Zwangerschapsonthulling?

10 antwoorden en 43824615x bekeken

Chantal 28-10 om 12:27

Ik ben wel heel benieuwd hoe jullie familie en vrienden op de hoogte hebben gesteld van jullie zwamgerschap of hoe jullie dit gaan doen?

reageer

Belly*dancer 28-10 om 16:19

Hey Chantal,

Wij hebben onze familie nog niet op de hoogte gebracht omdat ik vandaag maar net 5weken zwanger ben. Maar ik ben er wel over aan het nadenken. Mijn moeder ga ik een bedeltje van Pandora geven, een tutje denk ik.
Misschien dat ik ook wel een oud T-shirt ga nemen of gewoon mijn buik, om iets op te schrijven. Ik weet het ook nog niet. Niet zo simpel he .
Je denkt er zo hard over na, maar als het dan zover is, weet ik zelf ook niet goed hoe ik het moet gaan vertellen .

grtjs

melis1606 28-10 om 17:01

Ik was met sinterklaas vorig jaar 12 weken zwanger en we vieren dat altijd met de hele familie.. ik heb toen een fotolijstje gekocht en er een briefje ingedaan met : je kunt me nog niet horen je kunt me nog niet zien maar als ik ben geboren mag ik dan in dit lijstje mischien! Liefs en groetjes uit mijn mamas buik! ingepakt en een naamkaartje met voot iedereen er op

was heel leuk haha iedereen was ook super verrast( mijn ouders wisten het al wel hoor )

Belly*dancer 28-10 om 18:11

Dat is pas origineel! Je geeft me echt ideetjes !

katootjekip 02-11 om 20:12

Wij hebben een beertje gekocht met een dikke buik, die in een open envelope gedaan met een kaartje er in met de tekst

Wij hebben bij ons thuis wat zitten knutselen
je kent dat wel.. Een beetje magie, een beetje liefde, een beetje frutselen.
Zo hebben we samen iets heel bijzonders gemaakt
En zijn wij door de liefde goed geraakt
En vraag je je nu af wat die creatie kan zijn?
Lees dan even verder en je ontdekt ons klein geheim...

Ik blijf nog een maand of 8 verborgen
Wil jij op deze knuffel passen tot dat ik over een paar maanden zelf voor hem kan zorgen?
Liefs de kleine

ladymillion 03-11 om 16:05

Super leuk!

ladymillion 03-11 om 16:06

Ho, die reactie was voor jou hihi

Mama83 05-11 om 10:38

Ik ben nu inmiddels 6 maanden zwanger en heb het mijn ouders verteld door een plastic tas te vullen met beschuit met muisjes in het blauw en roze en daarbij een boekje 'opa en oma' vertel eens. Mijn schoonmoeder hebben we het laten weten door een puzzel te laten maken van de echo. De reacties van beide kanten was erg leuk. Moet wel zeggen dat dat fotolijstje echt een geniale verrassing is. Super leuk gedaan.

Mammie-L 12-12 om 21:35

Meeleespostje!

Mommy-Of-Nyana 13-12 om 21:55

Allemaal leuke ideetjes!!
Hier is het vorig jaar jammer genoeg snel snel moeten gebeuren  Mijn nonkel was plots gestorven en eigenlijk wou ik naar de gebedswake gaan om nog een laatste keer afscheid te nemen..maar die dag 29juni kreeg ik een verlossend antwoord al 3maand zwanger   en aangezien mijn ouders, broer en zus eveneens  de meter van ons meisje dan ook nog eens dat weekend naar italië vertrokke met de auto. voor 14 dagen..zijn we het in een vogelvlucht moeten gaan vertellen! ik wou dat ze het absoluut wisten en ook waarom ik ineens niet mee na de gebedswake kon (wegens hele emotionele rit al achter de rug die week met sterfgeval en onzekerheid of we wel zwanger waren of niet  ) dus snel snel de eerste echo ingescand en op getypt wil jij mijn meter zijn?
toen zijn we ook ineens stuk door naar de rest van de familie gegaan zoals de andere meter en mijn schoonouders mijn vriend moest en zou die dag iedereen verwittigen
vindt het best jammer dat we er niet meer moeite in hebben kunnen steken..
want wij wouden oorspronkelijk als we ooit een kindje kregen een filmpje maken van de eerste echo's en dan bewerken met tekst er bij van wil jij mijn meter worden en hallo oma en opa  jammer genoeg niet gelukt bij ons 1e hopelijk kunnen we deze manier in de toekomst toch nog eens toepasse

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Zwangerschapsonthulling? ' in het Zwangerschapsforum