voetenzak op geboortelijst voor kindje in mei?

5 antwoorden en 43342173x bekeken

Anke83 25-02 om 11:46

Hoi!

Wij verwachten ons eerste kindje eind mei 2014 en zijn op dit moment een beetje bezig met de uitzet en het samenstellen van de geboortelijst. Afgelopen weekend hebben we een kinderwagen besteld en hier kregen we de vraag of we ook een voetenzak of slaapzak voor in de kinderwagen wilden bestellen...

Wat denken jullie? 't lijkt me zo warm in de zomer, of is dat toch nodig voor de eerste maand en voor het najaar?

Dank je!
Anke

reageer

trotsemama 25-02 om 12:00

Hallo,

Voetenzak is ideaal voor in de wandelwagen. Je zal geen slaapzak of voetenzak in de kinderwagen nodig zijn. In mei als het een dagje kouder weer is kan je ook een dubbel dekentje of een kruik bij de kinderwagen in doen. Dat is mijn ervaring in ieder geval. Heb zelf ook een meisje dat in mei geboren is en heb het nooit nodig gehad alleen later de voetenzak voor in de wandelwagen want daar zitten ze ook nog met hun tweede wel eens in.

Iza 25-02 om 14:39

Ik vond die voetenzak echt ideaal, zeker als ze nog zo klein zijn. En in mei kan het ookmaar 15 graden zijn hoor. Hoef je ze niet dik aan te kleden voetenzak er half overheen en wanneer het warmer wordt doe je 'm open. Ik vond een voetenzak sowiezo veel handiger dan al dat gedoe met die reisweg opdekken met lakentjes en dekentjes, maar dat is iedere z'n keus .

anita 26-02 om 07:25

Een voetenzak is niet alleen voor in het begin. Wij hebben hem juist gebruikt toen ons zoontje ging zitten in de wagen. Daarvoor lag hij gewoon onder een dekentje.

Anoniem (Gast) 26-02 om 12:39

De voetenzak is zeker heel fijn zodra je kindje ook gaat zitten in de wagen. En misschien is het voor overdag warm genoeg als je kindje wat ouder is. Maar het zal mischien ook wel eens een keer voor komen dat je s avonds laat nog over straat gaat omdat je bv bij opa en oma ben geweest en daar je kleintje op bed heb gelegd zodat je niet altijd om 7uur thuis hoeft te zijn.en zodra julie dan naar huis gaan is het ook erg fijn want dan komt hij/zij net uit een warm bedje. Dan heb je er zeker plezier aan.

Anke83 26-02 om 21:15

Oké, wel handig dus :-)! Dankjewel voor alle reacties :-)!

Je kunt reageren op dit onderwerp 'voetenzak op geboortelijst voor kindje in mei?' in het Zwangerschapsforum