Weinig geld en zomervakantie

6 antwoorden en 44625484x bekeken

* 07-07 om 09:01

@Anoniem 1,

Allereerst fijn dat je dit allemaal met ons wil delen hier op brabbels.. Elke vrouw of man met of zonder kinderen is hier van harte welkom mits je respectvol met iedereen omgaat dat wordt overigens goed in de gaten gehouden door Brabbels (jackelien) ook wij letten goed op wat er gebeurt en zijn alert...

Jij hebt het niet makkelijk vrouw met 4 kids ook ik mis de alimentatie net als anoniem 2.
Je kinderen kan je niet anders als duidelijk maken dat de situatie nu anders is sinds je niet meer met papa bent. Je oudste zoon die alleen maar merk kleding wil kan dat het beste vragen  aan zijn vader die heeft 3000 euro en jij 150 is dat per maand of per week?
Kan je niet een cursus of iets dergelijks gaan doen iets met kinderopvang..
Misschien iets via de sociale dienst ik doe maar een suggestie.
Dat je misschien gastouder kan worden zoiets..
Wat betreft je zoon van 14 die kan best een steentje bijdragen zeker omdat hij merkkleding wil dragen..
Opmerkingen van mensen zijn soms echt gemeen en niet te bevatten...
Ik hoop dat je snel weer terug in je kracht komt staan en dat je krijgt waar je recht op hebt.
Lijkt mij zeker op alimentatie..

Groetjes Ju en of wel MavanMi

reageer

Anoniem (Gast) 07-07 om 14:21

Bedankt voor jullie lieve reacties!
Ik zou heel erg graaf alimentatie willen krijgen per maand al is het maar iets, maar mijn ex is 'onvindbaar' ik denk dat hij zelf naar Turkije is daar is 3 jaar geleden zijn zus naar toe verhuist. Jammer genoeg kan dus niemand echt iets meer voor ons doen voor de alimentatie.
150,- is wat ik te besteden heb voor eten (en de overige dingen) per maand, jammer genoeg niet per week. Dit is zo weinig door de schulden van de vorige woning en wat artikelen die mijn ex dus normaal betaalde en ik nu moet af betalen, ik moet elke maand een groot bedrag betalen daar aan. Alle luxe artikelen (2 tv's 2 laptops mijn auto enz enz) heb ik al verkocht dit om tenminste iets in nood te hebben. Al is bijna niks meer over van dat noodgeld de kinderen hebben toch echt een jas nodig bijvoorbeeld. En schoenen!

Ik ben nu druk bezig om werk te zoeken in een callcenter, hier zou ik 10,- per uur verdienen! Als dit niet lukt lijkt het me erg leuk om inderdaad gastouder te worden.
Ik heb gister een goed gesprek met mijn oudste zoon gehad, ik heb verteld dat hij een baantje moet gaan zoeken als hij een telefoon en merkkleding wil. Geen discussie mogelijk!
Hierna is hij weg gelopen boos en teleurgesteld en ja dan voel ik me weer schuldig.
Hij is ondertussen weer terug gebracht door de politie nog wel, hij heeft lopen vechten op straat! Nu is hij bezig om geld te verdienen toch met auto's wassen, toch nog ergens goed voor geweest dus!
 
Vriendelijke groet,

zwijgt 07-07 om 18:50

Op deze website staan wel leuke dingen  

http://www.dagjeweg.nl/nieuwsredactie/11749/Gratis%20uitstapjes?gclid=CNigoPfqnbgCFYGz3godeVYAaQ

Verder, maar dat vind denk ik jouw oudste zoon waarschijnlijk niet leuk.., maar ik ga vrijdag naar de langste vegetarische tafel. Daar kun je gratis bij aanschuiven en dan wordt getracht het record te verbreken

http://www.vegetariers.nl/agenda/vrijdag-12-juli-langste-vegetarische-tafel

En maak je trouwens niet druk, zoiets kan iedereen overkomen. Mensen staan daar vaak niet bij stil, maar iedereen kan van de één op de andere dag in de punarie zitten!

Anoniem (Gast) 07-07 om 23:48

" Op deze website staan wel leuke dingen  

http://www.dagjeweg.nl/nieuwsredactie/11749/Gratis%20uitstapjes?gclid=CNigoPfqnbgCFYGz3godeVYAaQ

Verder, maar dat vind denk ik jouw oudste zoon waarschijnlijk niet leuk.., maar ik ga vrijdag naar de langste vegetarische tafel. Daar kun je gratis bij aanschuiven en dan wordt getracht het record te verbreken

http://www.vegetariers.nl/agenda/vrijdag-12-juli-langste-vegetarische-tafel

En maak je trouwens niet druk, zoiets kan iedereen overkomen. Mensen staan daar vaak niet bij stil, maar iedereen kan van de één op de andere dag in de punarie zitten! "
moedernatuur

Bedankt voor de site! staan erg veel leuke dingentjes bij, jammer genoeg zijn er veel dingen wel wat verder weg en dan kost het alsnog te veel geld.
Heel leuk dat buffet! maar jammer genoeg is Amsterdam 1,5 uur met de trein, en dat is ook nog is niet te betalen!
Bedankt voor je lieve berichtje!

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Weinig geld en zomervakantie' in het Zwangerschapsforum