is het echt zo?

8 antwoorden en 44190595x bekeken

sssteffy.v 20-09 om 16:33

Wil hier nu toch wel een keertje mijn hart luchten! Hier gaan we dan;
Vorige maandag heb ik 2 zwangerschapstesten gedaan 1 gewone andere Clear blue, allebei positief CB gaf zelfs 2 tot 3 weken aan. Dinsdag naar gynaecoloog geweest die zag wel een verdikking van de baarmoeder. Hij zei dat er 3 mogelijkheden waren; te vroeg, miskraam, of buitenbaarmoederlijk.. Even grote paniek tot gisteren.
Gisteren belde ik voor mijn bloeduitslag naar de gynaecoloog en die zei me dat mijn waarden boven de 400 waren en dat ik nu maandag opnieuw bloed moet laten trekken om te kijken of de waarden gestegen zijn of niet...
Ben ik nou zwanger of niet?! Soms heb ik het gevoel dat ik het me allemaal verbeeld en dat het te mooi is om waar te zijn.. Moet ik het nu rustig aan doen of wat raden jullie aan?

Groetjes Steffy

reageer

S 20-09 om 17:32

Hey Steffy!  

Ik denk ook dat het nog iets te vroeg is om hierover te oordelen. Ik zou zeker nog een paar weken wachten (ook al is het moeilijk), misschien kunnen ze dan ook een inwendige echo nemen voor de zekerheid? Ik denk gwn dat je nog niet veel kan zien op 2-3 weken.
Indien de waarden blijven stijgen is er toch iets aan de gang hé  Het rustig aan doen hoeft echt niet  er kan toch niets foutlopen en als er iets foutloopt heeft de natuur dit zo bepaalt (kan je niets tegen doen). Doe gewoon opt gemak verder zoals je voordien deed! 

Alvast veel moed en succes & hopelijk heb je prijs hoor!  

Groetjes!

sssteffy.v 20-09 om 17:35

Ja het is zo zenuwslopend weet je. Volgens gyneacoloog zouden we volgende week iets moeten zien naargelang mijn waarden dat hij zei dus... Intussen heb ik enorm gevoelige borsten en moet ik constant gaan plassen en heb ik een opgezette buik.. Fingers crossed in elk geval! Die inwendige echo hebben ze genomen dinsdag daar was alleen te zien dat mijn baarmoederhals enorm dik stond dus er is inderdaad wel iets aan de hand..

S 20-09 om 19:03

Daar kan ik zeker inkomen!  Ben je dan eigenlijk ook niet overtijd met je regels? 
Al die symptomen dat je zegt kan wel duiden op een zwangerschap! Heb je het gevoel dat je borsten ook aan het zwellen zijn?  Ik denk ook als de zwangerschapstesten positief aantonen, dat deze zeker niet liegen hoor  

Ik ben alvast benieuwd! 
Veel succes meid! Ik duim!

steffy (Gast) 20-09 om 19:07

ik gebruik al enkele maanden geen voorbehoedsmiddel meer. ik kan me ook niet voorstellen dat ik 4 weken geleden ongesteld was dit is,een beetje langer geleden dus,daaraan dat ik dacht van laat ik me maar eens testen. xx

Anoniem (Gast) 24-09 om 07:39

Hallo,

Ik gebruik nog niet zo lang de pil, heb wel gemeenschap gehad zonder condoom.
Zit nu in mijn stopweek, ben ook gewoon ongesteld.
Maar ik heb soms het gevoel dat ik zwanger ben. Heb ook veel symptomen zoals duizelig, misselijk, vermoeidheid, pijnlijke en vergrote borsten, tepels donke
rder, opgezwollen buik, ijzersmaak (soms) en vooral heel veel buikpijn.
Ik heb 2 keer een test gedaan, 1 bleek ongeldig maar de ander was negatief.
Ik wil over een paar dagen opnieuw een test doen om te zien of hij dan wel positief is. Want ik heb echt vaak het gevoel. Maar kan zijn dat ik het gewoon heel graag wil..

sssteffy.v 24-09 om 13:10

Net terug van het ziekenhuis. Mijn waarden zijn nu rond de 1000 gyneacoloog vond dit wat laag maar.... Het vruchtzakje was wel te zien! Een beetje een opluchting toch wel. Zolang ik nu geen bloeding krijg zou alles in orde moeten zijn. Die stomme waarde toch ook, nu was ik gerust nu maak ik me hier weer zorgen om :s

Anoniem (Gast) 24-09 om 17:53

Ik stond net in de winkel en had zo'n last van duizelig- en misselijkheid dat ik dacht dat ik in elkaar zou zakken. Hou mezelf steeds voor dat al die dingen van de pil komen (omdat ik die nog niet lang gebruik) maar ik twijfel diep vanbinnen heel erg.
Ik voel me echt raar en zwangerschap is mogelijk, al is de kans klein. Hoop het snel te weten, de onzekerheid maakt me nogal gek.

Je kunt reageren op dit onderwerp 'is het echt zo?' in het Zwangerschapsforum