Smeerworst ieten slecht voorke vruchtbaarheid??

2 antwoorden en 43999605x bekeken

Linda33 25-09 om 23:22

Misschien een hele rare vraag, maar mag je wel smeerworst als je zwanger probeert te worden of heeft dit ook een nadelig gevolg voor je vruchtbaarheid? Ik weet dat je het niet mag als je zwanger bent... Of ja, met mate..

reageer

Iza 27-09 om 10:25

Ik kan je niet met zekerheid vertellen of smeerworst (en dus de verhoogde hoeveelheid vitame A die schadelijk kan zijn) ook invloed heeft op je vruchtbaarheid. Je kunt altijd het zekere voor het onzekere nemen en het met mate eten. Wat wel zou kunnen helpen is een extra vitamine b complex slikken, dit kan je vruchtbaarheid wat vergroten. Succes!

trotsemama 27-09 om 10:30

In het begin is de baby nog niet met jou verbonden. Dus je kan alles gewoon eten zolang je nog niet zwanger bent je ook nog niet weet of je zwanger bent. Pas rond de 9e week gaat de navelstreng zijn werk doen.  Je mag maximaal 15 gram lever per dag hebben als je zwanger bent. Bij smeerworst zit er maar zoveel % in. Soms een broodje smeerworst eten kan echt geen kwaad en zal echt geen invloed hebben op de vruchtbaarheid.
Leef zoals je leefde toen je nog niet zwanger wou worden en laat de natuur zijn gang gaan. Ervan uit gaande dat je niet echt dronk e.d. natuurlijk hihi.

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Smeerworst ieten slecht voorke vruchtbaarheid?? ' in het Zwangerschapsforum