Je kindje dragen...

8 antwoorden en 45235425x bekeken

Lynn 10-03 om 15:43

Hallo allemaal...

Als ons meisje geboren is wil ik haar graag gaan dragen...
Gisteren zijn we op een inloopochtend geweest om informatie te krijgen over een geschikte draagdoek en wat informatie gekregen over wat dragen voor jou en je kindje betekend! Het lijkt me erg fijn je kindje zo dicht bij je te hebben! Zijn er meer moeders die hun kindje dragen of willen gaan dragen... En wat zijn jullie ervaringen?
Lijkt me leuk om er wat meer over te horen!

Liefs Lynn

reageer

* 10-03 om 15:57

@Lynn,

Hoe bedoel je dragen in een draagzak of zoals afrikaanse vrouwen dat doen???

Liefs Ju

chantal26 10-03 om 23:31

heej lynn,

ik heb zo,n draagzak dat is vanaf 3,5 kilo tot 9 kilo dus je kan je kleintje sowieso tot minstens een jaar dragen ik vind het zelf een heel fijn ding vooral omdat het je kleintje veel steun en schijnbaar vind mijn meisje het ook heerlijk zitten want ze valt altijd bij mama heerlijk in slaap en je kan het ook ze maken dat je kindje heerlijk naast zich kan kijken dus helemaal ideaal.

bij prenatal zijn ze in de reclame rond 30 euro was die geloof ik.

knuff

Lynn 11-03 om 08:35

Hoi Chantal,

Wat super leuk! Mij lijkt het ook zalig om ze zo dichtbij te hebben en makkelijk! De doek die ik gehaald heb kan je dragen van als ze net geboren zijn tot 18 kilo...
Moet wel het knopen nog even onder de knie krijgen, maar is niet heel moeilijk!

Liefs

Kelly 11-03 om 09:34

Oh leuk! Ik heb hier ook al veel aan gedacht. Vind het een fijn idee en het ziet er zo mooi uit. Heb alleen ergens gelezen (ik weet natuurlijk nu niet meer waar) dat je met de aanschaf van zo'n draagdoek beter kan wachten tot het kindje geboren is. Weet ook niet meer precies waarom maar ik zal kijken of ik het terug kan vinden.

Lynn 11-03 om 10:24

Hey Molly,

Oké ben benieuwd dan wat ze erover zeggen... Op de informatiedag niks over gehoord. Het is ook heel persoonlijk denk ik wat je zelf wilt en leuk vindt! En je kindje moet het ook fijn vinden natuurlijk! Maar heb nog geen verhalen gehoord dat dat niet zo is! Die geweven doek blijkt heel fijn te zijn.. Je kindje kan er vanaf dag 1 in en voelt zich heel veilig en geborgen!

kimjoy 11-03 om 10:30

Hi meiden,

Ik gebruik de draagdoek van by kay heel fijn en is op meerdere manieren te knopen waardoor je er lang plezier van hebt!

Liefs Kim

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Je kindje dragen...' in het Zwangerschapsforum