02 om 12:53

hihi ik had ook zo karretje meegenomen van me mams.....en was erg blij dat ik dat gedaan had haha...anders had echt een gesjouw geweest pfff;-)

Wij zijn ook 4 uur geweest...vond ik lang zat...

Wij zijn dan Zondag geweest....was wel druk maar eigenlijk goed te doen...toen wij weggingen rond 14.30 ofzo werd het wel stuk drukker hoor....

Jo (Gast) 25-02 om 13:04

Hoi, hoi, wij zijn ook gisteren geweest, ik had mijn vriend mee die heel lief alles voor mij wou sjouwen, maar goed ook want ik had dat nooit gered.
Het was inderdaad erg druk, nie normaal!
Wel goedkope spulletjes gekocht zoals boxkleden, dekens en hoeslakens voor de ledikant en spulletjes voor de baby's en ook nog een leuke foto laten maken van ons beiden met zwangere buik.
We zijn daar ongeveer drie en een half uur geweest, idd lang zat want kreeg echt last van mijn rug en buik pffff!
Wel leuk en gezellig om zoiets mee te maken!
xxx, Jo

Je kunt reageren op dit onderwerp '9maanden beurs' in het Zwangerschapsforum